De ce visează mulți oaspeți

Oaspeții au visat – interpretare din cărțile de vis

Ce poate însemna un vis despre oaspeți? În general, dacă visezi oaspeți, acest vis poate însemna că te simți neputincios pentru că nu poți face față situației dificile în care te afli. Ai și gânduri negre despre viitorul tău și te simți foarte nesigur în legătură cu această situație, pentru că nu știi ce te așteaptă, nici măcar în viitorul apropiat.

De ce visează oaspeții – cartea de vis a lui Freud

Dacă ai visat la oaspeți, acesta este un semn că ești închis în tine și nu creați noi contacte sociale, deoarece aveți dificultăți cu acest lucru.

Un prieten visează la o petrecere, acesta este un semn că veniturile tale cresc și situația ta financiară se va îmbunătăți semnificativ.

Când o fată visează la oaspeți, acesta este un avertisment că ar trebui să stea cât mai departe de companiile zgomotoase și să nu se amestece în probleme, deoarece îi va fi greu să iasă din ele.

Oaspeți neaștepți într-un vis, asta înseamnă o revenire la sănătate sau la curățarea spirituală pe care o vei experimenta în curând.

După cum interpretează cartea noastră de vis, dacă ai visat că iubitul tău este în vizită, asta înseamnă că cele mai importante vise și speranțe vor fi în curând împlinite.

Un vis în care vezi oaspeți la masă este un prevestitor al unei mari bogății, care în mod destul de neașteptat va deveni în curând partea ta.

De ce visezi să vii în vizită – cartea de vis a lui Miller

Când vizitați în vis, acest vis vă poate spune despre boli ale tractului digestiv sau poate fi simbolul unei experiențe pe care tocmai ați întâlnit-o și ți-a fost foarte greu, atât de mult încât ai uitat complet să ai grijă de starea interioara.

Dacă într-un vis un prieten îți cere să vii în vizită, asta înseamnă că ai multe probleme de sănătate legate de sistemul nervos. De asemenea, poate însemna că familia ta sau mediul în care trăiești este foarte restrictivă, atât de mult încât te simți de parcă ești prizonier.

Care este visul fostului oaspete – cartea de vis a lui Wangi

Dacă visezi că fostul tău te vizitează, acesta este un semn că în curând vei fi foarte enervat în relația cu cei dragi. Trebuie să încerci să-ți rețină toate emoțiile negative, doar te va răni.

Vizitându-te într-un vis și ai o conversație cu el, acest vis înseamnă că ți-e teamă că ți se va întâmpla ceva rău, pentru că bănuiești că ai putea avea mari probleme.

De ce rudele visează oaspeți – cartea de vis a lui Nostradamus

Când rudele visează oaspeți, acesta este un semn că persoana este foarte geloasă pe tine și că ar trebui să fii mai reținut în fața acestei persoane, pentru că asta îți poate face rău.

Dacă într-un vis găzduiești rude, acesta este un simbol al agresiunii, care nu este îndreptat într-o direcție anume pe care o poți simți în viitorul apropiat.

De ce visează mulți oaspeți – cartea de vis a lui Hasse

Dacă visezi la mulți oaspeți, asta înseamnă că îți este foarte frică de gelozia umană, pentru că știi că alții au motive să se gândească prost despre tine.

Când ai văzut mulți oaspeți într-un vis, acest vis prezice fericire și prosperitate, în principal în sectorul financiar, așa că poți conta pe profituri mari.

De ce visezi să fii invitat la nuntă – cartea de vis a lui Longo

Dacă visezi că ai fost invitat la nuntă, asta înseamnă că ai venituri slabe, iar noi vremuri mai bune vin în curând.

De ce să vezi oaspeți într-un vis?

Dacă oamenii au venit la tine acasă într-un vis, asigură-te că te uiți în cartea de vis. Oaspeții într-un vis, cel mai adesea, sunt vestigii de evenimente bune, știri diverse, precum și o distracție distractivă.

Dar pentru a găsi o explicație specifică pentru un astfel de vis, este necesar să ne amintim detaliile acestuia.

Și nu ne așteptam la tine.

Oaspeții neaștepți în visul tău sunt un semn că vei afla vești interesante. Dacă un bărbat a venit la tine, vestea se va referi la munca ta. Va fi bine sau rău, cartea de vis nu explică. Femeia oferă doar vești bune care îți vor afecta soarta.

 • Un oaspete într-un vis a fost un copil – la nostalgie.
 • Sunteți bucuroși să aveți vizitatori – pentru liniște sufletească.
 • Alungă-le – rezolvă rapid problemele acumulate.
 • Invitați la masă, dar simțiți-vă inconfortabil – într-o situație neplăcută la locul de muncă.
 • Au venit și au plecat imediat – la dificultăți pe termen scurt.

Visul în care oaspeții neinvitați au rămas să petreacă noaptea în casa ta este explicat de cartea de vis prin indecizia și incapacitatea ta de a-ți apăra opinia. Dacă vei continua să fii moale și pufos pentru toată lumea, atunci toată lumea din jurul tău îl va folosi.

Oaspeții neinvitați care nu au venit cu mâna goală spun că în curând vă veți putea îmbunătăți situația financiară. Principalul lucru este să nu fii leneș, să nu-ți fie frică de munca grea și să îndeplinești sarcinile cu conștiință. Astfel, pe lângă bani, poți obține o nouă poziție și recunoașterea altora.

vizitatori mult așteptați

Un eveniment semnificativ sau o veste bună este ceea ce visează oaspeții când sunt în casa ta la invitație.

Dacă aceștia sunt prietenii tăi apropiați, atunci cartea de vis îți promite un weekend luminos și plin de evenimente într-o companie plăcută. Este posibil să le petreci alături de cei la care ai visat.

Când într-un vis aștepți rude îndepărtate, cartea de vis interpretează acest lucru ca primind informații care sunt importante pentru tine. Poate ați lăsat CV-ul undeva sau ați promovat un examen și așteptați un răspuns.

Dacă într-un vis oaspeții au venit totuși la tine, vei primi o veste bună. Și dacă îi așteptați, dar nu așteptați, vestea poate fi dezamăgitoare.

 • Un vis în care oaspeții au întârziat – la experiențe nervoase.
 • O mulțime de oameni în casa ta – pentru distracție într-o companie plăcută.
 • Lupta cu vizitatorii este un premiu valoros.
 • Invitații au adus străini cu ei – la o întorsătură neașteptată a evenimentelor.
 • Tratați oaspeții – la o achiziție scumpă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor excremente umane

Dacă în viziunea ta întâlnești oaspeți în pragul ușii, atunci cartea de vis vă proorocește o cunoaștere plăcută cu o persoană bună. Veți avea toate șansele să vă conectați viața cu el. Aceasta va fi o uniune puternică, principalele valori ale cărora pot fi numite loialitate și iubire.

Pregătirea pentru a primi oaspeți este un vis atunci când vrei să-ți realizezi abilitățile, dar nu ai o astfel de oportunitate. Cartea de vis vă sfătuiește să nu vă pierdeți inima și să căutați alte căi de realizare de sine. Dacă într-un vis ai reușit să te pregătești bine pentru recepție, atunci în viața reală vei reuși.

Ești în casa altcuiva

Visul în care ai venit în vizită spune că vrei să-ți umpli viața cu experiențe noi. De exemplu, să mergi la un prieten înseamnă să vrei să călătorești, să înveți locuri noi.

Dacă într-un vis ai venit la un prieten, dar el nu este acasă, atunci planurile nu se vor îndeplini. Dar când te-ai simțit minunat în casa lui, înseamnă că în curând visul tău se va împlini.

 • Vino la nuntă – suferi pierderi.
 • Pentru aniversare – la o întâlnire fericită.
 • Doar mergeți „la cafea” – la o conversație lungă, dar fără sens.
 • Te afli în casa unui străin – spre o surpriză.
 • Mănâncă departe – la sărbătoare.

Dacă într-un vis ai venit în casa nedoritorului tău, atunci cartea de vis vă recomandă să vă abțineți de la conflicte și dispute în viața reală. Chiar dacă ai dreptate, nimeni nu îți va accepta opinia, ci doar îi va pune pe alții din jurul tău împotriva ta. Fii mai reținut, atunci îți vei putea atinge scopul.

A veni în vizită în haine frumoase, de sărbătoare, conform cărții de vis, înseamnă a cheltui prea mulți bani. Examinați-vă cheltuielile. Ați cumpărat o mulțime de lucruri inutile în ultima vreme? Încercați să începeți să economisiți, apoi veți putea acumula o sumă impresionantă de care veți avea nevoie în scurt timp.

Indiferent de ce vizitatori au venit la tine în vis, mult așteptați sau neinvitați, cartea de vis te va ajuta să descifrezi la ce visează oaspeții. Autor: Vera Fractional

De ce visează oaspeții: mult așteptat sau neașteptat? Interpretări de bază – de ce visează oaspeții, mulți oaspeți în apartamentul tău

Într-un vis, îți pot apărea diverse imagini ale viitorului. Puteți deveni participanți la cele mai inimaginabile evenimente. Dar de ce visează oaspeții? Cum să interpretezi acest vis?

De ce visează oaspeții – interpretarea principală

Vizitarea pentru mulți este asociată cu un eveniment vesel și de neuitat. Dar ce înseamnă visul în care primești musafiri? Pentru a înțelege pe deplin această problemă, este necesar să țineți cont de o serie de detalii:

Au fost invitați oaspeții?

Cine a acționat exact ca oaspete;

· Au fost mulți oaspeți?

Ai avut un timp fericit?

· Ce emoții ai experimentat după somn.

Dacă visezi oaspeți neinvitați – este timpul să te pregătești pentru necazuri mici și poate mari. Oaspeții neinvitați nu sunt întotdeauna plăcuți în realitate. Dar, dacă visezi că au venit la tine cu intenții negative, un astfel de vis îți promite mari probleme în realitate.

Dacă vă certați într-un vis cu oaspeți neinvitați, un astfel de vis sugerează că, în realitate, va trebui să vă apărați drepturile și interesele în domeniul profesional. Unii dintre angajați se pot plânge de tine, te pot condamna pentru incompetență. Încearcă să fii cât mai sârguincios în munca ta în viitorul apropiat.

Dacă începi să ai probleme la locul de muncă, neînțelegeri, conflicte – încearcă să nu te confrunți, dar nu te abate de la interesele tale. Dacă într-adevăr trebuie să rezolvați probleme urgente de lucru, acum nu este momentul potrivit să o faceți.

Ar trebui să fii mai atent la sănătatea ta dacă bei alcool cu ​​oaspeți neinvitați într-un vis. Daca le pui masa in fata, este important ca pe viitor sa nu ratezi beneficiile tale intr-un proiect important pentru tine. Încercați să calculați toate scenariile posibile dacă plănuiți călătorii lungi care ar trebui să vă aducă profit.

Dacă într-un vis te pregătești să mergi singur într-o vizită, te așteaptă treburi plăcute, dar și cheltuielile asociate acestora. Încearcă să te adaptezi cât mai repede posibil la schimbările care au loc în viața ta. În caz contrar, veți pierde o sumă imensă de bani din cauza risipei.

Dacă întâlniți oaspeți în pragul casei – un astfel de vis înseamnă că vă veți aștepta în curând la o schimbare în viața personală. Dacă ai deja o relație, ei vor trece la un nou nivel de dezvoltare, vei putea afla tot ce ți-ai dorit de mult să știi, vei putea rezolva toate conflictele nerezolvate.

Dacă ați fost într-o ceartă cu partenerul dvs., acum puteți găsi un limbaj comun cu el și puteți obține reconciliere. Dar pe viitor nu ar trebui să riști astfel de relații, să nu provoci conflicte.

Un vis în care aștepți oaspeți, dar ei nu vin la tine în niciun fel înseamnă că tot ceea ce ai planificat mai devreme pur și simplu nu este realizat, nu vei putea obține rezultatul de care ai nevoie tocmai din cauza incapacității de a planifica și analiza situatia. Deciziile le iei spontan, așa că rezultatul lor nu te mulțumește întotdeauna.

Dacă rudele tale apropiate au venit să te viziteze, un astfel de vis înseamnă că vei fi în curând cufundat în treburile asociate cu treburile de familie. Nu veți putea face față rapid problemelor acumulate, pentru că vor fi din ce în ce mai multe.

Interpretarea visului vă sfătuiește să vă amintiți dacă ați comunicat cu rudele în timp ce acestea vă vizitau. Dacă au făcut-o, atunci ce zici? A fost plăcută această conversație? Dacă ți-a plăcut conversația, atunci o comunicare plăcută și surprize plăcute te așteaptă în realitate. Dacă te-ai certat și te-ai certat, atunci, în realitate, vei avea treburi minore care îți pot umbri viața de zi cu zi.

Dacă ați avut copii mici în vizită, ar trebui să vă pregătiți pentru cheltuieli minore, dar acestea pot deveni obișnuite. Cartea de vis sfătuiește să nu împrumuți sau să împrumuți, să încerci să plătești împrumuturile mai repede. În caz contrar, sclavia financiară va deveni o povară insuportabilă pentru tine.

Un vis în care încercați să vă reuniți pentru o vizită și nu o puteți face deloc, ceva interferează constant, nu găsești cu ce să te îmbraci, nu poți ieși din casă în niciun fel – un astfel de vis înseamnă că va trebui să te împaci cu realitatea că tot ceea ce ai planificat nu este realizat. Veți încerca să vă aranjați viața, să obțineți noi contacte, noi conexiuni. Dar nu va funcționa.

Citeste mai mult:  De ce visezi să iei un câine

Dacă într-un vis vă vin în vizită rudele îndepărtate, pe care nu le-ați văzut de mult, este timpul să le contactați și să vă oferiți ajutorul. Poate că acum au o perioadă foarte dificilă în viața lor, poate că le vei oferi chiar ajutorul, fără de care le va fi foarte dificil.

Dacă într-un vis rudele îți oferă cadouri, un astfel de vis înseamnă că va trebui să faci cheltuieli suplimentare legate de starea ta de sănătate. Te poți răni accidental, te poți îmbolnăvi din greșeală, dar boala se va face simțită pentru o lungă perioadă de timp.

De ce visează oaspeții la cartea de vis a lui Freud

Dacă într-un vis fostul tău iubit a venit să te viziteze, te poți aștepta cu siguranță să-l cunoști în realitate. Această întâlnire nu va fi doar un accident, el și-a amintit de mult de tine și aștepta o întâlnire. Dacă nu doriți această comunicare, merită să luați în considerare modalități de a refuza delicat în avans.

Dacă într-un vis vezi o femeie necunoscută care vine să te viziteze, s-ar putea să afli în curând că ai un rival. Dacă o femeie singură visează la un astfel de vis, ea poate deveni amanta unui bărbat căsătorit.

Dacă într-un vis un prieten cu copii vine să te viziteze – un astfel de vis înseamnă că dintre mai multe opțiuni de întâlnire cu bărbați, vei alege o întâlnire cu un fost bărbat. Întâlnirea nu vă va aduce o mare plăcere, dar vă va oferi posibilitatea de a clarifica pe deplin relația pe care cândva nu ați putut-o finaliza pe cale amiabilă.

Dacă mama ta vine să te viziteze într-un vis, ar trebui să-i ceri sfaturi despre relații reale. Dacă în realitate mama ta este împotriva alesului tău, este timpul să pui capăt acestei probleme. Ai dreptul să-ți construiești viața așa cum îți este convenabil. Familia ta va accepta alegerea ta și nu se va certa.

Un vis în care întâlnești oaspeți la ușa ta iar și iar și ei continuă să vină și să plece – nu ai fost suficient de sincer cu tine însuți, ai încercat să construiești mai multe relații cu bărbați diferiți deodată, ai făcut planuri pentru a seduce bărbații, dar relațiile pe care le-ai obținut până la urmă- nu ți se potrivesc. Vrei o relație complet diferită pentru tine.

Dacă vezi un vis în care tu ești cel care urmează să vizitezi și nu poți ajunge în niciun fel la adresa specificată, încearcă să discuti despre planuri de viitor cu sufletul tău pereche. Poate că este timpul să vă duceți relația la un alt nivel, să vorbiți inimă la inimă unul cu celălalt și să nu mai fiți jignit de slăbiciunea și miopia partenerului dvs.

Un vis în care inviți pe cineva în vizită, dar persoana refuză, indică faptul că alergi după un vis, după un anumit stereotip al relațiilor și nu observi acele relații care ar putea deveni destinul tău.

De ce visează oaspeții la cartea de vis ezoteric

Cartea de vis ezoteric spune că oaspeții visează ca un simbol al dorinței de a avansa într-o afacere. Dacă aveți oaspeți mult așteptați și doriti într-un vis, puteți realiza ceea ce vă doriți cu adevărat.

Dacă oaspeții din visul tău sunt neinvitați, te așteaptă necazuri trecătoare, pe care tu însuți le vei aduce. Cu cât te îndoiești mai mult de capacitatea ta de a depăși dificultățile, cu atât te vei întâlni mai mult pe drum.

De ce oaspeții visează la alte cărți de vis

Cartea de vis a lui Grishina spune că oaspeții visează ca simbol al problemelor și necazurilor viitoare. Forfota te asteapta. Dacă într-un vis vezi cum oaspeții vin unul după altul la tine, în același mod, necazurile îți vor bate casa.

Cartea de vis a lui Esop spune că oaspeții visează ca simbol al bucuriei și al dezvoltării active a vieții. Vei comunica și vei călători mult. Acum chiar ai nevoie de ea. Pentru auto-dezvoltare, merită să invitați oaspeți în realitate. După un vis în care oaspeții refuză să vină la tine, este important să evaluezi dacă ești cu adevărat un prieten bun pentru cei dragi?

Dacă într-un vis oaspeții îți oferă cadouri și toate cadourile la care ai visat de mult – un astfel de vis înseamnă că în curând vei primi o surpriză plăcută din viață. Cu cât îți dorești mai mult, cu atât viața îți va mulțumi mai mult.

Încercați să nu mergeți la extreme și să nu așteptați prea mult de la viață. În caz contrar, vei fi dezamăgit. Acceptă darurile destinului cu recunoștință, nu te nega nimic. Pentru că perioada favorabilă se poate încheia în curând. Planifică lucrurile importante din timp, astfel încât să ai timp să implementezi totul.

Interpretarea viselor: de ce visează oaspeții, să vadă oaspeții într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea visului lui S. Karatov

De ce visează oaspeții:

Oaspeți – Dacă au venit să vă viziteze de afaceri, atunci ar trebui să fiți foarte atenți.

A fi un oaspete într-un vis – te așteaptă cheltuieli mari sau despărțirea de cineva dulce.

Dacă ai visat oaspeți în casa ta, atunci te așteaptă invidia și furia.

Dacă ai visat la oaspeți amuzanți, atunci profitul te așteaptă. Oaspeți ceartați – ura vă așteaptă.

Vezi și: de ce visează o casă, de ce visează un prieten, de ce visează rudele.

Cartea de vis de buzunar a lui T. Lagutina

De ce visează oaspeții, cum să înțelegi visul:

Oaspeți – Pentru a vedea că primiți oaspeți – atunci vă așteaptă un eveniment semnificativ, care vă va da viața peste cap, se schimbă în bine.

Dacă nu ați avut timp să vă pregătiți pentru primirea oaspeților într-un vis, atunci veți găsi o emoție puternică care vă va submina sistemul nervos.

A te vedea într-un vis ca un oaspete nedorit înseamnă că vei înceta să te gândești constant la muncă dacă nu vrei să ajungi într-un pat de spital.

Citeste mai mult:  Care este visul unui cal alb

De ce visează oaspeții:

Oaspeți – Dacă ați visat oaspeți – aceasta este în pierdere, o companie neplăcută.

De ce visează oaspeții, cum să interpreteze visul:

Oaspeți – Pentru a vedea că au făcut o programare, dar oaspetele tău nu a venit niciodată – asta indică faptul că ești cufundat în problemele tale și nu observi pe nimeni sau nimic.

De ce visezi să vezi că un oaspete neplăcut a venit la tine acasă – asta înseamnă că va trebui să treci prin momente amare pentru că o persoană foarte apropiată și dragă te va părăsi.

Să vezi că ai venit să vizitezi pe cineva – atunci vei regreta timpul pierdut.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce să visezi și de ce să vezi oaspeții într-un vis:

Oaspeți – Dacă ai visat oaspeți, asta înseamnă că va trebui să ai de-a face cu oameni neprietenos față de tine. Pentru a primi oaspeți într-un vis – atunci vei provoca ura cuiva.

A vedea că ai fost în vizită este o cheltuială mare sau o întâlnire cu oamenii pe care îi iubești.

A primi într-un vis un oaspete care a venit cu o problemă foarte urgentă și importantă este un avertisment că ar trebui să fii mai atent la sfaturile pe care ți le dau oamenii apropiați.

A vedea oaspeții la o nuntă este o fericire în familie. Pentru a primi astfel de oaspeți într-un vis – vei câștiga inima cuiva.

La ce visează oaspeții – analiza visului:

Oaspeții din cartea de vis:

Oaspeți – Dacă ați visat la apariția unui oaspete neașteptat – acesta este un vis de a primi vești de la un nedoritor.

Pentru a vedea că tu însuți ești un oaspete – atunci vei avea cheltuieli mari de numerar.

Să vezi că așteptai oaspeți, dar nu a venit nimeni – atunci înaintea ta este despărțirea de persoana iubită sau de cineva apropiat.

Să vezi că o femeie blondă necunoscută a venit să te viziteze – asta îți prevestește o boală gravă.

Interpretarea visului lui G. Rasputin

De ce visează oaspeții la cartea de vis:

Oaspeți – Vezi oaspete – la știri. Dacă un oaspete a venit pe neașteptate la tine într-un vis, înseamnă că anxietatea care te chinuie de mult timp va dispărea în curând datorită veștilor pe care le primești, eșecurile se vor retrage și vei începe o serie destul de favorabilă de viaţă. A-ți lua rămas bun de la un oaspete înseamnă a te despărți de speranțele tale. Acest vis promite o pierdere a echilibrului spiritual, o cădere prematură și disperare din incapacitatea de a atinge scopul dorit. Să fii tu însuți un oaspete într-un vis înseamnă să aduci cuiva vești bune, drept urmare să faci oamenii din ce în ce mai fericiți.

Pentru o tânără să primească un bărbat într-un vis este un semn că o așteaptă obstacole destul de serioase în drumul spre încheierea unei căsnicii profitabile. Înjurând într-un vis cu un oaspete – în curând vei avea dificultăți, care nu vor fi ușor de depășit. Cu toate acestea, un sfat bun vă va ajuta să faceți față dificultăților. A fi un oaspete neașteptat într-un vis promite probleme minore cauzate de dorința de a abandona restricțiile.

Pentru o tânără, a fi oaspete într-un vis înseamnă că vanitatea și interesul ei neobosit vor îndepărta de ea o persoană demnă pe care o adoră.

A vedea o persoană în vârstă ca oaspete îți prevestește o schimbare de reședință și o creștere a activității tale în domeniul profesional. Dacă dai afară un oaspete într-un vis – în ciuda neîncrederii celorlalți, îi poți convinge pe toată lumea de capacitatea ta de a obține ceea ce meriți. A jigni un oaspete într-un vis înseamnă a depune toate eforturile pentru a restabili o atitudine corectă față de tine din partea colegilor tăi.

Dacă într-un vis oaspetele te-a jignit și te-ai certat, în viața ta va veni o perioadă de prosperitate și liniște, care nu va fi deranjată de nimic. A primi un oaspete străin într-un vis înseamnă să-ți ascunzi adevăratele sentimente în spatele unei măști de distracție și frivolitate. Pentru a vedea oaspeți nemulțumiți – viața ta fără griji va fi umbrită de tristețe.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Pentru a vedea oaspeții într-un vis:

Oaspeți – într-un vis există un simbol al surprizei, știrilor, despărțirii, cheltuielilor. A vedea oaspeții într-un vis este un semn că un eveniment important se va întâmpla în curând în familia ta.

Oaspeții neinvitați într-un vis sunt un vestitor de bârfă, înșelăciune, invidie față de alții. Pentru a vedea că la tine au venit oaspeți neaștepți, dar te bucuri de aspectul lor, norocul îți va zâmbi în realitate.

Dacă invitații sunt îmbrăcați în negru și stau la masă, vă așteaptă o comemorare. Să vezi mulți oaspeți în casă înseamnă că trebuie să pleci mult timp din țară. Să mergi într-o vizită într-un vis – la cheltuieli mari și la separarea de iubitul tău. A te vedea ca oaspete este un semn că în viața reală vei avea cheltuieli financiare mari. A primi oaspeți într-un vis înseamnă a atrage ura cuiva sau a primi un fel de știri. A vedea oameni morți care te vizitează prevestește o întorsătură neașteptată a destinului. Pentru a vedea că nu știi cum să scapi de un oaspete enervant, atunci în viața reală te-ai săturat de problemele pe care ți le-a aruncat soarta ticăloasă.

Să vezi oaspeți la o nuntă este un semn de mare fericire a familiei. Dar dacă oaspeții sunt îmbrăcați în negru, atunci vă așteaptă tristețea sau vestea morții unei rude. Pentru a vedea că vezi oaspeți îmbrăcați în negru la propria nuntă, atunci acest vis prezice o viață de familie nefericită pentru tine.

Visul în care te pregătești pentru sosirea oaspeților în realitate oferă o viață plictisitoare pentru tine. Este puțin probabil ca în viitorul apropiat să-l poți diversifica cu ceva. Pentru a vedea că așteptai oaspeți, dar nimeni nu a venit la tine – în viața reală, acest vis îți promite despărțirea de persoana iubită sau de cineva apropiat. Un vis în care o femeie blondă necunoscută a venit să te viziteze înseamnă o boală gravă sau moarte.

Dacă într-un vis cineva ți-a bătut la ușă, dar când ai deschis-o, ai fost convins că oaspetele misterios a dispărut, acesta este un semn că în viața reală nu ar trebui să te temi de mașinațiunile nedoritorilor. Circumstanțele se vor dezvolta în așa fel încât toate planurile lor să ți se dezvăluie.