Care este visul unei femei în rochie de mireasă

„Mireasa adormită”: de ce să te vezi într-o rochie de mireasă într-un vis?

Să te vezi într-o rochie de mireasă într-un vis nu este deloc la fel ca în realitate. Dacă în viața reală situația este foarte lipsită de ambiguitate, atunci un vis poate avea multe interpretări, de la cele mai optimiste la cele mai provocatoare. Depinde de situația care se desfășoară într-un vis, de mediu și chiar de culoarea și aspectul ținutei în sine.

Situații și prevederi

Când interpretați un vis, este important să acordați atenție unde și în ce circumstanțe apare o rochie de mireasă. Este important cine are exact un vis – o fată tânără, o femeie căsătorită sau matură.

Nunta extraterestră

Dacă într-un vis ai participat la nunta unui cuplu din afară, fiind îmbrăcat într-o rochie de mireasă, acest lucru nu este bine – vine o boală. Deteriorarea condiției fizice se reflectă în vis – te simți deplasat, nu bine.

Dacă prietenii sau rudele tale se căsătoresc, semnificația negativă a somnului scade.

O rochie de mireasă este încă nepotrivită pentru tine, dar asta înseamnă doar situații incomode în care riști să intri în curând.

Nunta proprie

Dacă te căsătorești într-un vis, atunci este important să fii atent la ținută în sine, precum și la senzațiile pe care le experimentezi atunci când o îmbraci:

 • o rochie strâmtă și incomodă promite speranțe înșelate;
 • o rochie albă, asortată la mărime, înseamnă că bucuria și chiar profitul nu sunt departe;
 • daca tinuta este murdara si dezordonata, vei intalni o persoana nepolitica;
 • peticele de pe o fustă prevestesc pierderi financiare grave;
 • o ținută de catifea o caracterizează pe femeia adormită ca o cochetă cu mulți admiratori;
 • decorarea unei fuste cu paiete – la o întâlnire cu un afemeiat care te va dezamăgi.

Cumpărarea unei rochii într-un salon înseamnă că nunta va fi amânată pe termen nelimitat. Dacă un bărbat i-a cumpărat o ținută iubitei sale, sărbătoarea riscă să nu aibă loc deloc. Dar dacă mirele într-un vis dă o ținută miresei, atunci în curând tinerii căsătoriți vor putea accepta felicitări.

Fată necăsătorită

Dacă într-un vis unei fete tinere nu îi place rochia ei sau nu o poate alege pe cea potrivită, atunci aceasta înseamnă îndoială de sine sau incapacitatea de a alege un mire potrivit. Există riscul să iei ceea ce este disponibil, dar să nu-ți placă prea mult și să rămâi nefericit.

A încerca diferite rochii de mireasă înseamnă că fata se gândește la ce fel de mireasă va fi, încercând acest rol. Acest lucru nu duce la schimbări reale în viața personală. Dar dacă, totuși, o anumită rochie a fost pe gustul tău, atunci ideile despre viitoarea căsătorie s-au dezvoltat deja.

Cu toate acestea, dacă femeia adormită este profund îndrăgostită sau se pregătește deja de nuntă, visul este o reflectare a gândurilor și anxietăților ei interioare cu privire la evenimentul viitor, ceea ce este complet firesc.

Rochia strălucitoare magnifică a prințesei și decorul fabulos indică faptul că trebuie să te întorci din rai pe pământ, altfel va trebui să suporti o dezamăgire foarte serioasă.

Pentru a te certa cu o iubită din cauza unui bărbat, există un vis în care ești într-o rochie de mireasă la nunta ei. Dacă sunt mai multe mirese prin preajmă și tu ești între ele, pregătește-te pentru scandaluri și certuri feminine. Dansează în fața unei oglinzi, mirosind flori sau căzând în perne – spre bunătate și dragoste reciprocă.

Dacă într-un vis ai recăpătat logodnicul altcuiva de la o fată într-o rochie de mireasă, atunci poate că, în realitate, asta te așteaptă exact. Aruncă o privire la împrejurimile tale și fii atent.

Femeie casatorita

O rochie de mireasă albă într-un vis prezice bucurie și chiar probabila revenire a fostei iubiri, o întâlnire cu un fost iubit. Dar dacă această rochie este cea în care te-ai căsătorit cândva, fii atent, pentru că asta înseamnă să-ți înșeli soțul sau să divorțezi.

Cu toate acestea, pentru cei care au o fiică adultă, acesta este un semn că va deveni în curând mireasă.

Culoarea ținutei

Culoarea albă a unei rochii de mireasă, care ne este familiară, în Est, de exemplu, este considerată doliu. În lumea modernă, miresele aleg rochii de diferite culori pentru sărbătoare – de la tradițional la aparent complet de neconceput. Și bineînțeles, o rochie de mireasă de absolut orice culoare poate fi visată.

alb

Culoarea purității și a inocenței. Dacă o fată se vede într-un vis într-o rochie albă, atunci este pe calea cea bună, ceea ce o duce la împlinirea dorințelor și la atenția celorlalți.

Golden promite succes în toate problemele. Dacă rochia este nouă, perfectă, decorată cu dantelă, este în regulă – există o mare probabilitate de o cunoștință semnificativă. Dar dacă rochia este murdară sau neîngrijită, atunci acesta este un semn rău – este posibilă o ceartă cu persoana iubită.

Dacă o astfel de rochie aparține altuia într-un vis, aceasta înseamnă că femeia adormită își asumă problemele altora. Trezindu-te, ar trebui să fii mai atent în afaceri.

galben

Visând la dezamăgire în viitorul ei soț. Poate că va greși. Despărțirea va fi o lovitură mare. Un tren lung pe o ținută galbenă – multe nopți petrecute în lacrimi fără somn.

negru

Culoarea greșită pentru o rochie de mireasă promite probleme de sănătate și certuri cu cei dragi. Aceasta înseamnă că este timpul să nu vă mai faceți griji atât de des, dar trebuie să vă calmați și să vă veniți în fire.

Când o ținută neagră este prezentată într-un vis, trebuie să vă gândiți la aspirațiile și atitudinile pentru viitor – poate că sunt greșite și trebuie să fie reconsiderate. Un mire care oferă o ținută neagră va anula nunta. Cu toate acestea, acest lucru este cel mai bun – atitudinea lui față de mireasă este foarte neplăcută.

Dacă mireasa își îmbracă prietena în negru, ar trebui să se aștepte la probleme.

Albastru, albastru deschis

Culoarea cerească a rochiei într-un vis oferă noroc în dragoste. Dormit este o fată visătoare și romantică. Ținuta albastră este un simbol al faptului că există un secret pe care o femeie nu vrea să-l dezvăluie. Și aceasta este, de asemenea, o dovadă a caracterului puternic al visătorului, abordarea ei atentă atât în ​​afaceri, cât și în dragoste.

roșu

Culoarea roșie înseamnă anxietate, enervare, contradicții nerezolvate care sunt gata să ducă la un conflict deschis. Tensiunea poate fi cauzată de o relație cu un bărbat căsătorit – acest lucru este indicat de o rochie stacojie.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a vedea aur într-un vis

Dacă o fată decorează o ținută roșie cu broderie, înseamnă că este mândră de ea însăși și de succesele ei. În mod tradițional, roșul simbolizează sentimentele. O fată necăsătorită se vede în el dacă s-a îndrăgostit și așteaptă dezvoltarea cu succes a romanului.

Interpretare erotică

Se crede că o rochie de mireasă într-un vis simbolizează o figură feminină goală. Dacă o porți, atunci ai încredere în atractivitatea ta. Admiră-te în oglindă – bucură-te de frumusețea ta. Dar o rochie de mireasa pliata sau mototolita inseamna o criza in sfera intima a vietii. Poate că partenerul tău nu este potrivit pentru tine și ar trebui să mergi mai departe.

Alte circumstanțe

Interpretarea unui vis despre o rochie de mireasă depinde de anumite circumstanțe:

 • scurt – relatia va fi de scurta durata si frivola;
 • lung – va trebui să răspundă pentru greșelile lor;
 • pe măsură – la vești bune;
 • potrivire perfectă – vor fi mulți fani, dar nu vor fi rivali;
 • prost cusute, cu fire proeminente – iubitul nu are încredere;
 • imbraca-te putin – va exista o separare;
 • lacrimi vărsate peste rochie, – poate că soțul va fi neiubit;
 • lacrimi la nunta – din fericire;
 • rochie de mireasă pierdută sau vândută – la trădare sau trădare în viața reală;
 • ținută murdară într-un vis – va exista un motiv de bârfă;
 • aleargă în rochie de mireasă – Dorința de a se căsători cât mai curând posibil
 • mireasă fugară într-un vis – lipsa de libertate
 • cadou de la fostul sot – Vin tristețile și problemele.

Videoclipuri înrudite

De ce să visezi la tine în rochie de mireasă? Interpretarea somnului în videoclip:

Când interpretați un vis, este important să înțelegeți în ce situație de viață vă aflați în acest moment. Trebuie să te asculți pe tine însuți, pe sentimentele și gândurile tale.

De asemenea, este important să vă amintiți visul cât mai bine posibil pentru a înțelege ce înseamnă. Detaliile pot spune multe. Doar combinarea tuturor factorilor va face posibilă vedea imaginea reală a viitorului.

De ce să visezi la o rochie de mireasă

Rochie de mireasă conform cărții de vis a lui Miller

A vedea o rochie de mireasă într-un vis înseamnă că în curând vei participa la un serviciu plăcut comunității și vei întâlni noi prieteni acolo.

Dacă vezi o rochie murdară sau în mizerie, înseamnă că vei pierde o relație apropiată cu persoana pe care o adori cel mai mult.

Rochia de mireasă din cartea de vis a lui Freud

O rochie de mireasă este un simbol al corpului feminin gol.

Dacă o femeie își arată rochia de mireasă altor oameni, ea este mândră de frumusețea corpului ei gol.

Dacă se uită la el în oglindă, aceasta simbolizează dorința ei de autosatisfacție.

O rochie de mireasă îndepărtată, mototolită sau plasată într-un dulap sau valiză – simbolizează dezamăgirea în viața de familie și insatisfacția sexuală.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis a familiei

Un vis despre o rochie de mireasă oferă o distracție plăcută și apariția de noi prieteni.

Dacă vezi o rochie murdară sau ruptă, poți să-ți pierzi persoana iubită.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis Ezoteric

Încearcă o rochie de mireasă dacă te căsătorești în realitate – ești prea preocupat de evenimentele viitoare. Cu siguranță vor avea loc. Dacă nu, trebuie să devii o persoană publică, indiferent de sex.

Cusutul, broderia, decorarea – planurile tale s-ar putea să nu devină realitate, nu le detaliați din timp.

Rochie de mireasă conform cărții de vis a unei femei moderne

A vedea o rochie de mireasă într-un vis prevestește participarea ta la evenimente sociale, întâlnirea de noi prieteni.

O rochie murdară sau ruptă – visează la o rupere a relațiilor cu persoana cea mai apropiată de tine.

Rochie de mireasă conform cărții de vis Modern

A vedea o rochie de mireasă într-un vis prezice că te așteaptă o slujbă plăcută și vei întâlni noi prieteni.

Dacă rochia de mireasă este murdară și ponosită – în realitate vei pierde o legătură strânsă cu persoana pe care o adori.

Rochie de mireasă conform cărții de vis a vindecătoarei Akulina

Ai visat la o rochie de mireasă – în curând vei participa la o vacanță mare. Imaginați-vă rochia în toată splendoarea ei. Mătase, bijuterii, blănuri – totul este în această ținută.

Rochie de mireasă conform cărții de vis britanice

Rochie de mireasa – scumpe sau modeste, ceremoniile de nunta semnifica un acord pe termen lung intre doua persoane si de obicei implica ceva neobisnuit in imbracaminte. O culoare obișnuită pentru o rochie de mireasă este albul, mai ales dacă nunta este prima pentru o femeie; culoarea în acest caz poate simboliza inocența și virginitatea sau o nouă pagină în viață care a început de la zero. De ce să visezi: Sensul somnului depinde de ceea ce se întâmplă în viața ta reală. Ești pe cale să intri într-o nouă fază, cum ar fi căsătoria sau într-un acord pe termen lung, intrarea într-un nou loc de muncă sau semnarea unui nou contract? Dacă purtați ținuta de nuntă fără un motiv aparent, atunci poate că v-ați săturat de circumstanțele actuale și să reprimați dorința de a o lua de la capăt? Vezi și Nunta, ; alb

Rochie de mireasa dupa cartea de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la o rochie de mireasă – vezi o rochie de mireasă într-un vis – îți vei face noi prieteni. Fata visează că și-a murdărit rochia de mireasă – un act al acestei fete sau unele dintre cuvintele ei îl vor îndepărta pe iubitul ei de ea.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis pentru femei

Rochie de mireasă – A vedea o rochie de mireasă într-un vis înseamnă participarea ta la evenimente sociale, întâlnirea de noi prieteni. O rochie murdară sau ruptă visează la o rupere a relațiilor cu persoana cea mai apropiată de tine.

Rochie de mireasă conform cărții de vis a unei gospodine

Rochie de mireasă – sentimente și speranțe. Murdar sau în dezordine – îndoieli cu privire la sentimentele unui partener; mireasa în alte haine – nepregătire pentru viața de familie, schimbare; cumpararea unei rochii de mireasa cu mama ei este un mod de gandire si comportament in familia adoptata de la ea.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis online

Conform cărții de vis, o rochie de mireasă este o reflectare a faptului că viața ta este foarte plăcută pentru tine și nu te enervează.

Să-l vezi murdar este un semn rău, poți pierde o persoană dragă ție.

Citeste mai mult:  De ce fetele visează la șerpi

A coase o rochie de mireasă într-un vis înseamnă că vei primi vești bune.

A visa ca te pregatesti pentru nunta si imbraci o rochie de mireasa inseamna ca in viata reala vei primi un cadou luxos pe care nici nu te-ai bazat.

Dacă fiica este îmbrăcată în rochie de mireasă, înseamnă că fericirea reală îți va vizita casa, se va întâmpla ceva foarte bun.

Dacă prietenul tău apropiat a fost văzut într-o astfel de ținută, înseamnă că ceva nou și neobișnuit se va întâmpla în destinul tău, vei fi cu adevărat fericit.

Probarea unei rochii de mireasă îți promite câteva inovații, evenimente neobișnuite pentru tine, după care ceva în modul tău obișnuit se va schimba, relația ta cu sufletul pereche va trece la un nivel superior și va câștiga perspective reale de a crește într-o uniune de familie.

Am visat că porți o rochie de mireasă stacojie – poate relația ta sexuală cu alesul tău și vei dori să le aduci ceva nou.

Cartea de vis interpretează o rochie de mireasă albă ca zăpada – vă așteaptă o întâlnire prietenoasă veselă, vă veți odihni grozav și veți avea o mulțime de emoții pozitive în compania unor oameni asemănători.

Dacă este negru, în viitorul apropiat vei fi foarte dezamăgit sau supărat, vei afla ceva rău sau vei supraviețui prăbușirii planurilor tale grandioase.

Un vis în care ești ocupat să alegi o rochie de mireasă indică faptul că te afli la o răscruce în viață și nu poți decide în ce direcție ar trebui să mergi mai departe.

Vezi cum te-ai îmbrăcat, dar nu se vorbește despre o nuntă în viața reală – înseamnă că vrei să-ți diversifici viața personală, îți lipsește comunicarea, întâlniri noi și ești gata să faci totul pentru a schimba această situație.

Dacă ai visat la o altă doamnă în rochie de mireasă, te vei distra în compania unor oameni cu gânduri asemănătoare.

Am visat că o persoană tânără necunoscută pentru tine purta o rochie de mireasă – ceea ce înseamnă că în curând viața ta va suferi schimbări semnificative, iar caracterul lor va depinde de cum a fost ținuta.

Dacă te-a lovit cu luxul și frumusețea lui

Cel pe care îl cunoști foarte bine apare în ținuta de mireasă

Este un vis că îți cumperi o rochie de mireasă – vei putea stabili relații cu absolut toți oamenii din mediul tău, niciunul dintre vechile conflicte nu va rămâne nerezolvat.

Conform cărții de vis, o rochie de mireasă albastră îți promite implementarea cu succes a tuturor planurilor tale, te așteaptă un eveniment foarte plăcut.

Dacă visezi o rochie de mireasă ruptă – cel mai probabil, ești prea îngrijorat de căsnicia ta, trebuie să te calmezi și să nu stai pe această problemă.

O rochie de mireasa scurta in vis iti promite o achizitie neasteptata, o surpriza placuta, in acelasi timp pot aparea dificultati in afaceri.

Conform cărții de vis, a coase o rochie de mireasă înseamnă că în viitorul apropiat viața ta personală se va schimba dramatic în bine, întâlnește dragostea adevărată, planifica o sărbătoare de nuntă, nimic nu îți va umbri fericirea.

Dacă ai visat la mama ta într-o rochie de mireasă, fii extrem de atent, se poate întâmpla ceva groaznic, chiar tragic.

Dacă ți-ai văzut sora într-o rochie de mireasă – relația ta va fi în pericol, în viitorul apropiat va trebui să te despărți de ea.

Visul in care ti-ai imaginat o rochie de mireasa murdara iti promite despartire de alesul tau, certuri si durere.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis a indragostitilor

Rochie de mireasă – visează să cunoască un nou fan.

O rochie de mireasă murdară promite o ceartă cu persoana iubită.

Rochie de mireasa dupa cartea de vis pentru catea

Rochie de mireasă – întâlniri vesele, plăcute, făcând noi prieteni.

Rupe sau murdărește – despărțire de persoana iubită.

Cusutul unei rochii de mireasă așteaptă vești bune.

Femeie în rochie de mireasă

Interpretarea viselor Femeie într-o rochie de mireasă ai visat de ce o femeie în rochie de mireasă visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o femeie într-o rochie de mireasă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Rochie de mireasă

A încerca o rochie de mireasă – un vis înseamnă că în curând vei participa la o mare sărbătoare.

A vedea o rochie de mireasă pe o fereastră este un semn de bogăție. Imaginați-vă rochia în toată splendoarea ei. Mătase, bijuterii, blănuri – totul este în această ținută.

Interpretarea viselor – Rochie de mireasă

O rochie de mireasă visează să cunoască un nou admirator.

O rochie de mireasă murdară promite o ceartă cu persoana iubită.

Interpretarea viselor – Rochie de mireasă

A vedea o rochie de mireasă într-un vis înseamnă că în curând vei participa la lucrări publice plăcute și vei întâlni noi prieteni acolo.

Dacă vezi o rochie murdară sau în mizerie, înseamnă că vei pierde o relație apropiată cu persoana pe care o adori cel mai mult.

Interpretarea viselor – Rochie de mireasă

Interpretarea viselor – Rochie de mireasă

Interpretarea viselor – Rochie de mireasă

Un vis despre o rochie de mireasă oferă o distracție plăcută și apariția de noi prieteni.

Dacă vezi o rochie murdară sau ruptă, s-ar putea să-ți pierzi persoana iubită.

Interpretarea viselor – Rochie de mireasă

Interpretarea viselor – Rochie de mireasă

Interpretarea viselor – Invitați la nuntă

Pentru a vedea sau a lua parte la un tren de nuntă – vei câștiga inima cuiva.

Sărbătoarea nunții – întâlniți prieteni.

Interpretarea viselor – Rochie

A vedea sau a purta o rochie albă într-un vis oferă bucurie sinceră, o căsătorie iminentă.

Rochie verde – spre împlinirea speranțelor; albastru sau albastru – trebuie să pleci la drum;

O rochie galbenă este un semn de minciuni, invidie și bârfe;

Roșu – pentru o vizită importantă; gri – face o curățenie generală sau reparație;

Golden – obține ajutor de la sponsori; multicolore și pestrițe – la multe distracții;

Palid – odihnește-ți sufletul în pace și liniște; o rochie neagră oferă o veste tristă care te va duce într-o supărare puternică.

Citeste mai mult:  De ce visează mulți cățeluși

Un vis în care apare o rochie prea scurtă sau strâmtă, neîncăpătoare, prevestește o deteriorare a afacerilor în toate domeniile. O rochie lungă, până la vârf, înseamnă condamnarea altora pentru un act nepotrivit.

Coaseți o rochie pentru dvs. – sârguința dvs. va fi notată pe merit, iar dacă vă este cusută într-un atelier, vă așteaptă întâlniri care nu vor aduce bucurie și noroc, care se va transforma în durere.

A cumpăra o rochie gata făcută înseamnă împăcare după o lungă ceartă.

Dacă într-un vis încerci o rochie, aceasta prefigurează un loc de muncă sau o ocupație profitabilă care promite un venit secundar care îl va depăși pe cel principal.

O rochie frumos croită înseamnă că în realitate te vei plictisi de stilul de viață pe care îl duci și vei dori să te schimbi.

O rochie frumoasă de lux și, de asemenea, foarte scumpă, pe care o vezi pe tine însuți într-un vis – la evenimente vesele din cercul familiei.

A vedea o rochie urâtă sau ponosită pe cineva prezice probleme cu amenințarea unui rival.

O rochie dezordonată, încrețită sau murdară înseamnă că în viața reală vei întâlni o persoană față de care ai o antipatie irezistibilă.

O rochie ruptă – la certuri și neînțelegeri la locul de muncă, petice – necazuri mari, dificultăți și posibilitatea de a pierde proprietatea.

O rochie cu volane indică faptul că în curând vei trăi o aventură romantică cu totul extraordinară.

O rochie cu centura – pierde-ti libertatea si independenta materiala, cu dantela, volane si alte pretentiosi – semn ca in realitate ar trebui sa te ghidezi mai mult de bunul simt decat de emotii si capricii.

O rochie de catifea într-un vis este o mulțime de fani în viața reală.

O rochie cu paiete oferă o cunoștință cu un candidat îngâmfat și arogant pentru mâna ta, care, desigur, va fi imediat respinsă.

Spălați sau călcați rochia – pentru data viitoare.

De ce să visezi o fată în rochie de mireasă

Ținuta miresei personifică puritatea și frumusețea tinereții și, prin urmare, este întotdeauna plăcut să vezi o fată într-o rochie de mireasă într-un vis. Cu toate acestea, fiecare carte de vis are propria sa opinie despre interpretarea care implică personajul din toaleta nunții. Ar trebui să ascultați detaliile decodării pentru a înțelege semnalele subconștientului vostru.

Detalii de vis

Viziunea unei femei în rochie de mireasă pentru fetele necăsătorite este descifrată pozitiv. Un vis singuratic pentru o doamnă promite dobândirea unui suflet pereche. Romanul este de așteptat să fie pasionat și serios, cu final fericit. În curând, visătorul va trebui să meargă până la altar mână în mână cu cel ales. Rochia miresei va fi foarte asemănătoare cu ceea ce a văzut într-un vis de noapte.

Interpretarea cărții de vis a lui Miller se bazează pe faptul că domnișoara, care s-a văzut într-o rochie de mireasă, își va găsi o nouă ocupație. Pe parcursul muncii, ea va avea o creștere vizibilă a carierei și contacte utile.

A încerca o viziune a rochiei altcuiva înseamnă a participa la o mare sărbătoare. Să te uiți la o rochie de mireasă într-o vitrină – la bogăție și bani.

O nuntă într-un templu se numește un semn minunat. O astfel de viziune este interpretată ca atingerea armoniei complete în familie.

Mireasa întinsă în sicriu nu este deloc un vis groaznic. Dimpotrivă, promite începutul unei relații noi și puternice bazate pe sentimente serioase și pasionale.

Purtătoare de rochie

Dacă prietenul visătorului a încercat hainele, atunci detaliile sunt importante, deoarece conțin multe indicii:

 1. Am visat la o prietenă într-o rochie de mireasă – se așteaptă schimbări mari în viitorul apropiat. Dacă visătorul o invidiază în vise, astfel de sentimente îl așteaptă în viața reală.
 2. Mireasa-mama visează la un divorț sau există experiențe serioase asociate cu părintele care urmează.
 3. O viziune în rochia de mireasă a surorii miresei înseamnă îndrăgostire, căsătorie.

Dacă culoarea ținutei fetei este neagră, o întorsătură a soartei va fi fatală. Visătorul a văzut o fiică într-o rochie de mireasă – un semn excelent. În familie sunt așteptate evenimente vesele.

Aspectul hainelor

Pentru a înțelege de ce o femeie într-o rochie de mireasă visează, este important să ne uităm la nuanțe. În mare măsură, valoarea determină aspectul îmbrăcămintei:

 1. Murdar este interpretat ca o boală și o operație viitoare. Este necesar să vă pregătiți pentru teste serioase în viitor. Este probabilă o ceartă cu un iubit.
 2. O mireasă care și-a vărsat șampanie sau o băutură carbogazoasă într-un vis ar trebui să se uite mai atent la alesul ei. Este posibil ca el să nu fie în stare să o facă fericită: toate speranțele pentru el sunt iluzorii.
 3. Dacă se vărsă vin pe ținută, viitorul soț va da dovadă de gelozie. Acest lucru va ruina grav viața de familie.
 4. Pierderea unei persoane dragi îi așteaptă pe cei care visează la o rochie de mireasă zdrențuită.
 5. Îndoit într-o valiză sau o rochie șifonată înseamnă resentimente față de ales, nemulțumire sexuală.

Valoarea culorii

Dacă ținuta este neagră, nu are sens să aștepte ca dorințele să se împlinească în viitor. Culorile neobișnuite asupra lor însele sunt, de asemenea, interpretate diferit. Există mai multe interpretări:

 • pete de aur – fericire;
 • culoarea verde a hainelor – împlinirea dorințelor;
 • nuanță gri – muncă minuțioasă pentru atingerea scopului;
 • țesătură galbenă – înșelăciunea care vine.

O mulțime de schimbări înseamnă o ținută în vis pentru o doamnă căsătorită. Dacă o persoană a visat la o mireasă într-o poziție, atunci un astfel de vis este descifrat ca apariția unui nou membru în familie.

Modificările viitoare sunt, de asemenea, asociate cu un văl. Un voal frumos și nou înseamnă doar perspective plăcute. Vechi și murdar promite treburi inutile.

Dacă un bărbat s-a văzut într-o rochie de mireasă cu voal, visul este un avertisment: este timpul ca cel care doarme să se despartă de părerile sale. El dă prea multă putere și energie nesemnificativului, pierzând din vedere lucrul principal.

Fosta dragă a unui tip în rochie de mireasă este descifrată ca un semn al puterilor superioare despre nevoia de a schimba serios atitudinea față de femei.

Există multe interpretări, dar cel care doarme nu trebuie să se teamă de ele. A vedea o femeie în rochie de mireasă într-un vis este o schimbare bună. Detaliile confirmă că este timpul să fii mai atent la propriile gânduri, precum și la acțiuni. Dar soarta unui vis nu determină în niciun caz, prin urmare, nu ar trebui să se bazeze în întregime pe profeție.