De ce visezi la un cimitir și la morți vii

De ce visezi un cimitir și morminte ale rudelor, monumente și morți – interpretarea viselor

Cimitirul, de regulă, nu aduce nimănui asociații plăcute. Prin urmare, oamenii interpretează automat cimitirul și mormintele într-un vis ca pe un semn rău.

Cu toate acestea, nu vă grăbiți să trageți concluzii.

Adesea, un astfel de vis promite schimbări favorabile. Și pentru a înțelege de ce visează cimitirul, mormintele și morții, trebuie doar să interpretați corect viziunea.

A vedea un cimitir într-un vis – interpretare în cărțile de vis

În cărțile de vis

Cărțile de vis populare interpretează visele asociate cu un cimitir și simbolurile asociate în acest fel:

 • Английский: visat la un cimitir – pierdere; amintiri din trecut;
 • Miller: starea de legătură cu cei dragi;
 • Ezoteric: griji fara sens, nostalgie;
 • Psihanalitic: nevoia de schimbare, despărțirea de ceva;
 • Oriental: pocăință pentru abateri comise;
 • Hasse: frica de pierdere;
 • Meneghetti: o stare de zombie, durere.

Autointerpretare

Pentru majoritatea oamenilor, un cimitir într-un vis este un simbol al morții, al inexorabilității timpului, al pierderii și al durerii. Pentru mulți, curtea bisericii provoacă și groază mistică asociată cu poveștile despre lumea cealaltă.

Cu toate acestea, adesea această imagine într-un vis este asociată cu evenimente din viață care preced reînnoirea, trecerea la o nouă etapă de viață sau dorința de a face acest lucru. De asemenea, această imagine poate fi o reflectare a regretelor visătorului cu privire la ceea ce a pierdut cândva.

Interpretarea imaginii în diferite situații

Pentru a interpreta corect ce visează cimitirul și morții, este necesar să țineți cont de următoarele nuanțe ale visului:

 • dacă cimitirul din vis era îngrijit, frumos sau vechi, abandonat;
 • care a fost perioada anului și vremea;
 • ce a făcut visătorul în cimitir;
 • au existat și alte personaje în vis.

Aspectul și vremea

 • Cartea de vis engleză: plimbarea prin cimitir, îngrijită și frumoasă, simbolizează pregătirea visătorului pentru schimbări în viață; cimitirul vechi – sperante si aspiratii uitate; dacă în afara cimitirului este soare, acesta este un semn bun: aici sunt îngropate calitățile pe care visătorului nu le-a plăcut în sine;
 • Miller: răspunzând la întrebarea de ce visează cimitirul, Miller aderă la următoarele interpretări: rătăcirea în jurul lui în timpul iernii – să-și părăsească locurile natale, să lupte cu sărăcia și separarea de cei dragi; curtea bisericii de primăvară visează la o distracție fericită cu prietenii; un cimitir neglijat este un semn de longevitate, dar si de singuratate, nevoia de a accepta ajutor de la straini;
 • Tsvetkova: urmărirea copiilor mici în cimitir, culegând flori și urmărind fluturi printre morminte – la schimbări miraculoase în viață, promovarea sănătății și un cerc mare de prieteni care vor fi alături de visător până la sfârșitul zilelor sale;
 • Modern: un cimitir, morminte și monumente văzute în vis – un simbol al finalizării cu succes a unui proiect important; pentru a vedea un monument al cimitirului acoperit cu mușchi în vis – este timpul să comemorați morții; pentru a vedea un monument pentru o persoană celebră – la schimbări favorabile în viață; pentru a vedea un vis în care trebuie să instalați un monument într-un cimitir – la o boală gravă;
 • secolul 21: a-ți comanda un monument – spre succes, glorie, onoruri; a vedea un monument în excremente de păsări înseamnă a pierde timpul, efortul și resursele disponibile.

Autointerpretare

Un vis în care apare un cimitir poate apărea atunci când o persoană este chinuită de frica de moarte, schimbare. Adesea, un astfel de vis indică începutul unei noi vieți și nevoia de a ne lua rămas bun de la trecut.

De asemenea, după ce a apărut într-un vis, această imagine poate însemna că, în loc să se bucure că există o oportunitate de a pune capăt conexiunilor învechite și obligațiilor plictisite, visătorul din anumite motive se agață de vechile obiceiuri. A căuta și a nu găsi un cimitir este o dorință de a-ți lua rămas bun de la ceva, dar nu știi cum.

Morminte, morții – interpretarea viselor prin cărți de vis

Dacă, pe lângă cimitir, visează morți și morminte, atunci cărțile de vis populare îl interpretează astfel:

 • Английский: dacă ați visat la mormântul unei persoane pe care visătorului nu-i place, este timpul să uitați vechile nemulțumiri și să iertați această persoană; dacă visezi un cimitir și mormintele rudelor, este posibil ca visătorul să caute un răspuns la o întrebare interesantă sau să se simtă vinovat pentru rudele moarte;
 • Miller: un mormânt bine îngrijit și frumos visează la evenimente bune: cel care a fost bolnav fără speranță de mult timp își va reveni în curând pe neașteptate;
 • moderncartea de vis: dacă o femeie visează la un cimitir, ea cumpără flori și le aduce în mormânt – un semn bun: nimeni nu se va îmbolnăvi mult timp în familia visătorului; o tânără văduvă visează la mormântul soțului ei decedat pentru o nouă căsătorie în curând;
 • Psihanaliticcartea de vis: plimbarea prin cimitir, căutarea mormântului altcuiva – incapacitatea de a găsi o soluție la o problemă veche, a propriei – cineva înșală visătorul;
 • Tsvetkova: să citească inscripțiile de pe pietre funerare – unui cerc mare de prieteni.

Văzând propriul mormânt într-un vis – la evenimente neobișnuite în viitor. Ele pot provoca un șoc psihologic puternic, dar, cu toate acestea, vor duce la o îmbunătățire calitativă a vieții visătorului.

A săpa un mormânt într-un vis înseamnă a pierde ceva din vina visătorului însuși. Uneori să-ți săpat propriul mormânt este un simbol al limitării. Prin unele dintre acțiunile sale, visătorul se duce într-o fundătură.

De ce visezi la un cimitir și la morți?

Dacă o persoană decedată de mult apare într-un vis, aceasta, de regulă, este să primești vești importante. De asemenea, un astfel de vis poate fi o dovadă a vinovăției visătorului în fața unei persoane care a plecat într-o altă lume.

Un vis este considerat un semn rău, în care defunctul încearcă să ia persoana adormită sau să schimbe un obiect cu el. Se crede că acesta este un avertisment despre boli și nenorociri grave.

Dacă o persoană vie visează sub forma unei persoane moarte, un astfel de vis poate acționa ca o reflectare a fricii de moarte și pierdere. O altă interpretare este nemulțumirea visătorului față de relația cu persoana care a visat în rolul defunctului.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor copil gras

Percepția imaginii în societate

Îngroparea morților în pământ este una dintre cele mai vechi și răspândite metode de înmormântare. Locul curții bisericii, teritoriul morților, se opune satului, lumii celor vii.

Primul îngropat în noul cimitir a fost considerat fondatorul întregii comunități de strămoși a cimitirului.

Slavii au înzestrat pământul unde au îngropat morții și au săvârșit ritualuri funerare cu putere supranaturală. Potrivit legendei, acolo trăiau sufletele morților și spiritele rele, demonii.

Pe teritoriul curții bisericii se făceau ritualuri pentru a dobândi cunoștințe supranaturale, a vindeca boli sau a provoca pagube. O importanță deosebită în acțiunile magice a fost acordată pământului mormântului, plantelor din cimitir, cuielor găsite dintr-un sicriu sau cruce și oase. În perioada prerevoluționară, înmormântările se făceau doar pe teren consacrat, iar cimitirele erau amplasate lângă o biserică sau capelă.

carte de vis cimitir cu morții într-un vis

carte de vis cimitir cu morții carte de vis a visat de ce într-un vis o carte de vis a unui cimitir cu morți? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți un cimitir cu morții într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi morții în mișcare (cadavru)

Predicția visului unui om mort

Care este visul morților

O persoană moartă visează la ploaie, în general – o schimbare a vremii sau un sfârșit nereușit al unei afaceri sau un pericol neașteptat.

Un mort liniștit sau vesel este un semn bun.

Zgomotos sau trist – rău.

A da ceva morților este un vis urât.

E bine să iei ceva de la o persoană decedată.

Dacă ai visat că ești mort și ești dus la un cimitir, ți-ai pierde locul de muncă.

Dacă mortul prinde viață, te așteaptă vești neașteptate sau întoarcerea a ceva pierdut.

Mutați sau îmbrăcați un mort – la boală.

Scoate-i hainele – până la moartea unei rude.

A dormi cu morții este un succes.

Sărut – la o aventură cu o persoană celebră.

Purtați – până la moarte.

Dacă morții se destramă, se prăbușește, acesta este un vis bun, care promite alinare, eliberare de rău.

Văzând un om mort într-un vis

Casa a 8-a a horoscopului.

Predicția visului unui om mort

Casa are probleme.

Mortul care vorbește – vreme rea.

A muta un mort este o rușine sau o boală.

A călca pe el este vestea morții.

A dormi cu el este un succes.

Morții care învie este întoarcerea celor pierduți.

Un mort care cere o băutură înseamnă o lipsă de amintire.

A îmbrăca un mort este o boală.

A sta întins printre morți înseamnă o boală gravă.

Și a purta un mort înseamnă moarte.

A vedea morții este o nouă iubire.

A vedea morții este muncă.

A muri într-un vis înseamnă a avea defecte.

A te ține de frânghia sugrumată este fericire.

Scoateți lațul de la el – moarte.

Sărutul este un lucru bun.

A sugruma pe cineva – a stinge cazul.

Care este visul morților

Văzând un om mort într-un vis

Predicția visului unui om mort

Să vezi un om mort: trebuie să te pregătești pentru ceva rău care îți va afecta familia.

Poate că unul dintre copiii tăi și-a luat obiceiul să vină târziu acasă, acest lucru este cel puțin deranjant și uneori periculos.

Încercați să preveniți problemele cu tot tactul disponibil.

Reînviați un mort sau vedeți cum prinde viață: în curând va trebui să vă confruntați din nou cu o problemă care ți s-a părut rezolvată cu mult timp în urmă.

Primul lucru pe care îl experimentezi, ca și cum te-ai întoarce în trecut, este șocul, lipsa de dorință de a face nimic, vrei doar să fugi de dificultatea „reînviată”.

Cu toate acestea, trebuie să te coplești și să găsești cu calm, fără să te panichezi, o soluție.

A vorbi cu o persoană care, după cum știți, a murit de mult timp: conform tradiției de interpretare a viselor, la o schimbare bruscă a vremii.

Este posibilă și o altă interpretare: una dintre rudele sau doar cunoștințele persoanei pe care ați văzut-o într-un vis va încerca să vă găsească pentru a afla o problemă importantă.

Care este visul morților

a te vedea într-un vis viu printre morți înseamnă a trăi printre ipocriți ale căror inimi nu percep cuvintele Adevărului. Coranul spune: „La urma urmei, nu vei face niciodată morții să audă” (Sura-Rum, 52). Să te vezi mort printre morți înseamnă să mori dintr-un fel de inovație sau să mergi departe și să nu te întorci.

A atinge un mort într-un vis înseamnă a deveni victima unui act josnic și josnic. Purtați morții – la bogăție. A însoți un om mort într-un vis înseamnă a trimite într-o călătorie lungă și a dobândi o mulțime de lucruri bune acolo.

Văzând un om mort într-un vis

Predicția visului unui om mort

Care este visul morților

Văzând un om mort într-un vis

Spune mortul într-un vis – totul este adevărat.

Morții în sicriu – spre profit material.

Mortul reînviat – la știri, o scrisoare.

Mortul care a înviat din sicriu – la oaspete din lateral.

Mort în picioare – cu mari probleme.

Plângând mort – la o ceartă, ceartă.

Un mort s-a prăbușit în praf – spre bunăstare.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Sărutarea defunctului – pentru sănătate și longevitate, dacă de fapt este în viață, dacă a murit, atunci la o schimbare a vremii.

Vorbind cu o persoană moartă care a fost prietenul tău în viață – aranjează-ți bine treburile și comportă-te cu demnitate.

A ne vedea morți înseamnă a experimenta un val fără precedent de forță și inspirație, de a ne apropia de vârful norocului.

Pentru a vedea rudele decedate, prietenii sau cei dragi – la îndeplinirea dorințelor secrete, primind ajutor într-o situație dificilă.

Să vezi un om mort și să iei ceva de la el într-un vis – din fericire, bogăție.

A felicita un mort înseamnă a face o faptă bună.

Un mort însetat să vadă – un semn că este prost amintit.

Morții visează viu – la mari probleme sau slăbiciune.

Ei au văzut o persoană vie ca pe o persoană moartă – vei trăi mult și vei scăpa de durere.

Citeste mai mult:  Dinte din față ciobit

Predicția visului unui om mort

Care este visul morților

Dead to see – o persoană care este în prezent.

Viu – pentru o pacoste serioasă, pentru a o neutraliza, se recomandă să mergi la biserică și să aprinzi o lumânare pentru sănătatea persoanei pe care ai văzut-o în vis.

Văzând un om mort într-un vis

Predicția visului unui om mort

Care este visul Cimitirului

Plimbarea în jurul unui cimitir sau în curtea bisericii în timpul iernii este o luptă lungă și disperată împotriva sărăciei; dar dacă observați semne de primăvară – o atmosferă plăcută și bucurie de compania prietenilor;

pentru îndrăgostiți – să te vezi într-un cimitir sau într-o curtea bisericii – nu te vei căsători niciodată, dar o vei vedea pe iubita sub coroană alături de alții;

sa te vezi intr-un cimitir frumos si ingrijit – veste neasteptata despre recuperarea cuiva pe care deja l-ai jelit, iti va fi recunoscut dreptul la pamantul luat;

un cimitir vechi, neglijat – vei trăi să vezi vremea când toți cei pe care i-ai iubit te vor părăsi și vei fi lăsat în grija unor străini;

pentru tineri – să hoinărească pe aleile tăcute ale morților – atitudinea blândă și iubitoare a prietenilor, dar vei găsi și tristețe și tristețe în care prietenii vor fi neputincioși să ajute;

pentru mireasa – sa vada ca alaiul de nunta traverseaza cimitirul – iti vei pierde sotul in urma unui accident;

pentru mamă – să aducă flori proaspete în cimitir – sănătate bună pe termen lung a întregii familii;

pentru o tânără văduvă – să viziteze cimitirul – în curând îți vei schimba hainele de doliu cu cele de nuntă;

a te vedea trist – griji, regrete;

pentru bătrâni – să vadă un cimitir – ultima călătorie în țara odihnei veșnice;

a vedea copii mici culegând flori și prinzând fluturi printre morminte este o schimbare favorabilă. Cel care vede acest vis, sănătatea îi va permite să se bucure de viață mult timp, iar prietenii săi nu-l vor lăsa în mijlocul călătoriei vieții.

Vezi și Mormânt, Copii, Mamă.

Într-un vis, vezi Cimitirul

O achiziție neașteptată. Plimbarea prin cimitir – vi se va returna ceea ce era scump, dar luat de mult. Văzându-ți mormântul – ajustarea principiilor de viață te va ajuta să eviți necazurile. A avea grijă de morminte este o veste bună de la o persoană a cărei sănătate te îngrijora foarte mult. Un cimitir abandonat plin de vegetație – unde vechile amintiri sunt îngropate, te așteaptă noi emoții strălucitoare. A purta un buchet de flori proaspete la cimitir este o întâlnire a unei persoane pe care ai jelit-o de mult ca moartă. Culegând flori într-un cimitir – actul tău va deveni un exemplu pentru alții, vei fi declarat erou. Citiți inscripțiile de pe pietre funerare – vă veți face noi prieteni.

Imaginează-ți că mergi printr-un cimitir. Admiră copacii, monumentele, bucură-te de liniște.

De ce visezi la un cimitir

Un vis în care o persoană vede un cimitir poate fi numit cu greu plăcut. Cu toate acestea, sensul unui astfel de vis nu trebuie întotdeauna interpretat într-o lumină negativă.

Adesea, mormintele pot prevesti evenimente plăcute sau pur și simplu neutre. O carte de vis vă va ajuta să faceți față tuturor prevestirilor.

Ce înseamnă să visezi un cimitir într-un vis

Interpretarea corectă a visului în care apar mormintele depinde de multe detalii:

 • dacă visezi un cimitir și mormintele rudelorpe care le faci curat si pune in ordine – se asteapta treburi si tulburari;
 • dacă visezi cimitir noaptea curat si bine intretinut – o persoană apropiată dumneavoastră care este bolnavă de mult timp va fi în curând sănătoasă;
 • rătăci printre mormintele vechi și neglijate – vei avea o viață lungă;
 • гzace printre pietre funerare și cruci iarna, sa vada zapada pe ele – va veni in curand o perioada de nevoie si lipsa de bani;
 • dacă lângă biserica unde este înmormântarea – va trebui să experimentați angoasa mentală;
 • cimitirul copiilor – acordați mai multă atenție propriilor copii, încercați să găsiți un limbaj comun cu ei;
 • vechi pietre funerareacoperit cu mucegai – un semn neplăcut, oamenii apropiați te vor invidia;
 • să văd morminte inundate – viitor cețos și încercări.

Vezi cimitirul și mormintele

În acest caz, cartea de vis oferă interpretări diferite, în funcție de ce fel de evenimente i se întâmplă visătorului:

 1. aduce flori în morminte – o dungă albă va veni în viață;
 2. aleargă printre pietrele funerare ale văduvei – căsătorește-te curând
 3. să văd decorat cu flori, panglici și bile pietre funerare – vei face cumpărături scumpe în curând;
 4. luați în considerare cruci și să nu simți frică – Vanga susține că acesta este noroc;
 5. vezi-te intr-un sicriu – acest simbol înseamnă că în curând nu veți face acțiuni adecvate;
 6. găsi un monument abandonat – vă așteaptă vești neașteptate;
 7. dacă visezi mormânt în cimitircă sapi pentru tine – în curând vei cumpăra sau îți vei construi propria locuință;
 8. vezi in vis monumente și cruci și citiți inscripțiile de pe ele – vei avea un nou prieten de încredere;
 9. vezi inmormantarea – distracție aproape.

H3 Dacă o femeie visează la un cimitir

Când o femeie visează la un cimitir într-un vis, aceasta poate însemna următoarele:

 • dacă este distrus sauvise abandonate ale unui cimitir и morminte carte de vis vanga pretinde că vă așteaptă boli;
 • umbla pe pietre funerare – confuzie și dezamăgire, incapacitatea de a realiza planul;
 • vezi in vis monumente ale unei femei însărcinate – este anxioasă și se teme de o nouă etapă în viața ei.

Mergând într-un cimitir într-un vis

Dacă trebuie să vă plimbați prin întinderile cimitirului într-un vis, aceasta poate însemna următoarele:

 • alege-ți locul – iti vei imbunatati situatia financiara in viitorul apropiat;
 • pierde-te printre pietre funerare și cruci – te asteapta o viata masurata si linistita;
 • adună ciuperci între morminte – așteptați necazuri în familie;
 • plimba printre pietre funerare и uda-te in ploaie – Te așteaptă un noroc fantastic;
 • plimba printre monumente și vezi șerpi – vei fi bântuit de frică în realitate;
 • să meargă și să-și întâlnească rudele moarte – vor fi treburi minore casnice;
 • plimba pe alei uită-te la monumente și la biserică – prietenii tăi îți vor veni în ajutor în vremuri grele.

Citeste mai mult:  Văzând un băiețel într-un vis

Dacă visezi morții în cimitir

Adesea, oamenii trebuie să vadă morții într-un vis, pentru a afla interpretarea unui astfel de vis, se recomandă să se uite la interpretarea din cartea de vis:

 1. vorbește cu ei – în curând va veni o nouă perioadă în viață, poate că veți rupe vechile relații sau vă veți renunța la serviciu;
 2. mort reînviat – tânjiți după o persoană moartă cu care ați fost cândva aproape;
 3. ia bani de la morți – această persoană vrea să-i repeți soarta;
 4. accepta cadouri de la morți – semn rau, sunt posibile probleme de sanatate;
 5. mortul din mormânt se cheamă la sinee – boală sau deces;
 6. rudele decedate au apărut vii într-un vis – familia ta va fi protejată de necazuri și necazuri.

De ce o fată însărcinată visează la un cimitir

Un astfel de vis indică cel mai adesea faptul că o femeie experimentează o teamă inconștientă de naștere viitoare. Cu toate acestea, interpretările pot fi diferite:

 • femeie însărcinată culegând flori de pe pietre funerare – acesta este un avertisment despre nașterea dureroasă;
 • femeia însărcinată colecționează dulciuri sau flori din pietre funerare și le dă unui nou-născut – este bântuită de teama că copilul se va naște bolnav;
 • gravide se pierd printre monumentc – un semnal că există probleme grave de sănătate;
 • nașterea la cimitir, sângele și lacrimile sunt un semn rău pentru femeia în travaliu și rudele ei.

Colectați bomboane într-un cimitir într-un vis

Miller și cartea lui de vis în acest caz, ei promit o viață lungă visătorului și scăpa de bolile existente. Dar există și alte interpretări:

 • mergi printre monumente si aduna flori cu dulciuri – la profitul monetar;
 • pentru un bărbat asta poate însemna o ceartă strânsă cu soția sa;
 • pentru o femeie după Freud un astfel de vis vorbește despre insatisfacția sexuală;
 • Loff oferă visătorilor bucurie și noroc, dacă colecția de dulciuri a fost însoțită de emoții pozitive.

Caută un mormânt într-un vis

Uneori oameni visează să cauți un mormânt – ce ar putea însemna asta? Merită să vă uitați la interpretarea din cartea de vis: probabil veți primi vești proaste despre boala sau moartea unei persoane apropiate.

Dacă trebuie să o faci singur săpa un mormântceea ce înseamnă că ar trebui să te pregătești pentru necazuri grave.

Pentru un bărbat care s-a căsătorit recent, acest lucru poate prevesti o căsătorie nefericită și scurtă. Văzând sicrie într-o groapă – ferește-te de inamicii dintre prieteni.

Care este visul mormântului unei rude decedate: opinia cărților de vis

Pietre funerare, cruci, morminte, sicrie și alte atribute asociate cu moartea prezintă rareori lucruri rele. Trimitând un semnal subconștientului, ei sfătuiesc să lase trecutul în urmă și să lupte pentru nou. Omul mort într-un vis simbolizează amintirea înviată a trecutului. De asemenea, visele despre morți pot indica faptul că aceștia au nevoie de rugăciuni și comemorare. Aceste simboluri au semnificația schimbării și plecarea vechiului, învechit.

ESTE IMPORTANT DE ȘTIUT! Ghicitoarea Baba Nina: „Vor fi întotdeauna o mulțime de bani dacă îi pui sub pernă. ” Citește mai mult >>

Valori comune

De bună importanță este un vis, în care mormântul unei rude decedate este visat din afară, când nu trebuia luată nicio măsură cu el. Înmormântarea oamenilor care trăiesc în realitate ar trebui interpretată ca fericirea lor.

Cimitirul este un simbol al păcii și liniștii. Acesta sugerează că va exista o perioadă de odihnă din cauza problemelor. Mersul calm lângă morminte – circumstanțe de înfrângere; longevitate. Crucea este un succes semnificativ după eforturi îndelungate fără rezultat. A vedea un deal mormânt într-un vis înseamnă a beneficia de o afacere profitabilă. Dacă lumina se ridică deasupra ei – fericire.

Momentul vizitei cimitirului joacă și el un rol: în timpul zilei – pentru a îmbunătăți starea de bine; noaptea – așteaptă o coliziune cu probleme.

Omul mort simbolizează o întoarcere la vechile afaceri sau legături. Relațiile uitate, pentru care s-a pierdut speranța, îți vor aminti de tine. Plânsul într-un vis este o bucurie în realitate. Dacă visezi mormântul unei rude decedate, interpretările sunt următoarele:

Descrierea parcelei somn Interpretare vise
Văzut de departe Știri de departe, o persoană uitată vă va aminti de sine
proaspăt Visătorul riscă să devină victima înșelăciunii; va face un lucru greșit
vechi, eșuat boală
neîngrijit Disperarea, frica, confuzia, dorul persistent
Bine îngrijit și luxos Apariția unei surse suplimentare de venit; moştenire
deschis Un semn al morții rudelor
Gol Pierdere, dezamăgire; dorința de a uita de eșecuri; uită-te în ea – la pierderea celor dragi
Cu un monument și un buchet Vise noi, proiecte
Cu cruce finalizarea dosarelor; o nouă rundă de evenimente; scăpând de dușmani
Cu un portret Ajutor din punct de vedere material
Cu coroane artificiale Ipocrizie și minciună
Fratern Deveniți epicentrul bârfei

Vederea rudelor moarte – la îndeplinirea dorințelor secrete, scăparea de dificultăți, la viața lor lungă.

Mormintele morților și interpretare:

 • tată viu – pericol;
 • tatăl decedat – la pierderea unui susținător de familie, o situație dificilă, un divorț de soțul ei;
 • mamă vie – tristețe;
 • mamă moartă – avertisment de pericol, un alt sens – completare în familie;
 • o bunica încă în viață – un vestitor al morții ei iminente;
 • relativă – probabilitatea ca el să se îmbolnăvească în realitate;
 • strămoșii – patronajul lor;
 • copil – distrugerea planurilor în realitate, ghinion.
 • părinții care au murit împreună – spre bogăție și fericire;
 • mama – un avertisment despre actele erupții cutanate;
 • tată – un indiciu al erorilor;
 • bunicul, bunica – pentru ceremonii;
 • frate – fericire;
 • soră – incertitudinea viitorului.