De ce să visezi la un lift pentru a fi în el

La ce a visat liftul?

La urma urmei, adevărul sunt cele mai simple obiecte, locuri și evenimente care în viața de zi cu zi reală creează un fel de fundal discret pentru acțiunile noastre zilnice, în vise poartă semnificații secrete și uneori foarte importante.

Mulți dintre noi văd un lift în fiecare zi și îl folosesc – această invenție utilă nu va surprinde pe nimeni și se află în aproape fiecare clădire modernă. Dar în lumea viselor, totul este diferit – și așa cum indică cartea de vis, liftul poate fi un simbol atât al visătorului însuși, cât și al faptelor sale.

Cel mai adesea, interpreții asociază liftul cu sfera de afaceri. Și toate acele evenimente care au loc în lift într-un vis, într-un fel sau altul, reflectă ceea ce se întâmplă în această zonă.

Amintește-ți detaliile visului

În general, nu există atât de multe opțiuni pentru vise cu lifturi, de exemplu:

 • Îți aștepți liftul într-un vis.
 • Au sunat la lift și imediat s-a deschis, iar tu ai intrat.
 • Te afli într-un vis într-un lift murdar, neplăcut, plin de scuipat.
 • Ai sunat la lift în vis, oamenii au ieșit din el.
 • Conduceți în vis într-o cabină în care este foarte aglomerat și nu ai nimic de respirat.
 • Se întâmplă să fii blocat într-un vis.
 • Controlezi singur mișcarea, poți să te ridici și să cobori cu orice viteză.
 • A trebuit să rămân blocat într-un vis cu cineva împreună.
 • Urcă rapid în lift.
 • Pune-l jos.
 • Ridică-te foarte încet.
 • Luați liftul, ieșiți și apoi intrați într-o anumită cameră.
 • Liftul s-a stricat într-un vis.
 • Te ridici repede pe ea și apoi zburezi pe acoperiș.

Ce a însemnat visul tău?

1. Dacă într-un vis așteptați un lift, stând la intrare, acesta este un indiciu că în viața de zi cu zi reală nu acționați dintr-un motiv oarecare. Deși, poate că este timpul să începeți să fiți activ într-o afacere.

Gândește-te la ceea ce aștepți – poate chiar te joci pentru timp sau ți-e frică? Amintiți-vă, timpul trece – și poate fi prea târziu.

2. Este curios de ce liftul visează într-un vis în care l-ai numit, și-a deschis imediat ușile glisante și ai intrat în el. Aceasta vorbește despre o nouă afacere care te așteaptă în viitor.

Această afacere va fi probabil interesantă și profitabilă, dar va necesita și forță, activitate și energie, așa că fiți pregătiți să munciți din greu. Și nu vă fie frică de ceva nou!

3. Un astfel de vis neplăcut, liftul în care s-a dovedit a fi murdar, scuipat, groaznic și s-a întâmplat să fii în el, este un avertisment. Poate ai luat o afacere greșită, nu cea care ți se potrivește, sau ai mers pe o cale necinstită.

Gândește-te din nou când există o oportunitate atât de valoroasă și mai ales timp! Ești ocupat cu asta sau îți strici reputația, conștiința și destinul?

4. Dacă ați chemat un lift într-un vis și oamenii ies din el – acesta este un sfat, ascultați alți oameni, mai experimentați și de succes. Nu renunța la instrucțiuni, acestea te vor ajuta să obții succesul în zona aleasă. Experiența seniorilor este o mare valoare.

5. Dacă mergi într-un lift, nu contează în sus sau în jos, dar este teribil de aglomerat în el, nu ai nimic de respirat – acesta este un indiciu direct că ești înghesuit în viață, mai ales în sfera afacerilor. Oamenii pun presiune pe tine – fie că este familie, colegi, șefi – a doua întrebare.

Această presiune este cea care te împiedică să te dezvălui pe deplin, dar nu ar trebui să te plângi de dificultăți, ci să găsești o soluție. Cum să scapi de presiune, să scapi de ea? Gândi.

Desigur, acest lucru nu va aduce bucurie sau succes – ar trebui să începeți să vă exprimați activ, să generați idei noi, să mergeți la competiție – să dezvoltați și să acționați. La urma urmei, nimeni nu va avea grijă de succesul tău în afară de tine – așa că haide!

7. Dar să fii blocat într-un lift într-un vis împreună cu alți oameni, sau cel puțin cu o persoană, este deja un indiciu direct că acum, în realitate, te-ai blocat într-un fel și această situație ar trebui rezolvată.

Cartea de vis te încurajează să fii mai îndrăzneț și să iei o decizie importantă, oricât de înfricoșătoare ar fi pentru tine. Acest lucru este mai bine decât stagnarea și incertitudinea, care nu oferă șansa de a începe o nouă viață.

8. Dacă ești într-un vis fabulos, în mod independent, cu voința ta, controlează liftul, acesta urcă și coboară ca prin farmec, la cererea ta, alegi singur viteza – acesta este un vis minunat.

Succesul neconditionat in munca sau in afaceri te asteapta, ideile noi vor aduce profit si recunoastere, iar tu te vei realiza la maximum. Începeți să jucați!

9. Curios, care este visul liftului, care urcă foarte repede cu tine? Acest vis, așa cum puteți ghici cu ușurință intuitiv, promite un mare noroc, amețitor, visătorului. Vei obține succes în munca ta – și complet neașteptat!

10. Și dacă liftul coboară cu tine într-un vis, atunci probabil că acum ești pasiv și ar trebui să te gândești la asta. În caz contrar, inacțiunea ta va duce la degradare.

Te miști în jos și tot ceea ce ai construit și făcut înainte, tot ceea ce ai reușit să obții, se va prăbuși. În sfârșit, începe să acționezi, găsește putere în tine.

11. Urcarea cu liftul în vise, dar încet și treptat, este un semn bun. Interpretarea visului indică decența, răbdarea și prudența ta, iar aceste calități te vor conduce la succes și stabilitate.

12. Dacă ai luat liftul în vis, l-ai părăsit și ai intrat în orice cameră, mai ales dacă era luminos și plăcut, acesta este un semn că obiectivele și planurile tale specifice, îndrăznețe, se vor împlini exact așa cum ți-ai dorit – și chiar mai bine. . Simțiți-vă liber să planificați, nu vă fie teamă – totul se va rezolva.

13. Dacă liftul se defectează în visul tău, ceva planificat va merge prost. Dar nu vă temeți, improvizația duce adesea la succes!

14. Dar un vis magic în care te ridici rapid într-un lift și apoi zbori prin acoperiș spre cer – vorbește despre un mediu nou, și chiar despre o nouă viață, despre schimbări plăcute. Deschideți-vă la nou și nu vă fie teamă – soarta va deveni mai bună și mai fericită.

Citeste mai mult:  Mașina a luat foc într-un vis

Este uimitor ce lucruri importante și globale la care lucrurile simple visate în vise pot prezice. Din fericire, aceste vise vorbesc aproape întotdeauna despre lucruri bune și promit succes!

Dar nu te baza doar pe interpret, pentru că nu el îți construiește destinul, ci tu însuți, curajul și acțiunile tale active! Autor: Vasilina Serova

Care este visul Liftului

Un lift în vise este adesea asociat cu realizări în carieră și schimbări plăcute. El poate prezice o creștere profesională bruscă a visătorului sau că este amenințat cu concedierea. Ce semnificație exactă a imaginii va depinde de multe circumstanțe. Ne propunem să le amintim și să apelăm la opinia mai multor interpreți cunoscuți ai viziunilor nocturne. Ele te vor ajuta să-ți dai seama la ce visezi. visul la un lift.

Subconştient

Acest simbol poate avea multe semnificații diferite din punctul de vedere al subconștientului. În primul rând, este asociată cu posibilitatea de creștere – personală, spirituală, de carieră. Dacă ți se arată, atunci te străduiești pentru înălțimi care nu îți sunt încă disponibile. S-ar putea să dorești să fii promovat sau să vrei să te perfecționezi. În orice caz, vrei să obții ceea ce nu ai în prezent. Este important să acordați atenție direcției în care se mișca liftul. Dacă sus, atunci ai suficientă putere pentru a-ți duce planul la îndeplinire.

O altă posibilă interpretare a visului este că ți-e frică de spațiile închise. Acest lucru este cel mai adesea adevărat pentru acele vise în care cabina se oprește și te trezești blocat în ea.

Carte de vis popular

În cartea de vis clasică, imaginea este privită din următoarele poziții:

 • liftul se îndreaptă în sus – poți conta pe o creștere sau noroc în chestiuni financiare;
 • jos este un semn rău, deoarece prezintă eșecuri, dificultăți și chiar lipsă completă de fonduri pentru visător. Dacă ai avut patroni puternici, ei se vor întoarce de la tine;
 • urcând, dar extrem de încet – semn bun. Un vis indică faptul că ai suficientă forță și perseverență pentru a realiza ceea ce îți dorești. Deși acest lucru va necesita multă muncă;
 • nu ai ajuns la etajul dorit, deoarece cabina s-a oprit – esti in pericol grav;
 • blocat într-un lift singur – nu te poți mișca de fapt. Cariera ta nu se schimbă și nu poți face nimic în acest sens. Poate că motivul este că nu vrei să schimbi nimic;
 • dacă în acel moment erau oameni cu tine – în realitate, există incertitudine în relație. Trebuie să decideți ce să faceți în continuare;
 • un lift rupt reprezintă înșelăciunea cu care te vei confrunta în viitorul apropiat. Nu faceți achiziții neplăcute și neplanificate;
 • părea că cabina cădea brusc – viața avea să devină mai complicată. Este posibil să fii retrogradat sau să fii amenințat cu concedierea;
 • Am visat că în lift operau vandali, după care erau inscripții sau murdărie – semn că ai făcut ceva greșit. Gândiți-vă cum vă puteți schimba viața.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit fondatorului psihanalizei, acest simbol reprezintă atât femininul, cât și sistemul reproductiv. Prin urmare, Freud și-a propus să o evalueze din punct de vedere al sferei sexuale. Dacă ai visat că mergi într-un taxi, atunci, în realitate, îți ascunzi partenerul de prieteni și rude.

Este un vis că liftul se rupe atunci când te afli în el – în realitate, îți este frică că vor afla despre legătura ta secretă. Este posibil să vorbim despre adulter, așa că ascundeți totul cu atâta grijă. Pentru a vedea că ai vrut să folosești cabina, dar echipamentul era defect și înainte de asta – visul spune că în curând relația ta se va termina de la sine.

Sonnik Miller

Interpretul are atât o interpretare pozitivă, cât și una negativă a imaginii, ceea ce îi oferă cartea de vis. Liftul lui Millerdacă te muți în sus este un semn bun. El prezice bogăția și prosperitatea. Dacă vă îndreptați în jos, atunci veți întâmpina dificultăți și greutăți.

A vedea că tocmai ai părăsit cabina și se îndreaptă în jos este un semn că poți face față problemelor. Dacă ea se oprește, atunci ești în pericol grav.

Dream Vanga

Văzătorul credea că a vedea liftul cu pasagerul îndreptându-se în sus este un semn pozitiv. El prezice că totul va deveni bine în viața visătorului. Acest lucru va afecta nu numai cariera, ci și viața de familie sau personală. Cu cât urci mai sus, cu atât vei primi mai multă bogăție și fericire.

Dar imaginea are și o interpretare negativă. Se referă la acele viziuni în care liftul coboară. Aceasta înseamnă că o perioadă foarte dificilă va veni în curând în viața unei persoane adormite. Dacă, ca urmare, ați putut să părăsiți cabina de pilotaj, atunci în lumea reală veți găsi o modalitate de a rezista adversității. Dar să mergi până la capăt este un semn că practic nu vei avea nicio șansă să faci față necazurilor.

Dacă în timpul unei călătorii liftul se oprește brusc și te afli în el, acesta este un avertisment. Visul va avea o interpretare negativă, care avertizează asupra unui pericol grav. Acum nu este cel mai bun moment pentru a avea încredere în oameni. Pericolul poate veni de la aproape oricare dintre ele.

Dacă la momentul opririi nu erai înăuntru, și încerci doar să ajuți oamenii blocați, în realitate nu vei fi tu însuți cel care vei avea probleme, ci cineva apropiat.

Interpretarea viselor Longo

Interpretul a hotărât de ce visezi la un lift, în felul următor:

 • a visat că ai rămas blocat înăuntru – un semn că în lumea reală trebuie să te ferești de fraudă. În viitorul apropiat, riscați să deveniți o victimă a înșelăciunii și a escrocherii. Probabil că puteți face o achiziție neplăcută, dar vi se vor strecura produse de calitate scăzută;
 • Am visat că cobori cu mare viteză – de fapt, poți întâlni o persoană care îți va schimba viziunea asupra lumii. Nu trebuie să fie o întâlnire romantică. Poate vei găsi cel mai bun prieten;
 • dimpotrivă, te miști în sus – semn că trebuie să ascunzi adevărul. Nu se știe ce va provoca tăcerea forțată, dar vei merge pentru ea ca persoana dragă să nu sufere. Nu degeaba faci o înșelăciune, pentru că persoana pentru care faci asta va aprecia fapta ta.

Cartea viselor esoterice

Conform interpretării interpretului, aceasta este o imagine foarte importantă care reflectă sentimentele tale interioare și starea de lucruri. Dacă liftul se îndreaptă în sus, atunci ești la vârful abilităților tale. Jos – trebuie să te întorci la începutul căii și să faci ceea ce s-a întâmplat deja. Se duce undeva la o parte – dedici prea mult timp problemelor de zi cu zi, iar dezvoltarea spirituală este pe ultimul loc pentru tine. Acest lucru vă face dificil să atingeți noi obiective.

Am visat la unele lucruri sau oameni din interior – fiți atenți la ceea ce se întâmplă. Această situație va reflecta ceea ce aveți nevoie. Fie trebuie să continui călătoria singur, fie să fii atent la cei care îți sunt aproape în spirit. A vedea prăbușirea cabinei este un semn al posibilei imperfecțiuni spirituale. Dacă se oprește, atunci va fi o problemă în treburile tale.

Citeste mai mult:  Văzând un om cap într-un vis

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a spus că trebuie să fii atent unde și cum se mișcă liftul:

 • sus – pentru atingerea obiectivelor, succes;
 • jos – ferește-te de probleme;
 • încet – la o dezvoltare incredibilă și rapidă a evenimentelor;
 • rapid – vor apărea dificultăți în afaceri sau veți arăta întârziere;
 • gestionează-te – la stabilitatea financiară;
 • cargo – nu accepta ajutor, altfel riști să pierzi.

Pentru ce este visul Liftului?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul Liftului

Reflectă starea treburilor tale și arată simbolic capacitățile tale.

Dacă ridicarea sau coborârea liftului nu îți provoacă dificultăți: acesta este un semn că treburile tale sunt bine stabilite.

În același timp, cu cât liftul este mai mare: cu atât sunt mai mari oportunitățile tale în implementarea planurilor tale.

Coborârea cu liftul: semn că în viitorul apropiat va trebui să faci lucruri mai simple, așa că vei avea ocazia să te relaxezi puțin.

În același timp, coborârea prea bruscă sau neașteptată a liftului: de obicei, prevestește eșec în afaceri.

A rămâne blocat într-un lift este, de asemenea, un semn rău. Poate că în realitate ai făcut o greșeală gravă sau pur și simplu ți-ai supraestimat capacitățile.

După un astfel de vis, va fi mai bine pentru tine să-ți conduci afacerea cu precauție sporită.

Văzând un lift într-un vis

Văzând ușile liftului deschizându-se și închizându-se – pentru bărbați, acest vis oferă o distracție plăcută cu unul sau mai mulți dintre sexul frumos, predispus la diverse experimente sexuale.

Plimbarea cu liftul – veți experimenta senzații incomparabile datorită cunoașterii modurilor neconvenționale de dragoste (în special, sexul oral).

Ce înseamnă liftul de vis

Să visezi la un lift

Ce înseamnă visele Lift

Urcarea în lift este un succes.

Nu rămâne blocat sau vei întârzia la școală.

Visează la lift

Simbolizează dorința de a se ridica în viață, de a-și ridica statutul.

Dar, spre deosebire de scări, liftul comunică că nu depui suficient efort pentru a crește.

Urcând cu liftul – va avea succes, dar nu curând.

Scăderea este un declin al afacerilor.

A rămâne blocat în lift este incertitudinea poziției.

Un lift dărăpănat, prăbușit – ceva îți amenință bunăstarea.

Lift într-un vis înseamnă să simți nevoia de a urca în viață.

Dacă liftul se ridică sau scade în afaceri.

Dacă liftul coboară.

Cu toate acestea, liftul.

Spre deosebire de scară, aceasta indică faptul că o persoană nu depune suficiente eforturi proprii pentru a obține succesul.

El speră în ajutorul cuiva.

Ce înseamnă într-un vis Lift

A visa că iei un lift înseamnă că te vei ridica rapid într-o poziție înaltă și te vei îmbogăți. Dar dacă cobori liftul, vei fi copleșit și descurajat de eșec.

Dacă vezi un lift care coboară din care tocmai ai ieșit, cu greu vei scăpa de probleme în anumite afaceri.

Vederea unui lift oprit prezice un pericol iminent.

Sensul viselor Ascensor

Ce înseamnă Lift într-un vis

Visele cu lifturi indică adesea că căutați să apelați la ajutorul altor persoane pentru a vă rezolva problemele, poate chiar și acolo unde puteți face față singuri problemelor.

Este posibil ca fie să nu faci suficiente eforturi pentru a atinge scopul, fie să nu fi gândit clar planurile tale.

Liftul, dacă urcă, este și o creștere neașteptată, iar dacă se blochează în liftul în jos, înseamnă incertitudinea poziției în realitate.

Semnificația somnului

Dacă într-un vis ai urcat un lift, vei ajunge rapid într-o poziție înaltă și te vei îmbogăți.

Am coborât cu liftul – pregătiți-vă pentru eșec. Dar dacă ai reușit să ieși din liftul care coboară, vei putea evita necazurile.

Un lift oprit prevestește pericol.

Interpretarea somnului Lift

Ce prezice Lift într-un vis

Ce înseamnă să vezi un lift într-un vis

Urcă cu liftul – o predicție a unei mișcări rapide către bogăție și faimă.

Coborâți – eșecurile vă pot distruge viața.

Liftul coboară fără tine – în viața reală, cu greu vei scăpa de dezamăgire în anumite afaceri.

Un lift oprit – la pericolul iminent.

Rămâi blocat în lift – nenorocirea ți se va întâmpla în curând.

Interpretarea somnului Lift

Ceea ce prezice Vis Lift

Semnificația liftului visului

Dacă urci cu liftul, înseamnă că vei simți înălțarea asociată cu pasiunea ta actuală.

Vei simți bucurie și fericire la sex și vei descoperi multe lucruri noi.

Dacă visezi că cobori cu liftul, asta indică faptul că va trebui să suporti dezamăgirea în dragoste, iar motivul pentru aceasta este neatenția ta față de partenerul tău.

Un lift spart visează la prăbușirea speranțelor pentru o iubire fericită.

Văzând un lift într-un vis

Dacă într-un vis luați un lift, în viața reală acest lucru promite locația oamenilor influenți, bogăție și prosperitate. A coborî cu liftul înseamnă înfrângere în lupta cu un adversar puternic și eșec în afaceri.

Dacă liftul este blocat între etaje – în realitate ar trebui să fii extrem de atent să nu cazi într-o capcană pregătită de inamici.

Ieșind din lift – la probleme minore, intrând în el – sunteți în pericol de pericol ascuns. Mergând într-un lift înconjurat de bărbați necunoscuti – norocos în dragoste, dacă călătorești singur – trebuie să pleci într-o călătorie de afaceri.

Ascensor de predicție a somnului

Dacă ești blocat într-un lift: asta înseamnă că în viața reală trebuie să-ți fie frică de înșelăciune și escrocherie.

Riscul de a fi înșelat este deosebit de mare în primele trei zile după un vis.

Cel mai probabil vorbim despre cumpărarea unor produse de calitate scăzută – nimic mai mult.

Economisiți banii! Coborâți liftul cu viteză mare: în viața reală, în curând veți avea norocul să întâlniți o persoană pe care nu ați întâlnit-o niciodată.

El îți va întoarce literalmente toate ideile despre viață, așa că vei prețui foarte mult prietenia.

Urcați cu liftul: un vis înseamnă că în viața reală, dintr-un motiv oarecare, va trebui să ascundeți adevărul altora.

Deși mulți nu vor înțelege sensul comportamentului tău, de fapt, vei înșela că nu vei face rău unei persoane dragi.

Cu toate acestea, jocul merită lumânarea: cel pentru care suferi și pierzi o parte din autoritatea ta în ochii publicului va aprecia fapta ta.

La ce a visat liftul?

La urma urmei, adevărul sunt cele mai simple obiecte, locuri și evenimente care în viața de zi cu zi reală creează un fel de fundal discret pentru acțiunile noastre zilnice, în vise poartă semnificații secrete și uneori foarte importante.

Mulți dintre noi văd un lift în fiecare zi și îl folosesc – această invenție utilă nu va surprinde pe nimeni și se află în aproape fiecare clădire modernă. Dar în lumea viselor, totul este diferit – și așa cum indică cartea de vis, liftul poate fi un simbol atât al visătorului însuși, cât și al faptelor sale.

Citeste mai mult:  Experimentul rusesc despre somn adevărat

Cel mai adesea, interpreții asociază liftul cu sfera de afaceri. Și toate acele evenimente care au loc în lift într-un vis, într-un fel sau altul, reflectă ceea ce se întâmplă în această zonă.

Amintește-ți detaliile visului

În general, nu există atât de multe opțiuni pentru vise cu lifturi, de exemplu:

 • Îți aștepți liftul într-un vis.
 • Au sunat la lift și imediat s-a deschis, iar tu ai intrat.
 • Te afli într-un vis într-un lift murdar, neplăcut, plin de scuipat.
 • Ai sunat la lift în vis, oamenii au ieșit din el.
 • Conduceți în vis într-o cabină în care este foarte aglomerat și nu ai nimic de respirat.
 • Se întâmplă să fii blocat într-un vis.
 • Controlezi singur mișcarea, poți să te ridici și să cobori cu orice viteză.
 • A trebuit să rămân blocat într-un vis cu cineva împreună.
 • Urcă rapid în lift.
 • Pune-l jos.
 • Ridică-te foarte încet.
 • Luați liftul, ieșiți și apoi intrați într-o anumită cameră.
 • Liftul s-a stricat într-un vis.
 • Te ridici repede pe ea și apoi zburezi pe acoperiș.

Ce a însemnat visul tău?

1. Dacă într-un vis așteptați un lift, stând la intrare, acesta este un indiciu că în viața de zi cu zi reală nu acționați dintr-un motiv oarecare. Deși, poate că este timpul să începeți să fiți activ într-o afacere.

Gândește-te la ceea ce aștepți – poate chiar te joci pentru timp sau ți-e frică? Amintiți-vă, timpul trece – și poate fi prea târziu.

2. Este curios de ce liftul visează într-un vis în care l-ai numit, și-a deschis imediat ușile glisante și ai intrat în el. Aceasta vorbește despre o nouă afacere care te așteaptă în viitor.

Această afacere va fi probabil interesantă și profitabilă, dar va necesita și forță, activitate și energie, așa că fiți pregătiți să munciți din greu. Și nu vă fie frică de ceva nou!

3. Un astfel de vis neplăcut, liftul în care s-a dovedit a fi murdar, scuipat, groaznic și s-a întâmplat să fii în el, este un avertisment. Poate ai luat o afacere greșită, nu cea care ți se potrivește, sau ai mers pe o cale necinstită.

Gândește-te din nou când există o oportunitate atât de valoroasă și mai ales timp! Ești ocupat cu asta sau îți strici reputația, conștiința și destinul?

4. Dacă ați chemat un lift într-un vis și oamenii ies din el – acesta este un sfat, ascultați alți oameni, mai experimentați și de succes. Nu renunța la instrucțiuni, acestea te vor ajuta să obții succesul în zona aleasă. Experiența seniorilor este o mare valoare.

5. Dacă mergi într-un lift, nu contează în sus sau în jos, dar este teribil de aglomerat în el, nu ai nimic de respirat – acesta este un indiciu direct că ești înghesuit în viață, mai ales în sfera afacerilor. Oamenii pun presiune pe tine – fie că este familie, colegi, șefi – a doua întrebare.

Această presiune este cea care te împiedică să te dezvălui pe deplin, dar nu ar trebui să te plângi de dificultăți, ci să găsești o soluție. Cum să scapi de presiune, să scapi de ea? Gândi.

Desigur, acest lucru nu va aduce bucurie sau succes – ar trebui să începeți să vă exprimați activ, să generați idei noi, să mergeți la competiție – să dezvoltați și să acționați. La urma urmei, nimeni nu va avea grijă de succesul tău în afară de tine – așa că haide!

7. Dar să fii blocat într-un lift într-un vis împreună cu alți oameni, sau cel puțin cu o persoană, este deja un indiciu direct că acum, în realitate, te-ai blocat într-un fel și această situație ar trebui rezolvată.

Cartea de vis te încurajează să fii mai îndrăzneț și să iei o decizie importantă, oricât de înfricoșătoare ar fi pentru tine. Acest lucru este mai bine decât stagnarea și incertitudinea, care nu oferă șansa de a începe o nouă viață.

8. Dacă ești într-un vis fabulos, în mod independent, cu voința ta, controlează liftul, acesta urcă și coboară ca prin farmec, la cererea ta, alegi singur viteza – acesta este un vis minunat.

Succesul neconditionat in munca sau in afaceri te asteapta, ideile noi vor aduce profit si recunoastere, iar tu te vei realiza la maximum. Începeți să jucați!

9. Curios, care este visul liftului, care urcă foarte repede cu tine? Acest vis, așa cum puteți ghici cu ușurință intuitiv, promite un mare noroc, amețitor, visătorului. Vei obține succes în munca ta – și complet neașteptat!

10. Și dacă liftul coboară cu tine într-un vis, atunci probabil că acum ești pasiv și ar trebui să te gândești la asta. În caz contrar, inacțiunea ta va duce la degradare.

Te miști în jos și tot ceea ce ai construit și făcut înainte, tot ceea ce ai reușit să obții, se va prăbuși. În sfârșit, începe să acționezi, găsește putere în tine.

11. Urcarea cu liftul în vise, dar încet și treptat, este un semn bun. Interpretarea visului indică decența, răbdarea și prudența ta, iar aceste calități te vor conduce la succes și stabilitate.

12. Dacă ai luat liftul în vis, l-ai părăsit și ai intrat în orice cameră, mai ales dacă era luminos și plăcut, acesta este un semn că obiectivele și planurile tale specifice, îndrăznețe, se vor împlini exact așa cum ți-ai dorit – și chiar mai bine. . Simțiți-vă liber să planificați, nu vă fie teamă – totul se va rezolva.

13. Dacă liftul se defectează în visul tău, ceva planificat va merge prost. Dar nu vă temeți, improvizația duce adesea la succes!

14. Dar un vis magic în care te ridici rapid într-un lift și apoi zbori prin acoperiș spre cer – vorbește despre un mediu nou, și chiar despre o nouă viață, despre schimbări plăcute. Deschideți-vă la nou și nu vă fie teamă – soarta va deveni mai bună și mai fericită.

Este uimitor ce lucruri importante și globale la care lucrurile simple visate în vise pot prezice. Din fericire, aceste vise vorbesc aproape întotdeauna despre lucruri bune și promit succes!

Dar nu te baza doar pe interpret, pentru că nu el îți construiește destinul, ci tu însuți, curajul și acțiunile tale active! Autor: Vasilina Serova