Interpretarea viselor bondar mare

Care este visul unui bondar: interpretarea viselor

O insectă drăguță în dungi care zboară din floare în floare este o priveliște familiară pentru noi vara. Dar dacă l-am văzut într-un vis, atunci începem imediat să ne gândim la ce ar putea însemna asta. În astfel de cazuri, trebuie să vă amintiți toate detaliile visului și să aflați de la interpreți la ce visează bondarul.

Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

Gustav Miller explică de ce bondarul visează astfel:

 • un bondar care bâzâie monoton în visul tău este un vestitor de mare noroc;
 • a visat un roi întreg de insecte zumzăitoare – o odihnă plăcută vă așteaptă într-o companie veselă;
 • dacă bondarul îl irită pe visător, acesta trebuie să fie pregătit pentru dificultăți serioase;
 • încercarea de a prinde un bondar – vă așteaptă probleme în viața de familie;
 • dacă într-un vis ți-a fost teamă că un bondar ar putea să te înțepe, acesta poate fi un avertisment despre o boală viitoare;
 • dacă un bondar zboară din floare în floare – un astfel de vis îți va aduce noroc în afaceri, iar dacă stă doar pe o floare frumoasă, vei întâlni o mare dragoste în viața ta.

Interpretare conform cărții moderne de vis

Interpretarea Cărții de vis modern este legată în mod clar de detaliile viselor tale de noapte.

 • Doar un bondar zburător într-un vis poate fi un vestitor de boală și durere.
 • Dacă într-un vis încerci să prinzi un bondar, așteaptă-te la probleme domestice.
 • Cartea de vis modernă explică și de ce visează un bondar mare. Dacă zboară în jurul tău, în realitate s-ar putea să fii bântuit de durere.
 • Am văzut un număr mare de bondari într-un vis – vei avea o petrecere distractivă cu prietenii.
 • Dacă în viziunile tale de noapte îi auzi bâzâitul – în viitorul foarte apropiat cu siguranță ar trebui să fii norocos.

De ce visează un bondar în diferite cărți de vis

În diferite cărți de vis, putem găsi interpretări complet diferite ale unui astfel de vis.

 • Cea mai nouă carte de vis explică apariția unui bondar prin faptul că în vremuri dificile vei fi susținut de un patron puternic.
 • Cartea de vis a rătăcitorului crede că, dacă o femeie sau o fată a visat la un bondar, atunci aceasta este pentru un admirator bogat.
 • Cartea de vis ezoteric interpretează aspectul unui bondar muncitor într-un vis pentru tine ca un semn că zilele de lucru monotone fără bucurie te așteaptă. Am visat la un bondar neobișnuit de mare – mai este mult de făcut. Dacă încerci să prinzi un bondar într-un vis, asta indică dorința ta de a-ți face viața mai diversă și mai interesantă.
 • Freud, desigur, asociază apariția unui bondar în visele nocturne cu erotismul. Dacă o femeie a visat un roi întreg de bondari care zboară spre ea, în realitate, îi aduce necazuri de curtarea bărbaților care sunt interesați doar de plăcerile carnale. Îi lipsesc relațiile reale din viața ei.
 • Cartea de vis a Oracolului te avertizează să fii atent atât la dimensiunea insectei, cât și la acțiunile tale față de ea. Un bondar enervant de bâzâit într-un vis indică faptul că aveți o muncă grea în față, ceea ce vă va lua multă putere. Ca urmare, pot apărea chiar și probleme de sănătate.
 • Interpretarea viselor a Felomena susține că, dacă ai fost mușcat de un bondar în viziuni de noapte, dușmani puternici s-au adunat împotriva ta care vor să-ți facă rău prin intrigi complicate.
 • Văzătorul Vanga oferă interpretarea ei a ceea ce înseamnă un bondar într-un vis, la ce visează această insectă frumoasă. Ea credea că un astfel de vis este un semn bun. Puteți obține o creștere în carieră, iar în viața de familie va exista armonie completă și înțelegere reciprocă. De asemenea, în orice situație dificilă, poți fi sigur că cei dragi te vor ajuta să faci față.

De ce visezi la o mușcătură de bondar. Interpretare conform cărții de vis a lui Udilova

Dacă visătorul a fost mușcat de un bondar, este foarte important să ne amintim în ce măsură mușcătura a fost dureroasă. Un astfel de vis, de regulă, promite o mulțime de probleme și necazuri, și cu cât mușcătura a fost mai dureroasă, cu atât mai multe probleme vor cădea asupra ta. Prin urmare, interpreții se oferă să-și controleze toate acțiunile în viitorul apropiat după un astfel de vis.

 • Aruncă o privire mai atentă la cei din jurul tău. La urma urmei, cei nedoritori vor fi gata să vă pună la punct în orice moment.
 • Înainte de a face ceva, cântărește-ți cu atenție fiecare decizie.

Dacă urmați aceste instrucțiuni și rămâneți mereu alert, inamicii voștri vor eșua. Și încă ceva: dacă ai avut un vis în care te-a mușcat un bondar și nu te-a rănit, oamenii invidioși vor încerca totuși să-ți facă rău, dar toate eforturile lor vor fi în zadar.

Concluzie

Timp de multe secole, oamenii nu numai că au încercat să înțeleagă visele, ci și le-au clasificat în funcție de ceea ce au văzut. Celebrul psiholog Jung, de exemplu, a descris modul în care aborigenii australieni, încercând să înțeleagă mesajele din tărâmul viselor, au petrecut mult timp discutând și studiind visele lor în detaliu. Au apelat la spirite pentru sfaturi, au ținut diverse ceremonii în speranța că vor putea să se apropie de soluția lor. Prin urmare, putem spune că fiecare carte de vis este rezultatul unei munci grele și minuțioase. Și dacă vrei să știi la ce visează bondarul, contactează interpreții. Ele te vor ajuta să înțelegi la ce să te aștepți de la visele tale de noapte.

De ce visează bondarul

Publicat de admin la 15.11.2018

Mulți dintre noi ne este frică de bondari și la vederea acestei creaturi bâzâitoare ne temem că ar putea mușca. Dar mulți oameni nici măcar nu o disting de o albină.

Dar ce se întâmplă dacă înțelegi clar că a fost un mare bondar în visul tău? Ai reușit să scapi de el? Și, în general, la ce visează bondarul? Pentru a înțelege acest lucru, amintiți-vă detaliile visului și vedeți interpretarea.

Ai visat un bondar mare și destul de dens? Acest vis promite mare noroc în toate problemele. În special, acest lucru se aplică problemelor de afaceri. Este posibil să fii promovat și, în consecință, la salariu. Dacă insecta nu a fost foarte impresionantă, atunci acest vis prezice noroc într-un număr de câteva lucruri mici, iar lucrurile în sine vor merge fără probleme și măsurat.

În plus, un bon bondar mare într-un vis oferă sănătate bună și noroc în toate. Dacă ai văzut o mulțime de bondari mari zburând deasupra ta și bâzâind, pregătește-te pentru faptul că norocul te va urma literalmente peste tot.

Citeste mai mult:  A fi sub apă într-un vis

După cum explică cartea de vis, un bondar într-un vis pentru o fată înseamnă o întâlnire cu un bărbat bogat care îi va căuta favoarea. Aștepți sentimente puternice, o dragoste furtunoasă și o căsătorie timpurie. Fanul va avea grijă de tine foarte frumos și va face tot posibilul pentru a-ți câștiga inima.

Recomandat: De ce visează hornetul?

Acei visători care visează la un bondar care zboară peste o pajiște trebuie să se pregătească pentru o muncă destul de dificilă.

Semnificația viselor care implică un bondar – interpretări în funcție de toate detaliile visului

Autoritățile vor stabili sarcini dificile, sau poate le vor trimite într-o călătorie de afaceri. Dacă ai văzut un bondar zburând deasupra ta și enervant cu bâzâitul lui, te vei întâlni cu un vorbitor teribil. Vorba lui despre nimic te va obosi.

atacul insectelor

Cei care l-au văzut mușcat de un bondar ar trebui să fie atenți la cât de dureroasă a fost mușcătura. Un astfel de vis prezice probleme și necazuri. Cu cât te mușcă mai mult și cu cât te doare mai mult, cu atât vor fi mai multe probleme. Dacă ați văzut un astfel de vis, atunci în această etapă a vieții ar trebui să vă comportați după cum urmează:

 • Fii mai atent la ceilalți – inamicii sunt în alertă și vor să pună o spiță în volan.
 • Nu vă grăbiți să trageți concluzii și să luați decizii, cântăriți totul cu atenție.
 • Nu-ți fie frică de trucurile celor răi, le poți face față cu ușurință, ceea ce te va face doar mai puternic.

De asemenea, merită să știi la ce visează bondarul care te-a mușcat, dar nu ai simțit nimic în același timp. Dacă ai avut un astfel de vis, să știi că bondarul este imaginea dușmanilor tăi și a oamenilor invidioși, mușcătura lui este trucurile lor. Iar faptul că nu ai simțit nimic este un semn că toate mașinațiunile lor nu vor avea niciun impact negativ asupra ta, indiferent cât de mult s-ar strădui.

Recomandat: Albine în vis

Un vis în care o insectă atacă, dar nu poate mușca, sugerează că problemele și nenorocirile sunt foarte aproape. Fiți atenți în comunicarea cu ceilalți, nu le spuneți despre viața voastră și planurile de viitor, nu îi lăsați să se apropie foarte mult. În caz contrar, în orice moment pot strica și distruge totul. Autor: Natalya Chernikova

Sensul somnului de luni

Ce vise de vierme?

Este dificil de spus dacă este posibil să distingem un bondar de o albină într-un vis, de exemplu. Mulți oameni nu reușesc să facă acest lucru.

Ce vise de vierme?

Dar, se poate presupune că există încredere că a fost un bondar care a fost văzut în vis. Cum să înțelegi de ce visează un bondar?

Se pare că un astfel de vis oferă o mulțime de lucruri bune. Sau nu chiar – totul depinde, ca să spunem așa, de nuanțele somnului.

Dacă o persoană trebuie să afle de ce un bondar este mare și frumos într-un vis, atunci ar trebui să rețineți: a fost norocos. Cel care a visat un bondar așteaptă nu numai sănătate bună și tot felul de facilități, ci și noroc în fiecare afacere pe care nu și-ar întreprinde. Deci un bondar „bun” aduce noroc. Și dacă sunt mulți și bâzâie, atunci asta este și mai bine: așteaptă mult noroc. Dar un bondar singuratic bâzâit nu poate decât să promite o întâlnire cu un vorbitor.

Care este visul unui bondar pentru o fată?

Dacă o tânără a visat la un bondar, atunci acesta poate fi un prevestitor al faptului că în viitor toate visele ei vor începe să devină realitate. Ea se poate aștepta la o întâlnire cu un bărbat dulce și bogat care va căuta favoruri în toate modurile posibile – și nu în zadar.

Dacă un astfel de vis a fost visat de un dependent de muncă sau de un carierist, atunci bondarul nu va fi un iubit, ci un șef care își oferă patronajul și risipește bonusurile.

De ce visezi că un bondar mușcă?

Desigur, nu ar trebui să ne așteptăm la vreo veste bună aici, deoarece mușcătura unui bondar prevestește boală și necaz. Nimic plăcut, de asemenea, promite un vis despre dacă o persoană a văzut un bondar în părul său și a fost nedumerită de întrebarea la ce visează. Un astfel de vis poate prevesti probleme grave de sănătate.

Se poate spune cu ușurință că a vedea un bondar într-un vis este mult mai plăcut decât să dai peste el în realitate. Prin urmare, întrebarea de interes pentru mulți, de ce visează bondarul, are un răspuns reconfortant și plăcut. Noroc și plăcere oferit celor care văd un bondar în vis.

Interpret de somn, de ce altfel visează bondarul:

 1. Un bondar care zboară deasupra unei pajiști indică faptul că urmează o muncă foarte dificilă sau o călătorie dificilă într-o călătorie de afaceri.
 2. Marele bondar este un prevestitor al comunicării cu o persoană aflată într-o poziție înaltă.
 3. Un bondar care bâzâie oferă discuții goale, ceea ce va fi foarte obositor pentru cineva care are un astfel de vis.
 4. Un bondar care mușcă este furia dușmanilor. Cel care vede un astfel de vis trebuie să se teamă. Oamenii răi vor transforma un plan de răzbunare în realitate.
 5. Mulți bondari într-un vis înseamnă că există un motiv pentru iritare sau anxietate.

De ce visează bondarul

De ce visează bondarul

Bumblebee – un vis bun, spre succes și bunăstare.

Care este visul unui bondar: interpretarea viselor

Bondar mort – la evenimente neașteptate care vă vor perturba armonia și vă vor aduce doar suferință.

De ce visează bondarul

Cea mai recentă carte de vis a lui G. Ivanov

Bumblebee – un patron vă va sprijini în momentele dificile.

De ce visează bondarul

Bumblebee – la prietenie cu un patron puternic.

De ce visează bondarul

Bumblebee – la muncă obositoare.

De ce visează bondarul

Bumblebee – o călătorie lungă înaintea mărfurilor.

De ce visează bondarul

Bumblebee – la zilele de lucru, o existență monotonă.

De ce visează bondarul

Un bondar văzut într-un vis este perceput ca un avertisment despre boli. Visul promite o mare durere.

Dacă ai visat că prinzi un bondar, atunci te așteaptă probleme domestice.

Dacă un bondar mare zboară în jurul tău într-un vis – în realitate este posibil să ai probleme mari.

Bâzâitul unui bondar într-un vis înseamnă că vei avea noroc în viitorul apropiat.

A vedea o mulțime de bondari într-un vis este o petrecere zgomotoasă cu prietenii.

De ce visează bondarul

De ce visează bondarul

Bumblebee – un indiciu că nu ești atent la sănătatea ta.

I-am auzit bâzâitul – în curând norocul îți va zâmbi.

De ce visează bondarul

Bumblebee – necaz; mușcă undeva – rană în acel loc; lovit în față – un incendiu.

Citeste mai mult:  De ce visează copiii adoptați

Realizarea și sensul viselor

Dormi de duminică până luni

Un vis este asociat cu starea de spirit a visătorului, cu fricile și preocupările sale. Un vis plăcut promite o soluție la probleme, un vis înfricoșător promite dezvoltarea depresiei. Asemenea vise rareori devin realitate. Cu toate acestea, pentru oamenii care s-au născut luni, ei sunt profetici.

Se crede că visele sunt adevărate. Ele sunt ușor de descifrat și fac posibilă aplicarea rapidă a indiciilor primite de la Univers în practică.

Visul vorbește despre noi întorsături ale evenimentelor care se vor întâmpla în curând. Indică domenii ale vieții și probleme care trebuie abordate în viitorul apropiat. Visele pe luna în creștere sunt profetice.

Un vis îl duce de obicei pe cel care doarme în lumea fanteziilor și a speranțelor lui neîmplinite. Acesta este un vis gol care nu înseamnă nimic.

Semnificația viselor care implică un bondar – interpretări în funcție de toate detaliile visului

Reprezentanții faunei nu apar niciodată în visele noastre chiar așa. Animalele și insectele poartă întotdeauna cu ele o semnificație simbolică sau o predicție a evenimentelor care sunt așteptate în viitorul apropiat. Cartea de vis vă va ajuta să aflați cu siguranță la ce visează bondarul dacă comparați cu ea toate detaliile a ceea ce a fost văzut într-un vis cu o zi înainte. Amintește-ți în detaliu ce ai visat și continuă să interpretezi visul.

Interpretare generală

Interpretarea viselor în care visătorul nu a interacționat cu această insectă în niciun fel, jucând rolul unui observator exterior, este următoarea:

 • Un vis în care o persoană adormită pur și simplu urmărește un bondar zburând pe o pajiște este un avertisment. Merită să vă pregătiți pentru o muncă dificilă, minuțioasă și consumatoare de energie, care va obosi foarte mult visătorul. Dacă bondarii s-au adunat într-un roi într-un vis, poate fi o călătorie lungă de afaceri. Interpretarea somnului se luminează considerabil dacă pe pajiște au crescut multe flori – în acest caz, după terminarea lucrării, va apărea o dungă albă de viață.
 • Dacă această insectă zboară spre o persoană adormită în vedere nocturnă, merită să ne amintim senzațiile trăite în timpul acestei senzații. Dacă visătorul a experimentat tensiune, anxietate – merită să vă pregătiți pentru necazurile vieții care vor trebui depășite. Cu toate acestea, acest lucru nu va cauza mari dificultăți dacă puteți lua totul în propriile mâini.
 • Un semn extrem de bun este o viziune de noapte în care un bondar stă pe o floare. Ea anunță apariția unei noi iubiri. Dacă o persoană care este deja căsătorită a avut un astfel de vis, înseamnă o nouă ramură într-o relație care va străluci cu culori noi. Pentru fetele libere, acest semn oferă o cunoștință cu un bărbat bogat.
 • Roiul zumzet cere prudență cu oamenii noi – o întâlnire cu un vorbitor obositor este posibilă.
 • Bâzâitul în absența unui bondar prevestește un aflux mare de finanțe.

Interpretare după mărimea insectei

Interpretarea individuală a visului depinde și de cât de mare era bondarul în vis. O insectă de dimensiuni enorme oferă o cunoaștere cu o persoană influentă, o întâlnire cu care se va transforma într-o întorsătură fatidică în carieră și afaceri.

Un bondar mare nu este cel mai favorabil semn. El prezintă visătorului apariția de noi fapte și obligații impuse de cei dragi. Aceste lucruri vor necesita mult timp și efort și vor obosi foarte mult persoana adormită. De asemenea, un astfel de vis poate promite necazuri care pot fi evitate cu pricepere dacă problema este observată la timp.

Un mic bondar, văzut într-o viziune de noapte, încurajează o persoană adormită să nu încetinească munca – munca grea va duce în cele din urmă la mari realizări și va da roade.

Interpretări asupra acțiunilor visătorului

Dacă într-un vis o persoană adormită a încercat să prindă această insectă, dar visul nu s-a încheiat cu capturarea, acesta nu este un semn bun. Prezintă o pierdere a înțelegerii și apariția unor situații conflictuale în cercul familial. Merită să fii mai tolerant și mai inteligent pentru a nu adăuga combustibil la foc.

Dacă bondarul a fost totuși prins de o persoană adormită, visătorul are nevoie de o odihnă lungă. Munca zilnică obositoare a provocat o oboseală gravă – merită să abandonați afacerile pentru un timp și să vă relaxați. Dacă visătorul nu numai că a prins un bondar, ci și-a rupt aripile, merită să se pregătească pentru o călătorie lungă.

Interpretări asupra acțiunilor unui bondar

Dacă ai visat la mușcătura acestei insecte, ar trebui să fii atent la starea sănătății tale. Probabil, corpul a dat un fel de eșec. În prezent, problema nu este gravă, dar pentru a preveni complicațiile, merită să vizitați un medic.

Pentru a simți durerea unei mușcături și a vedea urma rămasă – acest vis personifică neîncrederea visătorului în propriul său succes în viața reală. Unele lucruri par fără speranță. Cu toate acestea, nu renunțați – rezultatul va fi cu siguranță.

Averea îi zâmbește cuiva care într-un vis nu a simțit durere din cauza mușcăturilor de bondar, chiar dacă visătorul a fost mușcat de mulți bondari. Perioada de după un astfel de vis este cea mai bună pentru realizarea ideilor dubioase și a aventurilor riscante.

A vedea un bondar mușcând pe altcineva este un semn bun care prevestește victoria asupra unui concurent în realitate. Dușmanul visătorului își va pierde și autoritatea în mediul său.

Un semn extrem de rău este uciderea unui bondar în viziunea de noapte. Prezintă pierderi materiale, până la falimentul complet. Merită să te abții de la activități riscante și să nu irosești bani.

Sonnik Miller

Conform interpretării oferite de această carte de vis, bâzâitul unui bondar în viziunea de noapte oferă un acompaniament incredibil de noroc, iar bubuitul unui roi mare de albine este o odihnă grandioasă într-o companie prietenoasă zgomotoasă.

Un vis în care un bondar zboară în jurul visătorului, enervându-l cu prezența și bâzâitul său, prevestește apariția unor obstacole serioase pe calea vieții.

Dacă o persoană adormită se teme de un bondar, temându-se că insecta îl va înțepa, acesta este un avertisment despre o boală iminentă.

Interpretarea visului lui Freud

Corpul mare al acestei insecte, care are o înțepătură, este interpretat de Freud ca un simbol falic, iar mușcătura reprezintă intimitatea. Dacă o femeie ar visa că un roi de bondari se îndreaptă spre ea, în realitate ar fi supărată pentru că un bărbat era interesat doar de corpul ei. De asemenea, va suferi de lipsa de intimitate emoțională și de relații sexuale împlinite.

Dacă o femeie este mușcată de un bondar într-un vis, în realitate îi este frică de actul sexual ocazional. Bondarul mort simbolizează frigiditatea persoanei.

Dacă un bondar mușcă un bărbat într-un vis, visătorul este predispus la relații homosexuale. Un roi de insecte reprezintă dorința de a participa la actul sexual de grup.

Dream Vanga

Un binecunoscut ghicitor a interpretat visele cu participarea acestei insecte pe partea pozitivă. Conform acestei cărți de vis, un bondar oferă prosperitate și succes. Cu toate acestea, dacă bondarul era mort, visul promite evenimente bruște care distrug zona de confort a visătorului și nu aduc decât emoții neplăcute.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează o undiță

De ce visezi un bondar: pentru a vedea cum zboară o insectă mare

Vederea nocturnă, în care apar animalele, conține întotdeauna o semnificație simbolică sau o predicție a evenimentelor viitoare. Pentru a afla exact la ce visează bondarul, trebuie să încercați să vă amintiți toate detaliile și detaliile vederii nocturne, chiar și pe cele care par nesemnificative. Ele trebuie comparate cu circumstanțele vieții reale.

Interpretarea predictorilor populari

Conform cărților de vis, un bondar care se învârte pașnic peste flori este un simbol pozitiv. El promite visătorului noroc.

Dar dacă insecta arată agresivitate și încearcă să înțepe, acest lucru prefigurează dificultăți.

Predictorii cunoscuți interpretează această imagine după cum urmează:

 1. Potrivit lui Miller, un bondar care bâzâie tare promite succes în toate eforturile. Dacă un roi întreg de bondari bâzâie, asta prezice o vacanță distractivă cu prietenii. Dacă o insectă se învârte în jurul visătorului cu un bâzâit formidabil, aceasta prezice probleme de viață. Un vis în care o persoană s-a speriat de o insectă care o atacă prezice o boală gravă.
 2. Visătorul bulgar Vanga a interpretat pozitiv imaginea. Ea a susținut că un bondar într-un vis promite persoanei adormite bunăstare materială și noroc pe calea vieții. Dar pentru a vedea o insectă moartă – la evenimente bruște care tulbură liniștea visătorului și îi aduc multe probleme.
 3. Sigmund Freud interpretează imaginea visului în felul său. El consideră că corpul alungit, rotunjit al unei insecte cu o înțepătură ascuțită este un simbol falic, iar mușcătura sa este personificarea intimității. Dacă o femeie a visat că un roi întreg de bondari se îndreaptă spre ea, aceasta indică faptul că era nemulțumită de partenerul ei. Visătorul crede că nu există intimitate emoțională între ei, iar bărbatul este interesat doar de corpul ei. Un vis în care o femeie a fost înțepată de un bondar indică faptul că îi este frică de relațiile ocazionale. Dacă un bărbat a visat la un astfel de complot, înseamnă că este predispus la relații homosexuale. Un bondar mort, visând la o femeie, sugerează frigiditatea ei. Un roi de insecte indică faptul că o persoană dorește să participe la sexul de grup.

Observarea insectelor

Uneori, în vise, o persoană urmărește doar un bondar fără să ia nicio măsură. Interpretarea viselor interpretează acest complot după cum urmează:

 1. O insectă care zboară deasupra unei pajiști avertizează că visătorul va avea o muncă grea, dificilă și minuțioasă. Va fi extrem de obositor, ia multă energie.
 2. Un roi de bondari prevestește o călătorie lungă de afaceri.
 3. Dacă în pajiște au crescut multe flori, acest lucru facilitează oarecum situația: după terminarea lucrărilor, o dâră albă va începe în viața celui care doarme.
 4. Dacă într-o viziune de noapte o insectă aterizează pe o floare, acesta este un semn bun. Pentru persoanele singure, el prevestește o nouă relație de dragoste. Pentru cei căsătoriți, un vis promite dezvoltarea relațiilor sau reluarea pasiunii trecute. De ce visezi un bondar pentru o fată – un complot similar profetizează o cunoștință cu un bărbat plăcut și bogat.
 5. Vederea nocturnă, în care insecta a zburat direct spre persoana adormită, este interpretată în funcție de senzațiile trăite. Dacă o persoană s-a simțit anxioasă în același timp, aceasta înseamnă începutul dificultăților din viața sa. Dar dacă nu se relaxează și depune toate eforturile, atunci totul se va termina repede.
 6. Un zumzet puternic, conform cărții de vis, oferă o comunicare cu o persoană neplăcută, vorbăreț.
 7. Dacă, în același timp, bondarul în sine nu era vizibil, atunci visătorul se așteaptă la venituri financiare semnificative.

Dimensiunile animalelor

Pentru a obține o interpretare corectă a vederii nocturne, o persoană ar trebui să-și amintească cum arăta un bondar. Aceste detalii sunt interpretate după cum urmează:

 1. O insectă de dimensiuni enorme promite o cunoaștere cu un patron puternic și influent, al cărui ajutor va deveni crucial în cariera și afacerile visătorului.
 2. Interpretarea viselor explică de ce visează un bondar mare. Acesta nu este un simbol foarte de bun augur. O persoană se așteaptă la noi responsabilități care îi vor fi atribuite de oameni apropiați. Îi vor lua mult timp și efort. Un astfel de vis poate fi și un avertisment despre probleme și necazuri, dar pot fi evitate dacă sunt observate la timp.
 3. O insectă mică indică faptul că munca grea a celui care doarme va da roade și va duce la mari realizări.

Acțiunile complot

Interpretarea somnului depinde de ceea ce au făcut bondarul și persoana adormită în el. Aceste detalii sunt interpretate după cum urmează:

 1. Complotul în care o persoană a încercat să prindă o insectă, dar nu a reușit, are o interpretare negativă. El prevestește certuri în familie. Visătorul ar trebui să fie mai bun și mai tolerant pentru a stinge conflictele din răsputeri.
 2. Dacă cel care doarme a reușit totuși să prindă un bondar, acest lucru indică faptul că are nevoie de o odihnă lungă. Munca lui zilnică i-a provocat o oboseală gravă, iar dacă nu întrerupe activitatea, se poate îmbolnăvi.
 3. Un vis în care o persoană a rupt aripile unei insecte prinse prefigurează călătorii lungi.
 4. A vedea cum un bondar a zburat în casă prezice oaspeți plăcuti care vor înveseli petrecerea timpului liber visătorului.
 5. Un atac de insecte promite probleme în diferite domenii ale vieții.
 6. Uciderea unui bondar într-un vis este un semn neplăcut. Prezintă mari pierderi financiare, până la falimentul complet. Visătorul ar trebui să se abțină de la investiții materiale riscante.

O interpretare specială este dată vederii nocturne, în care o insectă a înțepat o persoană adormită.

Se interpretează astfel:

 1. O mușcătură visată indică faptul că corpul uman a eșuat. Ar trebui să acorde atenție stării sale de sănătate. Momentan, nu are probleme serioase, dar este mai bine să viziteze un medic pentru a nu rata apariția unei boli grave.
 2. Dacă o persoană a simțit o mușcătură de bondar, a simțit durere și a văzut o urmă a acesteia pe corpul său, aceasta înseamnă că nu are încredere în propriile abilități. Afacerea în care este angajat i se pare fără speranță. Dar visătorul nu ar trebui să renunțe, iar norocul va veni cu siguranță la el.
 3. Un vis în care mulți bondari mușcă o persoană, dar nu a simțit durere, este un semn bun. Indică faptul că Fortune îi zâmbește visătorului și el poate participa chiar și la cele mai riscante evenimente. Norocul va fi de partea lui.
 4. Dacă un animal a înțepat pe altcineva într-un vis, acesta este un semn bun. Promite victoria asupra concurenților. Inamicul își va pierde credibilitatea chiar și în ochii propriului său mediu.

O insectă cu dungi care visează poate aduce noroc sau dificultăți ale vieții.

Dar chiar dacă interpretarea este nefavorabilă, nu vă supărați: la urma urmei, visele sunt doar un avertisment, nu soarta.