Interpretarea viselor soacra

Care este visul soacrei din cartea de vis

25 septembrie 2019 la 14:48 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează soacra citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează soacra în vis?

Sonnik Miller

De ce visează soacra în vis?

Soacra sau soacra înseamnă că după neînțelegeri grave va urma o împăcare sinceră. Dacă o femeie se ceartă cu soacra ei într-un vis, asta înseamnă că oamenii scandaloși și insensibili o vor enerva.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce a visat soacra

  • Soacra – Fosta soacra – ar trebui sa fii foarte atenta la un astfel de vis, mai ales daca ai o relatie tensionata cu persoana iubita.
  • Dacă îi vezi pe soacra și pe socrul în vis vesele și râzând, aceasta este o ceartă de familie.
  • A înjura cu soacra ta într-un vis înseamnă să întâlnești neînțelegere și grosolănie atât de la cunoștințe, cât și de la persoane necunoscute.
  • Soacra care are grijă de tine într-un vis în timp ce ești bolnavă – vei fi ajutată de o persoană de care nici măcar nu ți-ai amintit într-un moment critic din viața ta.
  • Soacra și cumnata fostului soț au visat – dacă în momentul vieții tale există certuri și dispute în relație, atunci visul înseamnă că totul se va termina în curând.
  • Să vezi o soară tulburată într-un vis înseamnă, de asemenea, că în viața ta va veni un moment de înțelegere completă cu cei dragi.
  • Am visat că soacra fostului soț vrea să te împace, soacra vrea să-ți justifice relația trecută, ceea ce înseamnă că fostul tău soț și-a dat seama de greșelile sale și vrea să se întoarcă la tine. Este posibil acest lucru în situația dvs. actuală? Ești gata să-i oferi o a doua șansă?
  • Dacă soacra te certa și se ceartă în vis, visul trebuie interpretat din punct de vedere al psihologiei – te consideri motivul rupturii tale cu fostul soț sau iubit și crezi că meriți insulte de la a ei. Poate, dacă ai avut un vis cu soacra ta, ar trebui să-ți reconsideri poziția și să înțelegi că o singură persoană nu este vinovată de pauză?

Vis pentru întreaga familie

Vezi soacra, cum să deslușești simbolismul

Soacra – Dacă într-un vis o femeie necăsătorită își vede soacra vorbind cu ea, atunci acest lucru vă aduce noi cunoștințe care aduc cu ei multe griji și necazuri. O femeie căsătorită care și-a visat soacra ar trebui să aștepte oaspeți neinvitați în viitorul apropiat, să se pregătească pentru treburi și muncă grea. A te vedea ca soacra inseamna ca in viitorul apropiat vei gasi puterea de a depasi toate nemultumirile. Dacă soacra nu spune nimic într-un vis, atunci în realitate toate problemele de la locul de muncă și din cercul familiei se vor încheia într-o reconciliere mult așteptată. Un vis în care te vezi certându-te cu soacra ta înseamnă conflicte cu oameni care vor fi indiferenți față de interesele tale.

Micul Weses carte de vis

De ce visează soacra?

Soacra – Soacra plânge – bucurie; soacra râde – tristețe.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Soacra – Sensul somnului este determinat de tipul de soacra. Dacă soacra (socrul etc.) este sănătoasă, veselă și binevoitoare, aceasta promite relații de familie bune. Să te certe cu soacra sau cu socrul tău – oamenii insensibili și absurdi te pot enerva.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce să fii soacra într-un vis?

Soacra – Relatia cu ea; dezacorduri grave în sfera afacerilor sau în familie. A te certa cu soacra este un scandal; susține-ți viziunea asupra vieții.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Ce visează visătorul despre soacra?

Soacra – Dezacorduri cu partenerii de afaceri. Imaginează-ți că îi faci un cadou soacrei tale și îi cumperi un bilet de tren. Soacra pleacă.

Carte de vis modernă mare

Soacra – de ce visează visătorul?

Soacra – O femeie vede o soacra intr-un vis – timpul dezacordului se va incheia in curand, timpul reconcilierii va incepe; nici o singură ceartă, nici o singură ceartă pe care o vei lua mâine. O tânără visează că se ceartă cu soacra ei – fie această femeie va fi enervată de oamenii lipsiți de tact, fie ea însăși va enerva pe cineva și va câștiga o reputație scandaloasă prin comportamentul ei.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează soacra?

Soacra – A vedea o soacra intr-un vis prezinta o reconciliere sincera dupa dezacorduri grave in cercul de afaceri sau familial. Dacă o femeie se ceartă în vis cu soacra ei, asta înseamnă că va fi enervată de oameni scandaloși și insensibili. Să-ți vezi pe socrul tău trist este o ceartă cu prietenii sau rudele. Dacă este sănătos și vesel – la o relație minunată în familia ta.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Soacra – La zel.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Soacra – La o insultă nemeritată, așa cum se spune în cartea de vis despre acest vis.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

De ce visează soacra

Aflând la ce visează soacra, va trebui să ții cont de multe nuanțe. Sursele acordă atenție dacă femeia este în viață în realitate, cum s-a comportat în vis, cum arăta.

Interpretarea viselor: pentru a vedea soacra într-un vis

Sonnik Miller o conversație calmă cu soacra este interpretată ca un simbol pozitiv al soluționării tuturor conflictelor existente. O ceartă cu o rudă prevestește conflicte cu ceilalți. Dacă soacra decedată a visat să fie în viață, merită să petreci mai mult timp cu cei dragi. Au nevoie de sprijin.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor rechin în apă

Dream Vanga consideră că fosta soacră visează la o doamnă cu un nou soț ca promisiune a unei vieți de familie prospere. Visul oferă și prosperitate în sfera afacerilor.

Puțin câte puțin Cartea de vis a lui Veles dacă visezi o soacră care râde, vor urma vești triste. O femeie care plânge este o veste bună.

Interpretarea visului sugerează că dacă socrul și soacra defunctului visează adesea, sufletele lor sunt îngrijorate. Este necesar să iertați rudele plecate pentru nemulțumirile involuntare și speciale, să le amintiți.

Cartea viselor de femeie sugerează că fostul soț și soacra reflectă dependența visătorului de gândurile despre trecut. Experiențele nu vă permit să vă bucurați de prezent și duc la iritare față de cei care sunt în prezent în apropiere, așa că este timpul să nu vă mai amintiți trecutul.

Cartea visurilor de vară consideră că nora soacrei indică un atac de dor nostalgic, o deteriorare a dispoziției. Oaspeții nedoriți pot vizita.

Pe Cartea de vis a lui Prozorov soacra care visează simbolizează probleme în relațiile de la serviciu. Ruda altcuiva – cu evenimente triste.

Dream interpretare Tsvetkova nu vede nimic pozitiv în vizita soacrei într-un vis de noapte. Lucrurile se vor dezvolta fără succes, iar alienarea va veni în relațiile cu cei dragi.

Care este visul fostei soacre

Fost soacra este un avertisment care merită atenție. În realitate, visătorul se înșeală în privința unei probleme și trebuie să vă reconsiderați opiniile.

Visând fosta soacra cu care într-o ceartă, reflectă amintiri dureroase din trecut, cuvinte nerostite. Visul sugerează nevoia de a uita de nemulțumirile care se retrag și de a continua să trăim cu evenimentele prezentului.

E rău dacă ai visat lupta cu fosta soacra într-un vis. În realitate vor apărea situații controversate, în care va fi imposibil de câștigat: adversarul nu va admite niciodată o greșeală.

Comunicarea pașnică cu mama fostului soț este un simbol favorabil. Perioada de necazuri va fi în curând în trecut.

Care este visul unei soacre moarte

Un vis sugerează despre schimbări în relațiile cu un soț decedat soacră. Merită să schimbați prioritățile, mai mult timp de alocat familiei.

Dacă ai visat soacra moartă vie, reflectă preocuparea ei pentru bunăstarea celor pe care i-a iubit. Vizitele frecvente ale unei rude decedate sugerează nevoia de a comemora sufletul defunctului. Dacă soacra nu doar visează, ci spune sau sfătuiește ceva, trebuie să vă amintiți cuvintele. Ele pot conține indicii importante.

mort soacra este considerată un avertisment cu privire la o probabilă întâlnire cu escrocii. După un astfel de vis, trebuie să acordați o atenție deosebită tuturor propunerilor primite. De asemenea, este important să acordați atenție sănătății gospodăriei.

Uneori, după o ceartă, visez asta a murit soacracare este de fapt în viață. Un astfel de complot reflectă sentimentele visătorului, sentimentele de resentimente și vinovăție.

Interpretarea somnului prin apariția soacrei

Trăi soacra într-un vis – un indiciu al muncii dificile. Wake va trebui să muncească din greu.

Viitor soacra într-un vis este interpretată în funcție de cum arăta. Râsul – spre apatia și tristețea visătorului, plânsul – un vestitor de noroc. Dacă viitoarea rudă este ostilă, în realitate și situația va fi tensionată.

A eșuat soacra apare într-un vis cu un motiv. Pe lângă amintirile visătorului însăși, complotul înseamnă regretul femeii cu privire la ruptura relațiilor cu fiul ei.

Gravidă soacra simbolizează disponibilitatea ei în realitate de a ajuta în îngrijirea nepoților, precum și în creșterea lor. Sprijinul unei rude va aduce beneficii tuturor membrilor familiei.

plângând soacra este un semn bun. Urmează evenimente vesele.

Rău soacra este un simbol dual. Vor fi îmbunătățiri în viața ta personală, dar relațiile cu alte persoane te vor face să-ți faci griji.

bolnav soacra prezice că în curând cineva apropiat va avea nevoie de ajutorul persoanei adormite. Nu ezitați să oferiți sprijin.

Când soacra visează – mama sotului beat, înainte de o vacanță distractivă. Oaspeții vor veni în casă cu cadouri.

A vedea o rudă goală este un apel pentru a fi atent la o femeie. Este necesar să uitați de neînțelegerile din trecut, să vă interesați sincer de afacerile ei, să vă faceți timp pentru a verifica starea de sănătate a mamei soțului ei.

Acțiuni cu soacra în vis

Paşnic vorbi cu soacra este un semn bun. În curând, vești bune.

Argumentați cu soacra – un complot cu sens de avertizare. Situațiile conflictuale se produc acasă și la locul de muncă. De asemenea, cearta visată cu soacra reflectă sentimente prea puternice despre tot ceea ce se întâmplă în realitate. Nu ar trebui să-ți irosești nervii în ocazii nesemnificative, dar ar trebui să-ți reconsideri cercul social. Probabil, o anumită persoană încarcă dormitorul cu propriile sale probleme.

În viața reală, va fi nevoie de mult efort pentru a menține sănătatea, dacă ai visat luptă cu soacra. Neînțelegerile minore cauzate de comunicarea cu ceilalți cu voce ridicată se vor dezechilibra.

Când visătorul se împacă cu soacra în vis, acesta este un semn favorabil. A îmbrățișa cu o rudă înseamnă a obține sprijin din exterior. Totuși, împăcarea cu fosta soacră pentru o doamnă recăsătorită nu este foarte pozitivă. Sunt probabil mici certuri în noua familie.

Dacă sensul a ceea ce visează soacra este brusc supărat, nu vă faceți griji. Visele sunt profetice în funcție de ziua săptămânii și, în majoritatea cazurilor, poveștile care o implică pe mama soțului reflectă doar emoții reale din comunicarea cu ea.

De ce visează soacra

Soacra conform cărții de vis a lui Miller

A vedea o soacră într-un vis înseamnă că, după dezacorduri grave în cercul de afaceri sau familial, va urma o reconciliere sinceră. Dacă o femeie se ceartă cu soacra ei într-un vis, asta înseamnă că oamenii scandaloși și insensibili o vor enerva.

Soacra conform Cartei Viselor de Familie

Apariția unei soacre în visul tău înseamnă că, după dezacorduri grave la locul de muncă și acasă, va urma o împăcare sinceră.

Citeste mai mult:  Există un hering într-un vis pentru o femeie

Dacă o femeie se ceartă cu soacra ei într-un vis, oamenii scandaloși o vor enerva.

Soacra conform Cărții de vis de primăvară

Soacra – La zel.

Soacra conform Cărții de vis de vară

Soacra – Pentru o insultă nemeritată, așa este descifrat ceea ce visezi într-un vis.

Soacra conform Cărții de vis de toamnă

Soacra – La protectie fragila.

Soacra conform cărții de vis ezoterice

Alive – ești oprimat de relațiile cu ei; nu încercați să le faceți pe plac cu forța – nu va face decât să agraveze totul.

Soacra conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

a tulbura prin furie;

starea de lucruri ridicolă.

Soacra conform Cartei Viselor Moderne

Visul în care îți vezi soacra înseamnă că vei reuși să obții împăcare după o ceartă serioasă. Pentru o femeie, un vis în care se ceartă cu soacra înseamnă că unele persoane neplăcute o vor enerva în realitate.

Soacra conform cărții de vis est

Visând la împăcare după o ceartă serioasă. Visul unei femei, în care se ceartă cu soacra ei, avertizează: va fi enervată de niște oameni neplăcuți.

Soacra conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ce înseamnă soacra într-un vis – Dezacorduri cu partenerii de afaceri. Imaginează-ți că îi faci un cadou soacrei tale și îi cumperi un bilet de tren. Ea pleaca.

Soacra conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la o soacra – O femeie vede o soacra in vis – timpul dezacordului se va incheia in curand, timpul reconcilierii va incepe; nici o singură ceartă, nici o singură ceartă pe care o vei lua mâine. O tânără visează că se ceartă cu soacra ei – fie această femeie va fi enervată de oamenii lipsiți de tact, fie ea însăși va enerva pe cineva și va câștiga o reputație scandaloasă prin comportamentul ei.

Soacra conform cărții de vis de acasă

Ai visat la soacra – o relație cu ea; dezacorduri grave în sfera afacerilor sau în familie. A te certa cu soacra este un scandal; susține-ți viziunea asupra vieții.

Soacra conform Cartei Viselor Femeilor

Soacra, socrul – A vedea o soacra intr-un vis prezinta o reconciliere sincera dupa dezacorduri grave in cercul de afaceri sau familial. Dacă o femeie se ceartă în vis cu soacra ei, asta înseamnă că va fi enervată de oameni scandaloși și insensibili. Să-ți vezi pe socrul tău trist este o ceartă cu prietenii sau rudele. Dacă este sănătos și vesel – la o relație minunată în familia ta.

Soacra conform cărții de vis pentru femei

Dacă într-un vis o femeie necăsătorită își vede soacra vorbind cu ea, atunci acest lucru vă aduce noi cunoștințe, care aduc cu ei multe griji și necazuri. O femeie căsătorită care și-a visat soacra ar trebui să aștepte oaspeți neinvitați în viitorul apropiat, să se pregătească pentru treburi și muncă grea. A te vedea ca soacra inseamna ca in viitorul apropiat vei gasi puterea de a depasi toate nemultumirile.

Dacă soacra nu spune nimic într-un vis, atunci în realitate toate problemele de la locul de muncă și din cercul familiei se vor încheia într-o reconciliere mult așteptată. Un vis în care te vezi certându-te cu soacra ta înseamnă conflicte cu oameni care vor fi indiferenți față de interesele tale.

Soacra conform cărții de vis a lui Shereminskaya

Dacă soacra visează, după dezacorduri serioase în afaceri sau în cercul familiei, totul se va rezolva. După certuri, va veni împăcarea sinceră.

Soacra conform cărții de vis Veles

Soacra – Plângete – bucurie; râde – tristețe.

Văzând o soară într-un vis: interpretare din cărțile de vis

Din timpuri imemoriale, a existat opinia că două gospodine din aceeași bucătărie nu se vor înțelege niciodată. Poate de aceea multe nurori nu pot găsi o limbă comună cu soacrele lor. Cu toate acestea, destul de des există familii în care totul se întâmplă exact invers – femeile se respectă și nu înjură. Pentru a înțelege la ce visează soacra, este important să acordați atenție anumitor puncte care apar în complotul visului.

Interpretarea generală a somnului

Apariția imaginii soacrei într-un vis, de obicei, nu este de bun augur. Este asociată cu situații conflictuale ulterioare din diferite domenii ale vieții care apar în realitate. Cel mai probabil, un astfel de vis este un avertisment cu privire la schimbările viitoare. Merită să acordați atenție modului în care arăta femeia:

  • aspectul ei îngrijit, starea de spirit excelentă sunt vestigii ale condițiilor de viață îmbunătățite;
  • aspect neîngrijit, furie – un avertisment privind conflictele iminente cu soțul ei, discordie în viața de familie.

Dacă o fată o visează pe cea care va deveni soacra ei în viitor, atunci căsătoria va avea cu adevărat succes. Visul unei femei căsătorite, în care a văzut-o pe mama bărbatului ei iubit, vine adesea la oaspeți neinvitați, îndepărtați, a căror sosire nu va aduce bucurie. Când o femeie se vede în acest rol, înseamnă că tot ceea ce și-a plănuit se va împlini în cel mai bun mod posibil.

Interpretarea viselor

Unele cărți de vis oferă descrieri diferite ale unor astfel de scene de noapte. Fiecare dintre interpreți sfătuiește să acorde atenție anumitor detalii ale viselor.

Sonnik Miller

Miller subliniază că visul mamei soțului ei prevestește un eșec în sfera afacerilor. Cu toate acestea, dacă a tăcut într-un vis, acesta este un semn bun. Toate dificultățile vor fi rezolvate rapid, în timp ce visătorul nu va cheltui nici puterea morală, nici fizică.

După ce a prins-o într-un vis pe mama soțului în ceva rău în raport cu cel adormit, merită să te gândești la poziția ta la locul de muncă și în familie. Poate că atât acolo cât și acolo există tensiune, care va avea ca rezultat în curând o situație conflictuală, de care ar trebui de temut.

Actuala soacră visează de obicei ca dovadă că o femeie este prea geloasă pe soțul ei. Poate că ar trebui să-i arate mai multă încredere. În plus, nu este mulțumită sexual, ceea ce o face să se simtă vinovată față de un bărbat.

Citeste mai mult:  De ce visezi să zbori într-o carte de vis de avion

Interpretarea visului lui Freud

Sigmund Freud, atunci când interpreta visele, a respins mereu subconștientul uman. El a spus că, dacă o fată vede o „a doua mamă” în povestea de noapte, cel mai probabil este o persoană foarte nesigură. Când o femeie într-un vis se comportă obscen, zbuciumat, înseamnă că visătorul din adâncul sufletului ei se disprețuiește pe sine.

În cazul în care femeia adormită a văzut o soară bună și veselă, cel mai probabil încearcă să-și rupă neîncrederea în ceilalți. Poate că, în copilărie, îi lipsea dragostea maternă și, prin urmare, încearcă să-și compenseze lipsa prin toate mijloacele cunoscute. Dacă soacra părea tânără, visătorul este nemulțumit de aspectul ei, pe care încearcă să-l ascundă cu grijă.

Cartea de vis engleză

Potrivit cărții de vis englezești, dacă soacra adormită vede, în curând va trebui să primească oaspeți nedoriți. Poate că, împreună cu ei, vor „veni” o grămadă de probleme, pe care ea le va rezolva. O conversație inimă la inimă cu „a doua mamă” promite stabilirea de noi cunoștințe. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent. Este puțin probabil să fie utile. Noile personalități din viața visătorului pot face rău.

Сонник XXI века

O carte de vis modernă indică faptul că apariția imaginii mamei soțului într-un vis nu este de bun augur. Visătorul nu ar trebui să-și facă griji – toate problemele ei vor fi rezolvate în viitorul apropiat. Cu toate acestea, merită să acordați atenție comportamentului mamei soțului. Dacă înjură, înseamnă că fata ia la inimă toate conflictele, reproșurile celorlalți.

Ce să cauți când interpretezi un vis?

Atunci când interpretezi un vis despre o soacră, este important să fii atent la micile detalii care l-au însoțit. Deci, dacă femeia adormită și mama soțului se confruntă în mod constant în realitate și apoi același lucru se repetă într-un vis, înseamnă că în jurul visătorului există prea mulți oameni ipocriti și înșelători care îi doresc de fapt răul. Este important să nu mai comunicați cu ei la timp.

Comunicarea plăcută cu mama soțului ei în vise nocturne promite schimbări în bine în viața de familie. O soacră care râde într-un vis oferă treburi minore casnice. Dacă plânge, cel mai probabil, nu va fi posibilă rezolvarea rapidă a conflictului familial, este posibil un scandal puternic. A avea grijă de mama în vârstă a soțului ei înseamnă că în curând visătorul va veni în ajutorul unei persoane care nu va prețui acest lucru.

Dacă o femeie într-un vis are grijă de un visător, este probabil ca ajutor să-i vină de la o persoană căreia a „pus capăt”. Pentru ca o fată necăsătorită să vadă cum mama tânărului ei spală podeaua – la o ceartă cu iubita ei, singurătatea ulterioară. A vedea soacra în compania socrului înseamnă fericire și bunăstare a familiei.

Care este visul „a doua mamă” decedată?

Când explicăm complotul de noapte în care apare „a doua mamă”, merită să ne amintim ce fel de relație a avut nora cu ea în timpul vieții. Dacă nu s-au distins prin căldură și bunăvoință, atunci vechile probleme ale femeii vor reveni, iar soluția lor va necesita de câteva ori mai multă putere, fizică și mentală.

Hainele negre pe o soară moartă într-un vis prevestesc o ceartă cu un prieten apropiat. Dacă visătorul vede înmormântarea mamei soțului ei, cel mai probabil va trebui să afle despre trădarea credincioșilor, să dezvăluie înșelăciunea din partea lui, trădarea. Când văduva a visat defunctul, îi este dor de comunicarea acestora, de sfatul pe care i-a dat bătrâna. În plus, acest lucru poate prevesti o discordie în relațiile cu actualul iubit.

Dacă comunicarea dintre visător și decedat în timpul vieții a fost prietenoasă, plină de căldură, atunci, în realitate, femeia adormită așteaptă patronajul oamenilor influenți. Pentru o femeie însărcinată, un astfel de vis prevestește o naștere ușoară. Dacă decedatul predă copilul visătorului, ea va deveni în curând conștientă de completarea familiei.

Ce înseamnă o întâlnire în vis cu o fostă soacră?

Dacă o femeie divorțată întâlnește o fostă soacră într-un vis, o așteaptă înainte surprize deloc plăcute. Este foarte posibil să fii destul de nervos. Cu toate acestea, adesea un astfel de vis oferă o viață liniștită și măsurată, necomplicată de probleme la locul de muncă sau în familie. A vizita mama unui fost soț într-un vis înseamnă a întâlni oameni a căror primă impresie va fi foarte înșelătoare.

Ce înseamnă să privești „a doua mamă” din lateral?

A vedea un vis în care un soț arată tandrețe față de mama lui indică nemulțumirile ascunse ale visătorului. Dacă visează că sora soțului și părintele lor vorbesc de rău despre visător, ea va afla în curând că cineva din cercul ei interior răspândește zvonuri despre ea.

A auzi cum cumnata și soacra o laudă pe femeia adormită înseamnă că în curând va apărea o rivală în viața ei, care în prezent se preface a fi prietenă. A vedea un vis în care un soț îi spune mamei sale despre sarcina soției sale indică faptul că o va surprinde cu vestea. O ceartă între soț și mamă prevestește sosirea unor oaspeți neaștepți, bătaia ei de el – pentru a discordia între soți.

De ce visează soacra altcuiva?

Dacă o femeie într-un vis vede cum se ceartă cu „a doua mamă” a surorii sale, o așteaptă vești neplăcute de la rude. Dacă o rudă din povestea de noapte se ceartă cu soacra ei, atunci va avea nevoie de asistență materială din partea visătorului. Mama soțului unui prieten, văzută într-un vis, prezintă o discordie în relațiile cu ea. Înainte de a da vina pe cineva drag pentru ceva, merită să ne dăm seama dacă a făcut cu adevărat ceva imparțial în raport cu visătorul.