Interpretarea viselor pentru a spăla podele în casa altcuiva

De ce să visezi că o femeie spală podelele

În fiecare zi, oamenii au vise diferite și, adesea, iau parte activ la ele. Există un număr mare de cărți de vis care ajută la interpretarea chiar și a celor mai incredibile imagini, iar spălarea podelelor într-un vis nu face excepție.

Dacă aceste tipuri de vise nu sunt o reflectare a activităților zilnice, ele pot fi semnificative pentru femei și pot transmite mesaje foarte importante din subconștientul uman.

Spălarea podelei într-un vis simbolizează scăparea de unele negativități din viață sau depășirea obstacolelor și problemelor cu care trebuie să le înfrunți. În unele cazuri, astfel de imagini indică schimbări semnificative în stilul de viață actual, eliminarea vechilor obiceiuri și comportamente care interferează cu auto-dezvoltarea.

Ele indică adesea câștigarea independenței și încercarea de a controla anumite situații sau viața în general. Spălarea podelelor într-un vis este o confirmare a subconștientului că o persoană este pe calea cea bună în viață, ceea ce indică o creștere a încrederii în sine.

Uneori, astfel de vise semnifică un proces de curățare în interior, cum ar fi eliberarea de emoții negative, dureri de inimă din trecut sau modele de gânduri negative.

Intriga într-un vis se poate dezvolta în diferite moduri:

 • persoana însăși este angajată în curățarea umedă a podelelor;
 • un străin aduce ordine;
 • visătorul face curățenie acasă sau în casa unui străin;
 • podelele sunt spălate într-un loc public;
 • apa în timpul curățării este murdară sau curată;
 • decât fac curățarea umedă – folosind un mop sau mâini.

Genul reprezintă baza existenței. Clădirea, fie că este rezidențială sau nu, în care se află etajul, va experimenta schimbări, atât negative, cât și pozitive. Multe în interpretarea unor astfel de vise depind de unde?, când?, de către cine? Si cum? a spălat podeaua. Dar prima și principala interpretare sună ca o schimbare.

Spălați podeaua în propria casă

Să te angajezi în curățarea umedă a podelelor de pe teritoriul tău (apartament, casă) indică probabilitatea de a scăpa de o persoană sau de un fenomen care este asociat cu evenimente neplăcute. Poate că visătorul însuși va provoca un astfel de deznodământ prin acțiunile sale, sau circumstanțele vieții vor contribui la aceasta. A te vedea curățind podelele din propria casă vorbește despre sfârșitul unei perioade disfuncționale în viață. Vor fi rezolvate probleme serioase, vor fi găsite sumele necesare de bani, visătorul va prevala în procedurile judiciare, o ceartă prelungită în familie va ajunge la nivelul unui armistițiu, orice problemă sau situație nerezolvată va găsi în mod independent o cale de ieșire în soluționarea sa. Interpretarea acestui vis permite o combinație fericită de circumstanțe. Aceasta poate include moartea unei persoane care a fost bolnavă de mult timp și a necesitat îngrijire personală grea sau o persoană neplăcută (posibil o rudă) se va muta în alt loc.

După astfel de vise, o persoană scapă de problemele legate de sănătate, poate fi o dizabilitate, o boală cronică. Dacă o femeie a văzut un vis, atunci el îi va promite eliberarea de un soț alcoolic sau de un vecin disfuncțional. Pentru o fată, un vis este explicat ca a scăpa de dragostea neîmpărtășită, durerea de inimă, un prieten invidios, rival sau iubit enervant.

Fiecare vis are o mulțime de detalii la care ar trebui să fii atent.

 • De exemplu, dacă ai spălat linoleum, atunci în zilele următoare vei avea noroc în domeniul tău profesional.
 • Dacă a fost parchet, atunci așteptați-vă ajutor de la oameni din cercul vostru interior.
 • Dacă ai curățat podeaua pe care stătea covorul, atunci fă-ți bagajele, deoarece vei pleca într-o călătorie neașteptată pe care o vei aminti ca fiind un eveniment foarte luminos.
 • Folosiți un mop pentru a curăța podele – la un eveniment luminos, vital (nunta, divorț, mutarea în alt oraș, nou loc de muncă, nașterea unui copil). Multe depind de circumstanțele actuale.
 • A face ordine sub pat este un drum lung.
 • Am visat la podele murdare – o ceartă și neînțelegere în familie sau cu un iubit.
 • Faceți curățare umedă cu mâinile folosind o cârpă de podea – așteptați o întâlnire cu un vechi prieten.
 • O pată murdară nu este spălată – o cunoștință romantică sau o întâlnire nevăzută.
 • Dacă cineva a pășit pe podelele pe care le-ați spălat și a lăsat urme, așteptați oaspeții.
 • Dacă vezi că podeaua rămâne udă mult timp și nu se usucă, un astfel de vis indică nedorința ta de a contacta societatea.
 • Faceți curățare umedă în toaletă sau baie – concurența de la locul de muncă se va face simțită. Așteaptă-te la rivalitate.

Spălați podeaua în spital sau la serviciu

Dacă o femeie în vis spală podelele într-un spital, acesta este un semn bun pentru cei care sunt grav bolnavi. Este posibilă remisiunea sau recuperarea completă, pericolul va trece, iar starea de spirit va fi restabilită. Mai ales pentru cei care se recuperează după o operație majoră sau au suferit un tratament serios, un astfel de vis promite o tendință pozitivă de recuperare.

Dacă ați avut șansa de a spăla podelele la serviciu în biroul managerului într-un vis, veți merge la cumpărături și veți cumpăra o achiziție scumpă. De asemenea, nu fi surprins de promotie, in sfarsit esti remarcat si apreciat. Dar fii mai rapid, nu ezita mult timp, deoarece starea de spirit a șefului este uneori foarte schimbătoare. Prinde norocul de coadă și nu rata această ocazie.

A face curățenie umedă în apropierea propriului loc de muncă indică o atmosferă de lucru fructuoasă și o atitudine prietenoasă a colegilor.

Spălarea podelei în toată camera amenință cu bârfe și intrigi în jurul persoanei tale.

Dacă ți-ai arătat dorința de a face curățenie, atunci în viitorul apropiat vei avea un weekend distractiv.

Dacă ați fost forțat să faceți curățenie conform instrucțiunilor conducerii, atunci nu vă așteptați să faceți o pauză în timpul vacanței – vă așteaptă o cantitate mare de muncă.

 • Curățarea podelelor la același loc de muncă este o mare pierdere financiară.
 • Descoperirea accidentală a unei bijuterii pe podea – pentru a atinge scopul propus. Succesul te așteaptă.
 • Vărsați multă apă – în curând veți merge la medic.
 • Curățarea podelelor la locul de muncă pe coridor – familia ta va găsi liniște și armonie.

Faceți curățare umedă a podelelor din casa unui străin

Interpretarea somnului este dublă: pe de o parte, necazurile sunt posibile la locul de muncă (până la insulte și umilire publică), situații conflictuale oriunde, multe probleme presante. Dar există și un sens pozitiv: este timpul să acționezi și să-i influențezi pe ceilalți. Ești în top! Calitățile tale de lider te vor ajuta să obții rezultate pozitive și să împiedice detractorii să-ți strice reputația. Vei scăpa de toți oamenii care interferează cu tine.

Citeste mai mult:  Casa de interpretare a viselor a regretatei bunici

Un astfel de vis avertizează un tânăr despre problemele personale (relația cu un partener). Dar dacă curățenia a fost indusă în casa unei persoane dragi, atunci poate că în curând va trebui să se joace o nuntă.

Pentru o femeie, un astfel de vis este interpretat ca oboseală din rutină și din viața de zi cu zi. Cea mai ideală soluție este o izbucnire emoțională, un eveniment luminos, noutate. Nu trebuie să uităm de viața personală: rezolvăm relațiile cu un partener, diversificăm viața sexuală, decidem asupra unor planuri comune. Pentru o femeie însărcinată, un astfel de vis promite vești bune și informații care vor fi utile în viitor.

Faceți curățenie umedă în casa părinților

Un vis în care speli podelele din casa părinților tăi este un semn rău. Fiți pregătiți pentru nenorociri în familie: moartea unei persoane dragi, un accident cu consecințe (invaliditate), o boală gravă.

De ce visezi să speli podele

Cel mai adesea, visul în care speli podelele prezice un fel de schimbare în viață. Ele pot fi atât pozitive, cât și negative. Vă vom ajuta să înțelegeți nuanțele vederii nocturne și vă vom spune ce spune despre această imagine. cartea de vis. Spălați podeaua într-un vis cu mâinile vă poate personifica dorința de a vă schimba și de a scăpa de tot ce este rău.

Subconştient

Psihanalistii sunt siguri ca imaginea care apare inseamna dorinta visatorului de a-si schimba viata si de a o lua de la capat. Practic, atunci când ștergeți podeaua, spălați toate evenimentele negative care s-au întâmplat înainte. Probabil te-ai săturat de monotonie și tânjești la schimbare.

În plus, această imagine reprezintă purificarea internă. Este posibil să fi făcut lucruri care acum te fac să te simți rușine. Vrei să-i scoți din cap și să începi o viață nouă, mai demnă.

Atenție – dacă după un vis te trezești cu senzații neplăcute sau chiar în panică, atunci asta indică lipsa ta de a te schimba. Nu vrei să vină o nouă etapă în viața ta și îi rezisti cu toată puterea. Probabil preferați să nu vă asumați riscuri și să nu părăsiți zona de confort.

Dacă visezi că faci curățenie, iar murdăria apare imediat după aceea, în realitate îi maltratezi pe cei dragi. Este posibil ca unul dintre ei să apeleze la tine pentru ajutor sau pur și simplu să dorească să petreacă mai mult timp cu tine. Dar nu-i dai nicio atenție.

Carte de vis popular

În interpretul clasic, sensul a ceea ce tu într-un vis vezi că speli podeaua, se explică după cum urmează:

 • Am visat că curățați cu atenție – de fapt, depuneți toate eforturile pentru a obține o promovare. Încearcă să te comporți impecabil – acum depind multe de asta;
 • altcineva face curățenie în visul tău – de fapt, riști să ratezi șansa. Un coleg care se dovedește a fi mai rapid va obține o promovare în carieră mai repede decât tine;
 • visează că speli parchetul, care este deja curat – în realitate ferește-te de obstacole, dificultăți sau boli;
 • spălați podeaua foarte murdară – acest vis prezice pierderea unei persoane dragi;
 • părea că faci o curățenie generală la locul de muncă – în realitate, conducerea a fost atentă la felul în care încerci în service. Totuși, această viziune indică și că te-ai săturat de îndatoririle zilnice, iar în curând ți se vor adăuga altele noi;
 • spalarea podelelor intr-un spital este un semn ca iti vei face profit si iti vei imbunatati propria situatie financiara;
 • face curățenie la școală – trebuie să asculți sfaturile oamenilor din jurul tău. Acest lucru vă va permite să realizați ceea ce ați visat de mult;
 • folosiți un mop la curățare – sunteți în pericol sau probleme grave;
 • faci curatenie in casa altcuiva – de fapt, vei avea ocazia sa schimbi in bine viata cuiva pe care il cunosti;
 • spălați parchetul într-o instituție oficială – vă puteți îmbunătăți afacerea;
 • în templu – va trebui să arăți răbdare și să te înfrânezi;
 • cineva ți-a cerut să cureți podeaua, iar tu, fără ezitare, îndeplinești cererea – de fapt, prietenii pot conta oricând pe ajutorul și sprijinul tău.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit psihanalistului, semnificația acestei imagini este direct legată de ceea ce se întâmplă în viața ta personală. Probabil, te gândești constant că nu ai șansa de a-ți găsi fericirea alături de sufletul tău pereche. Din cauza grijilor constante, nu puteți construi o legătură puternică.

Dacă părea că nu poți face față murdăriei, indiferent cât de mult ai încercat, atunci te-ai comportat prea egoist. Îți este greu să ții cont de dorințele altei persoane, așa că relația ta se termină de obicei rapid.

Părea că faci curățenie într-o casă mare și frumoasă – în curând va trebui să-ți schimbi partenerul. Dacă te afli într-un magazin mare, probabil că nu acorzi prea multă importanță relațiilor cu sufletul tău pereche.

O femeie a visat că un bărbat spăla podeaua pentru ea – de fapt, el va avea grijă de tine. Cu toate acestea, încercați să nu îl folosiți prea des. Fă și tu ceva frumos pentru el. Acest lucru va permite conexiunii tale să devină mai puternică și să atingă un nou nivel.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller spune să spălați podeaua – aceasta este o imagine care prezice o schimbare în sfera de afaceri visătorului. De obicei înseamnă că vei putea obține un mare succes în munca ta, deși pentru asta va trebui să depui mult efort. Dacă te înfrânezi, conducerea îți va oferi o șansă.

Dacă ai visat că faci curățenie în casa altcuiva, acesta este un semn nefavorabil. El spune că nu vei putea obține o promovare sau o creștere mult așteptată. Eforturile tale vor fi zadarnice, deoarece preferința va fi acordată colegului tău.

Dacă decideți să nu spălați podeaua, ci să o măturați, atunci doriți să obțineți ceea ce doriți pe calea ușoară. Totuși, nu te baza pe ce poți face. Cei care lucrează puțin se pot baza rareori pe o creștere sau pe o creștere a carierei.

Ai visat că ai alunecat pe un parchet proaspăt spălat – în realitate cineva va încerca să prevină creșterea ta. Poți realiza ceea ce îți dorești doar dacă acționezi cu răbdare și calm.

Citeste mai mult:  Visul prăbușește casa

Se părea că ați început să curățați și apoi ați decis să o abandonați fără a o finaliza – în realitate, nu contați pe o cale ușoară către obiectiv. În lumea reală, nici nu vă veți putea îndeplini obligațiile. Numai dacă îți dai seama de importanța muncii tale poți obține ceea ce îți dorești.

Dream Vanga

De asemenea, clarvăzătorul credea că această imagine semnalează schimbări favorabile în cariera unei persoane adormite. Cu toate acestea, calea către succes va fi ușoară doar dacă urmați câteva reguli. Trebuie să renunți la disputele cu conducerea.

Este un vis că altcineva spală podeaua în casa ta – el va ocupa locul pe care te bazai. Probabil, un coleg va da dovadă de mai multă întreprindere și va intra în încrederea superiorilor săi. Visezi să cazi pe un parchet alunecos – se vor răspândi bârfe murdare despre tine, care te vor împiedica să urci pe scara carierei.

Interpretarea viselor lui Loff

În înțelegerea lui Loff, simbolul are legătură cu modul în care se simt membrii familiei și cei dragi. Dacă ai visat că începi să cureți, dar apoi ai decis să nu o faci, ai afla în curând ceva neașteptat. În plus, vor veni să te viziteze oameni pe care nu vrei cu adevărat să-i vezi.

Este un vis că te-ai decis mai întâi să pictezi podeaua și apoi să o speli – în realitate vor exista schimbări foarte serioase în viață. Dacă înainte de asta lucrurile nu mergeau în cel mai bun mod, atunci în curând vor merge în sus. Dimpotrivă, o perioadă favorabilă de calm este pe cale să fie înlocuită cu o furtună.

Interpretarea viselor Maya

Acest interpret are atât semnificații pozitive, cât și negative ale somnului. În primul rând, înseamnă stabilitate materială pentru visător. Dar există și o interpretare negativă. Dacă visezi că speli scânduri sparte, atunci riști să-ți strici relația cu conducerea. Pentru a evita acest lucru, încearcă să controlezi tot ce spui în prezența superiorilor tăi.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a susținut că un astfel de vis are un sens foarte rău. De obicei, este un vis al oamenilor care au unul dintre apropiații lor grav bolnav. În acest caz, vederea nocturnă prezice moartea iminentă a acestei persoane.

De ce visezi să speli podele

Activitățile obișnuite, cum ar fi curățarea umedă, fac adesea parte din vise și, adesea, astfel de simboluri nici măcar nu sunt acordate atenție. Există ceva sens în asta. Dacă a avut loc o curățenie mare cu o zi înainte și ai trebuit să speli podelele dintr-o clădire de locuințe sau din orice instituție, parcela este pur și simplu o reflectare a realității. În cele mai multe cazuri, mai ales dacă ai visat de joi până vineri, este indicat să te întrebi de ce visezi să speli podele. Sursele populare atribuie acestei povești diverse interpretări, de la pozitiv la negativ. Pentru o interpretare corectă, este necesar să țineți cont de cele mai mici nuanțe a ceea ce vedeți.

Interpretarea viselor: pentru a vedea cum sunt spălate podelele într-un vis

Interpretarea visului lui Gustav Miller avertizează că, după spălarea podelei într-un vis, ar trebui să te ferești de faptele urâte ale oamenilor invidioși. Celebrul interpret sfătuiește să evite participarea la evenimente și aventuri dubioase, pentru a fi cea mai prudentă persoană în viitorul apropiat.

Potrivit profetesei bulgare Wangi spălatul podelei într-un vis este un simbol al succesului. Cu toate acestea, doar oamenii care sunt capabili să-și depășească propria mândrie și să ia notă de remarcile superiorilor lor o vor realiza.

Dacă visezi că soacra ta spală podelele, acesta este un semn bun. În realitate, o rudă va oferi o asistență neprețuită în rezolvarea problemelor stringente. Așa crede interpret modern vise.

Când o vecină spală podeaua într-un vis, în realitate ea este o sursă de bârfă. Zvonurile pot deteriora relațiile cu ceilalți.

Dacă o persoană decedată spală podeaua într-un vis, acest complot neobișnuit are o interpretare pozitivă. Cineva care a dezamăgit în trecut va dovedi din nou că este de încredere.

Sigmund Freud sugerează că spălarea podelei într-un vis înseamnă oboseală din cauza comunicării plictisitoare de zi cu zi cu un partener. Este recomandabil să se ocupe de această problemă, iar apoi viața personală va fi din nou plină de armonie.

sursă islamică interpretează ștergerea ca o soluție de succes la situații dificile.

Cartea de vis din Medea vede în acest complot un simbol al purificării spirituale.

Conform cărții de vis a lui Denise Lynn un astfel de vis reflectă caracterul visătorului însuși. Aceasta este o persoană milostivă și plină de compasiune, mereu gata să ajute.

Interpretarea viselor Maya oferă o perioadă stabilă după spălarea podelelor într-un vis, dacă acestea erau în stare bună. Crăpăturile, denivelările și altele asemenea înseamnă complicații în relațiile cu oameni care sunt mai în vârstă sau mai înalți în ierarhie.

Ezoteric Evgheni Tsvetkov interpretează complotul cu ștergere mai ales negativ pentru cei bolnavi. Oamenii sănătoși ar trebui, de asemenea, să fie atenți la o deteriorare a bunăstării și să fie atenți la simptomele bolilor emergente.

Cine visează să curețe

Nu este un semn bun dacă se întâmplă să speli podeaua fatăcare este pe cale să se căsătorească. Viața de familie poate să nu fie atât de roz pe cât se așteaptă ea.

Nașterea va fi rapidă, asta visează să spele podeaua gravidă. Merită să verificați dacă totul este pregătit pentru apariția copilului.

Dacă visezi să speli podeaua femeie casatorita, în realitate se simte obosită de la cursul de rutină al vieții de familie. Relația visătorului cu soțul ei trebuie actualizată.

Visând să speli podeaua pentru a primi ajutor neașteptat om. Sprijinul din exterior va fi foarte oportun.

Unde a trebuit să spăl podelele în vis

O mare importanță în interpretarea visului este acordată locului în care s-a efectuat curățarea umedă.

Dacă ai visat să speli podele in casa meaîn curând viața se va schimba. Am avut șansa de a efectua curățare umedă în bucătărie – la evenimente romantice plăcute. Visătorii singuri pot întâlni o persoană demnă, iar visătorii de familie pot experimenta un „al doilea vânt” în relații. Spălarea podelei de sub pat în propriul apartament este un semn bun. Urmează o călătorie interesantă sau o călătorie de afaceri, care va avea mare succes. Spălarea podelei de sânge înseamnă o întâlnire rapidă cu rudele. Dacă ai alunecat brusc într-un vis, fii atent la relația cu cei dragi. Unii dintre ei nutreau ranchiună și, pentru a preveni discordia, merită să înțelegem situația actuală.

spala podele în casa altcuiva – un semn că o persoană din apropiere are nevoie de sprijin. Oferirea de asistență va avea un impact pozitiv asupra viitorului.

Când într-un vis mi s-a întâmplat să spăl podelele în apartament rude mai mari decedate, complotul semnalează o situație tensionată în familie. Doar răbdarea și rezistența visătorului pot elimina criza.

Citeste mai mult:  Care este visul unui prieten cu un copil

spala podele la intrare – un vis ambiguu care indică schimbări în casă. Probabil, există o reparație sau o renovare a situației și chiar și o mutare este posibilă.

Șeful apreciază munca grea, asta visează să spele podele la serviciu apă caldă și curată. În realitate, poți conta pe o creștere de salariu sau un bonus. Dacă apa era rece, creșterea carierei se va opri.

Parcela nefavorabilă – spălați podelele in spital. În realitate, vor urma o serie de necazuri minore.

Dar spală podelele la școală – un semn bun. Cu efort, puteți obține un succes semnificativ.

Dacă ai visat să speli podele un magazin, necazurile și grijile nu pot fi evitate. Gospodăria are nevoie de mai multă atenție.

Ar trebui să fii atent dacă visezi să speli podele in biserica. În realitate pot apărea situații periculoase, iar vigilența va ajuta la evitarea consecințelor negative.

Cum ai spălat podeaua într-un vis

Este indicat să acceptați o propunere de afaceri sau romantică care va veni în curând dacă ați visat să spălați podelele mop. Rezultatul va multumi cu siguranta. Dacă mopul se rupe în timpul curățării, și parcela este favorabilă. Pericolul va trece.

Curăța podeaua mâini – un complot cu dublă interpretare. Pe de o parte, aceasta este depășirea cu succes a obstacolelor vieții. Pe de altă parte, încearcă să restabilească o reputație deteriorată anterior.

Dacă visezi să speli podeaua cârpă, acesta este un semnal că se fac greșeli pe calea vieții.

Pentru a vă da seama exact de ce visați să spălați podele, asigurați-vă că țineți cont de toate detaliile a ceea ce vedeți. Apa cu săpun cu spumă și bule prezice prăbușirea planurilor tale.

spala podele apă curată – un semnal de veste bună. Apa murdară avertizează femeile despre bârfele neplăcute la spate. Complotul îi avertizează pe bărbați despre intrigile oamenilor invidioși.

La ce podea ai spălat în vis

Spalare murdar genul este o poveste de avertizare. În realitate, necazurile vor apărea destul de neașteptat. Este mai bine ca oamenii de afaceri să verifice din nou termenii acordului care se încheie.

Pentru a goli treburile visele de spălat curat podea. Efortul excesiv poate provoca disconfort.

Dar spală lemn genul este un semn bun. Înainte de schimbare în bine.

Merită să ne amintim nuanța și chiar mai bine – culoarea exactă a podelei care s-a întâmplat să fie spălată. Acoperire ușoară – pentru a dezvolta situații în siguranță. Tonurile întunecate ale podelei pe care trebuie să le spălați într-un vis indică faptul că cel care doarme este angajat într-o afacere neiubită sau își irosește talentele pe fleacuri. Verde – la o influență favorabilă din exterior, negru – la resentimente și dezamăgire într-o persoană familiară, albul profetizează evenimente plăcute, iar roșu – o aventură amoroasă.

a trebuit să mă spăl podea rece – la o decizie dificilă de luat. Problema care ocupă gândurile unui adormit treaz aduce o mare anxietate, așa că este timpul să o punem capăt.

Dacă visezi să speli podele, detaliile sunt cruciale în interpretare. Numai ei vor indica indicația corectă. Vise bune si prosperitate!

Într-un vis, spălați podelele din casa altcuiva

Ai spălat podelele într-o casă ciudată într-un vis? Intriga avertizează despre necazuri, umilințe, conflicte, probleme. Dar cartea de vis oferă și interpretări pozitive: influență asupra altor oameni, timp pentru acțiune. Detaliile viziunii vor ajuta la explicarea corectă la ce visează.

Moment excelent pentru acțiune

Complotul visat indică: vei câștiga influență asupra proprietarului acestei case, care va deveni motivul succesului activităților tale profesionale.

O viziune într-un vis, așa cum spune, împinge: trebuie să începeți să acționați, nu ar trebui să așteptați o perioadă mai favorabilă. Acțiunile în timp util vor aduce schimbări favorabile, dar așteptarea excesivă se poate transforma în eșec.

Scapa de neajunsurile tale

De ce să visezi la locuința altcuiva, unde speli podeaua murdară? Interpretarea visului explică: ești obișnuit să-ți atingi scopul prin orice mijloace, dar asta nu te colorează.

Ai visat să vezi cum îl speli cu apă murdară? Aceasta înseamnă: cel care doarme doar creează aspectul unei activități fructuoase, dar în realitate nu face nimic util.

Ați șters o pată murdară într-un vis? Cartea de vis îți spune: asta vorbește despre nesinceritatea ta, încerci să pari mai bine, arătându-te că nu fii cine ești. Cu toate acestea, într-o zi masca va cădea – atunci alții îți vor vedea adevărata față. Evitați falsitatea – atunci atitudinea celorlalți va fi sinceră.

Unde s-a spălat podeaua?

Amintește-ți a cui ai văzut-o casa:

 • parental – nenorocirea se va întâmpla acasă;
 • soacra – vor aparea oameni care vor enerva;
 • bunici decedați – puteți rezolva singur conflictul;
 • prieteni, rude – ajută la rezolvarea problemelor lor;
 • într-o casă veche – la schimbarea locuinței.

Cartea de vis a lui Miller: speranțe zadarnice

Spălarea podelelor într-o casă ciudată într-un vis este un semn nefavorabil. Intriga de vis este un avertisment: speranțele de a atinge obiectivul vor fi în zadar. Poziția pentru care ați aplicat va fi ocupată de un coleg de muncă mai de succes.

Probleme înainte, trebuie să se arate reținere

Interpretarea unui vis despre spălarea podelei în casa unui străin poate fi următoarea: acolo unde s-a dezvoltat complotul visului, cel care doarme va experimenta în curând umilință și probleme grave.

De ce visezi să speli podelele în casa altcuiva cu un mop? În realitate, veți începe să vă certați și să intrați în conflict cu oamenii din cauza unor neînțelegeri. Dar aceste excese pot aduce consecințe triste. Totuși, încearcă să arăți reținere, calm – abia atunci vei face față dificultăților.

Te-ai spălat pe mâini într-un vis? Interpretarea visului spune: sunt multe probleme de rezolvat pe frontul personal și la locul de muncă. Este necesar să se ocupe de vechile necazuri, astfel încât să devină posibilă trecerea mai departe. Arătați atenție maximă.

Domină-ți dușmanii

De ce altfel visezi să speli podelele din casa cuiva? În realitate, visătorul își va arăta calitățile de conducere și va pune în locul lui pe toți cei care interferează cu el.

Ai visat că faci curățenie în apartamentul inamicului (rivalului) tău? Veți putea dezvălui planurile inamicilor și veți putea învinge adversarul (rivalul).

A vedea cum curățați podeaua casei altcuiva într-un vis înseamnă, conform cărții de vis: acțiunile voastre vor afecta alți oameni, vor duce la schimbări în viața lor. Acest lucru se aplică celor pentru care sunteți o autoritate.

Alege-ți visul

De ce visezi la un mop?

Într-un vis, spălați-vă picioarele în apă curată

Interpretarea viselor pentru a spăla podelele cu un mop

De ce visezi la o ceartă cu soțul ei?

Spălarea unei mașini într-un vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.