A fi un înger într-un vis

Interpretarea viselor: dacă ai visat la un înger

modern

Un înger trist și trist văzut într-un vis este un semn nefavorabil, care este un simbol al tristeții sau al pierderii uneia dintre rudele, rudele și prietenii tăi.

Dacă ai vorbit cu el, atunci, în realitate, prietenii tăi îți vor oferi asistența necesară într-un moment dificil pentru tine.

A experimenta un sentiment de reverență în prezența lui îți promite să primești vești foarte plăcute și vesele. Uneori, un astfel de vis prevestește un incident fatidic care îți va provoca doar emoții plăcute și vesele. Este posibilă și o nouă cunoștință de neuitat.

În general, astfel de vise sunt deosebit de favorabile pentru persoanele în viața cărora există un număr mare de probleme. În acest caz, ele prevestesc sfârșitul iminent al perioadei negre de timp.

Melnikov

Să vezi cum pe cer, fluturându-și aripile planând pe cer printre nori, este un vestitor al schimbărilor în viața ta. Aceste schimbări vă vor provoca confuzie și anxietate.

A vedea un înger sub forma unei persoane și, în același timp, a experimenta emoții pozitive este o veste bună de la rude sau prieteni. În unele cazuri, un astfel de vis prezice o moștenire neașteptată.

Îngerul morții, în haine negre, văzut în vis – prevestește bârfele altora. Este mai ales rău dacă experimentezi emoții negative în același timp. Totuși, nu-ți face griji prea mult, dacă conștiința ta este curată, atunci totul se va termina cu bine.

Să-l vezi sub forma unui copil sau a unei femei, precum și în haine albe – bucură-te, norocul s-a întors cu fața ta. În curând, toate dorințele tale se vor împlini.

Un înger cu trompetă sau pe un cal – când afacerile tale sunt într-un impas și nu poți găsi o cale de ieșire din această situație, vei avea speranță și totul va fi rezolvat în bine.

morar

Prezența lor într-un vis este un semn că evenimentele viitoare te vor lipsi de liniștea sufletească. Este, de asemenea, un semn de schimbare iminentă.

Dacă într-un vis te-ai bucurat de sosirea îngerilor, atunci în viața reală te poți baza pe o veste bună sau pe o moștenire.

De asemenea, acest vis avertizează că există o mulțime de bârfe în jurul tău. Ei bârfesc în mod activ despre viața ta personală și relațiile de afaceri cu partenerii.

O persoană bună care vede un înger într-un vis va putea găsi alinare. Oamenii răi trebuie să înțeleagă că a sosit timpul să se pocăiască de păcatele pe care le-au comis.

Nostradamus

Un înger văzut într-un vis este un prevestitor al iminentului debut al vremurilor mai bune, când fiecare persoană își va găsi pacea și va trăi în pace cu ceilalți oameni, încercând să nu le facă rău.

Într-un vis, ei înșiși au acționat ca un mesager al Domnului – în realitate, bunăstarea uneia dintre rude depinde foarte mult de sprijinul și ajutorul tău și stă în puterea ta să-l ajuți.

Am visat că te cheamă să mergi în rai cu el – acest vis este considerat a fi un semn alarmant care avertizează visătorul că în viitor el sau una dintre rudele lui este amenințată de o boală gravă.

Un oraș de vis locuit de îngeri simbolizează faptul că viața ta va fi conectată direct sau indirect cu insula Taiwan, deoarece numele său este tradus ca „oraș angelic”.

Wang

Visul în care a apărut îngerul este de bun augur – va veni în curând o perioadă de viață plină de pace și fericire.

Dacă într-un vis un mesager înaripat se ridica direct deasupra capului unei persoane dragi, atunci ar trebui să te pregătești pentru faptul că în viitorul apropiat sufletul lui va părăsi această lume păcătoasă.

Am visat la o persoană necunoscută, în spatele căreia se afla un înger în halate albe – aceste vise prevestesc moartea iminentă a unei persoane celebre și de rang înalt, despre care veți primi vești.

Consideră un vis în care tu însuți ai acționat ca un mesager al lui Dumnezeu ca un avertisment – gândește-te dacă irosești prea mulți bani câștigați. Merită să vă împărtășiți profiturile cu cei dragi care chiar au nevoie de sprijin financiar. În caz contrar, există un risc mare de a rămâne fără un ban în buzunar literalmente într-o clipă.

Dacă în visele de noapte te-au chemat în rai cu ei, atunci ziua nu este departe în care o boală gravă îți poate bloca corpul. Nu ezitați, contactați cât mai curând medicii, pentru că doar ei vă pot ajuta acum.

Ezoteric

A-l vedea frumos, cu aripi mari albe este un semn de tristete, boala sau moartea persoanelor apropiate.

Dacă vezi o persoană sau o creatură care se numește înger, dar nu este una, atunci vei fi asistat în treburile tale și sprijinit în toate eforturile tale.

Văzând îngeri în vis

Îngerii sunt mesageri din cer. Îngerii păzitori ne protejează și ne avertizează asupra pericolului. Creaturile angelice vin în vis la acei oameni care vor avea schimbări în viața lor în viitorul apropiat. Uneori, îngerii visează la copii și la îngeri sub chipul unei persoane. Pentru a interpreta corect un astfel de vis, trebuie să vă amintiți toate detaliile visului, care înger a avut un vis, cum arăta și ce a făcut.

Văzând îngeri în vis

Îngerii buni visează mereu la vești bune, la mare fericire, la împlinirea planului. A vedea îngerii albi este un semn pozitiv care promite recuperare pentru cei bolnavi, o căsnicie fericită pentru cei singuri, rezolvarea problemelor pentru oamenii de afaceri. Pentru oamenii creativi, îngerii visează la o ieșire din criză, la întoarcerea muzei. Dar toate aceste beneficii sunt disponibile persoanelor cu intenții pure, așa că ai grijă ce îți dorești.

Îngerii vorbesc în somn

Interpretarea lui Gustav Miller

A vedea un înger într-un vis, potrivit lui Miller, este un semn de noi impresii, schimbări serioase în viață. Întreaga viziune asupra lumii se va schimba și va fi neașteptată.

La ce schimbări să te aștepți? Totul depinde de ce fel de vis a fost: plăcut, deranjant sau înspăimântător. Un vis bun prevestește o moștenire de la rude îndepărtate, profituri neașteptate.

Îngerii care vorbesc sunt interpretați ca bârfe despre relațiile personale.

Citeste mai mult:  Hrănirea unui copil într-un vis dintr-un biberon

Pentru oamenii buni, îngerul visează la liniște, pentru cei mândri – la o schimbare a atitudinii față de oameni, la pocăință.

Îngeri conform cărții de vis a lui Vanga

 • Văzătorul bulgar credea că a vedea un înger zâmbitor cu aripi înseamnă o viață calmă și fericită.
 • Dacă un înger zboară peste o persoană iubită, o rudă, calea vieții lui s-a încheiat.
 • A vedea un înger la spatele tău, lângă un străin, este o știre timpurie neașteptată despre moartea unei persoane populare și celebre.
 • Ai visat să te vezi ca un înger? Numără-ți cheltuielile, sunt prea multe. Trebuie să te oprești din cheltuielile necugetate și să te gândești la familia ta, altfel venitul tău se va usca rapid.
 • Problemele grave de sănătate sunt avertizate de un înger care cheamă persoana adormită în spatele lui. La primele afecțiuni, ar trebui să căutați ajutor medical.

Cartea de vis engleză

Potrivit cărții de vis englezești, a vedea un înger este un semn favorabil. Să te vezi înconjurat de îngeri înseamnă că în viața reală ești norocos cu prietenii, ei sunt credincioși și te vor ajuta mereu în momentele dificile.

Dacă o femeie a visat la doi îngeri, heruvimi, va deveni mama de gemeni, gemeni. O familie puternică înseamnă îngeri pentru doamnele căsătorite. Îngerii albi cu aripi indică o căsnicie puternică și o cale de viață ușoară.

Când un înger vine la un bărbat într-un vis – viața sa intimă este atât de intensă încât se simte devastarea, este timpul să te așezi. Doar o relație cu o femeie inteligentă și spirituală va aduce bucurie și căldură.

Opinie carte de vis

 • Cartea de vis a lui Simeon Prozorov descifrează visul ca necaz pentru cei dragi și rude. Au nevoie de ajutor pe care nu-l pot cere. Pentru a le ajuta –
 • Sigmund Freud credea că îngerul reprezintă frica de moarte. Pentru a vedea cum o persoană iubită s-a transformat într-un înger – să vă faceți griji pentru sănătatea rudelor, de teamă să nu le piardă.
 • O carte de vis de dragoste interpretează îngerii într-un vis ca o bârfă despre viața personală a celui care doarme. Detractorii încearcă să vă facă rău și să vă încurce cu un bărbat sau o fată. Poate chiar defăimează și inventează fabule.
 • Imaginea unui înger sau a unei figurine visează la dragoste și la plăceri carnale.
 • Interpretarea alfabetică a visului interpretează copilul unui înger într-un vis – nașterea ta a fost sub o stea norocoasă, schimbări vesele în viață vor veni în curând. A vedea un arhanghel cu o trâmbiță înseamnă speranță în acele situații care păreau fără speranță. Ajutorul va veni pe neașteptate. Când un vis despre îngeri era tulburător, ei bârfesc despre tine. Dar dacă toate discuțiile sunt neadevărate, nu este nimic de care să vă faceți griji, bârfitorii se vor pedepsi singuri.
 • O carte de vis erotică interpretează un înger într-un vis pentru doamnele de vârstă mijlocie care sunt necăsătorite ca o relație cu un tânăr. Relația lor este strălucitoare și pasională. Ușurința și bucuria într-un vis înseamnă că o astfel de relație are un viitor fericit: alesul va face o cerere în căsătorie.
 • A vedea un înger în Cartea de vis a femeilor din est este un vis de a întâlni o persoană bună. A vedea un înger spunând ceva într-un vis este o veste bună în curând. Dacă visezi un înger fără aripi sau fără față, atunci acesta este un semn de sănătate precară.

Îngeri cu aripi care se înalță pe cer

Îngerii zburători sunt un simbol al schimbării și al veștilor bune. Viața va merge lin, pacea și bucuria îl așteaptă pe cel care doarme.

Pentru a vedea cum zboară chiar deasupra capului sau a casei tale – starea ta financiară va fi întărită, vor apărea surse suplimentare de venit.

Pentru sexul frumos, zborurile cu îngerii promit sănătate și copii. Un astfel de vis este deosebit de bun pentru femeile care visează la un copil – visul lor se va împlini.

Când visele cu îngeri sunt adesea visate – acesta este un avertisment, fiți atenți în efectuarea acțiunilor, urmați cuvintele.

Îngerul morții într-un vis

Îngerul negru avertizează asupra pericolului. A vedea un înger al morții sub forma unei bătrâne în haine întunecate este un semn alarmant, un avertisment despre o capcană mortală din care nu există nicio ieșire. Îngerul morții sub forma unui tânăr sumbru sau a unui bebeluș negru este interpretat ca nenorocire, suferință psihică, o serie de necazuri.

Un înger cu aripi negre avertizează asupra răzbunării pentru ritualurile magiei negre. Nici măcar nu ar trebui să apelezi la ghicitori pentru lucruri nevinovate, după părerea ta.

Îngerii să viseze: interpretăm din cărțile de vis

Îngerii într-un vis sunt un semn destul de ambiguu, dar cu siguranță rar. Majoritatea oamenilor care au avut o astfel de viziune vor avea dorința de a ști ce înseamnă aceasta. Încearcă să-ți amintești cât mai multe detalii din visul tău (ce a spus îngerul, cum a apărut, ce a făcut etc.) și apoi putem înțelege despre ce vorbește îngerul în visul tău.

Care este visul unui înger conform cărții de vis a lui Miller

Îngerii prevestesc schimbări, schimbări în destinul tău. Este important să ne amintim ce dispoziție a avut visul: dacă este vesel și luminos, atunci schimbările vor avea succes, este posibil să primiți o veste bună sau o moștenire; iar dacă, în general, atmosfera visului era tristă și deprimantă, iar chipul îngerului era oarecum jalnic, atunci aceasta te cheamă la pocăință și spune că te vei îngrijora mult pentru ceva, deși în realitate totul este mai bun decât pare.

Dacă ai făcut recent o faptă bună, atunci cu siguranță vei fi răsplătit, iar dacă ceva nu este foarte bun, atunci vei fi răsplătit.

Care este visul unui înger conform cărții de vis a lui Grishina

 • Dacă ați văzut un înger într-un vis, așteptați-vă bucurie, o binecuvântare de sus.
 • Dacă îngerul a fost cu o sabie de foc, atunci nu vă dezvoltați spiritual sau nu vă dezvoltați prost.
 • Dacă un înger a ținut o inimă arzătoare în mâinile sale, atunci în curând vor începe încercările de mare dragoste în viața ta, care vor fi greu de făcut față.
 • Îngerul care îți aduce o coroană de flori spune că ești imperfect și va trebui să recunoști, precum și lucrările mărețe care îți vor cădea pe cap.
 • Un înger care te sărută într-un vis indică faptul că în curând îți vei găsi chemarea, pe care nu o poți evita și nu ai nevoie, pentru că îți va aduce doar bucurie.
 • Dacă un înger se aplecă asupra ta, asta înseamnă că, în necazurile viitoare, îți va da o mână de ajutor, datorită căreia poți ieși.
 • Dacă un înger împrăștie întunericul cu înfățișarea sa, atunci vei avea o rază de speranță pentru un sfârșit bun pentru ceva ce părea a fi nerezolvat.
 • Dacă îngerii au apărut într-un coșmar, dar nu l-au făcut mai luminos, te așteaptă o cale complet nouă, specială a suferinței.
 • Luptă într-un vis cu un înger – învinge răul din tine, deschide-te spre bine.
 • Îngerii care vă curăță ochii sau urechile vă sfătuiesc să priviți lumea altfel, să deschideți ochii – poate că în acest caz veți găsi ceva nou în viață care vă place. În cazuri rare, aceasta înseamnă descoperirea în sine a darului clarviziunii.
 • Dacă un înger vă spune ceva, atunci ar trebui să vă amintiți discursurile lui, pentru că întregul adevăr este ascuns în ele.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor divinație

Înger conform cărții de vis a lui Vanga

 • Să vezi un înger într-un vis este un semn favorabil; o viață calmă și fericită te așteaptă.
 • Dacă un înger a apărut deasupra capului cuiva, înseamnă că în curând această persoană nu va fi în această lume, ea îl așteaptă deja în ceruri.
 • Dacă îngerul pe care l-ai visat se afla în spatele cuiva necunoscut pentru tine, atunci moartea așteaptă o persoană respectată și de rang înalt cu care ești personal familiarizat și față de care ești bine dispusă. Totuși, dacă îngerul s-a aflat în spatele unei persoane pe care o cunoști, puterile superioare îl ajută, dar nici ajutorul tău nu îl va răni, pentru că, evident, va avea probleme.
 • Dacă într-un vis tu însuți ai fost un înger, atunci visul îți indică faptul că distribuiți incorect veniturile. Nu ai dat bani nimănui de mult timp și ar trebui să împarți puțin cu familia sau să donezi la ceva, pentru că bogăția poate dispărea într-o clipă.
 • Dacă un înger te cheamă în rai sau bei apă din mâinile lui, atunci mai bine îți îndrepți atenția către sănătate, ești amenințat cu o boală gravă.

În orice caz, un înger este întotdeauna o binecuvântare. Ascultă cu atenție sau încearcă să-ți amintești ce spune îngerul, pentru că acest lucru este adesea foarte important.

Conform cărții de vis a lui Taflisi

Taflisi susține că, în cele mai multe cazuri, un înger care visează anunță că poți ocoli cu ușurință toți dușmanii și nedoritorii și, în cele din urmă, îți poți aduce planurile la viață. Cu toate acestea, dacă:

 • Îngerul avea o expresie jalnică pe față – durerea, necazurile și dezamăgirea vor cădea și asupra ta.
 • Îngerul a sunat din trâmbiță – ar trebui să fii mai puțin conflictual, pentru că asta va atrage certuri și dușmani nedoriți.
 • Un înger al morții a plutit peste tine – vei avea probleme la serviciu, până la concediere inclusiv. Pentru a evita acest lucru, tratați-vă îndatoririle cu mai multă responsabilitate și scrupulozitate, încercați să nu vă certați cu colegii și superiorii.

Conform cărții de vis pentru întreaga familie

 • Toate problemele vor fi de domeniul trecutului, vor veni pacea și liniștea.
 • Dacă în visul tău ești un înger, atunci cineva dintre cei dragi va avea nevoie de ajutor și stă în puterea ta să le oferi.
 • Dacă îngerul pe care l-ai visat a fost întunecat, ar trebui să scapi de îndoieli și chinuri cu privire la acțiunile tale, deoarece acestea sunt lipsite de sens și fără temei. Nu este nimic de regretat.
 • Dacă un înger te-a chemat după el, ceva îți amenință sănătatea sau sănătatea unuia dintre prietenii tăi.
 • Un înger trist sau chiar plângător în visul tău cere să te gândești la acțiunile tale, poate că recent ți-ai sacrificat propria moralitate și conștiință.
 • Dar dacă îngerul a zâmbit, dragostea adevărată te așteaptă în curând, principalul lucru este să o recunoști la timp și să nu o ratezi.

Conform cărții de vis mitologice

Potrivit cărții de vis mitologice, îngerul morții arată ca o bătrână în negru, o femeie indiferentă cu un voal negru sau fără față, sau un bebeluș gri sau negru și avertizează asupra morții, suferinței, ghinionului. , cunoștințe care nu vor aduce decât probleme.

Îngerii – bebeluși nevinovați, tineri și frumoși și zvelți sau războinici strălucitori – înseamnă ajutor, protecție, binecuvântare.

Care este visul unui înger

Un înger apare adesea într-un vis ca un avertisment despre ceva. Această imagine poate spune visătorului dacă vor avea loc evenimente pozitive sau negative în viața lui. Mesagerul lui Dumnezeu prezice uneori că schimbările care au loc te vor afecta serios. În articol, am adunat opinii din mai multe surse populare care determină, care este visul unui înger.

Subconştient

În subconștient carte de vis apariția unui înger asociate cu experiențele personale ale unei persoane adormite. Cel mai adesea indică faptul că aveți nevoie de ajutor. De exemplu, să vezi o mână întinsă către tine înger pe cer într-un vis – un semn că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Se întâmplă ceva pe care nu îl poți controla. Subconștientul indică faptul că nu poți face asta singur. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor celor din jurul tău.

Uneori, o ființă supranaturală pare amenințătoare. Care este visul îngerului morții – la faptul că simți o amenințare la adresa existenței tale. Cel mai probabil, în viață apar evenimente neplăcute care provoacă emoții negative, frică.

Carte de vis popular

Aici кcare este visul unui înger cu aripi, potrivit acestui interpret:

 • dacă ai simțit bucurie și pace, atunci lucrurile vor ieși bine. Probabil, banii vor ajunge în mâinile tale și nici măcar nu trebuie să faci nimic pentru ei;
 • simți frică sau panică – de fapt, poți primi vești despre moartea cuiva apropiat;
 • la ce visează îngerul negru, care nu arăta prietenos – la faptul că merită să fii atent atunci când faci afaceri. Probabil, cei nedoritori pot încerca să-ți dea o mulțime de probleme;
 • în vis, serafimii aveau o sabie în flăcări cu care te-a alungat – în realitate, îți lipsește dorința de dezvoltare spirituală;
 • mesagerul trâmbițător vorbește despre schimbări serioase, despre evenimente neplăcute la care vei asista involuntar;
 • avea un vas în mâini – de fapt, urmează o perioadă de încercări grele;
 • a visat la un sărut îngeresc – un semn că alții te vor respecta. Nu veți putea scăpa de recunoașterea publică, dar și de marea responsabilitate;
 • de ce visează îngerii copii – la faptul ca vei primi protectie, te vei simti protejat si linistit;
 • creația te duce undeva – va exista speranță pentru bine;
 • salvează de probleme – în lumea reală, trebuie să dai dovadă de hotărâre într-o perioadă dificilă;
 • visând că stă în spatele unui străin – ferește-te de pericolul de moarte care te amenință;
 • este la spatele unui prieten – această persoană poate muri pe neașteptate;
 • dacă o viziune de noapte care implică o ființă supranaturală a fost de natură rușinoasă, atunci trebuie să treci prin numeroase încercări înainte de a găsi pacea și fericirea.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează calul

Interpretarea visului lui Freud

Acest simbol va avea cel mai adesea un aspect alarmant sens în cartea de vis a unui psihanalist. Interpretare imaginea spune că ți-e frică să mori. Ești literalmente bântuit de frica de moarte în realitate. Dacă ai visat că cineva pe care îl cunoști a acționat ca un serafin, atunci, în realitate, ești foarte îngrijorat de cum se simte.

Sonnik Miller

a subliniat interpretul care este visul îngerului păzitor, în felul următor. Visul spune că în viitorul apropiat vor avea loc evenimente care îți vor afecta starea emoțională. Urmează schimbări majore.

Dacă vor fi pozitive sau negative, depinde de starea generală de spirit din vis. A te simți fericit este un semn că s-ar putea să primești o veste foarte bună. Moștenirea este exclusă. Dar a trăi frica, alte sentimente neplăcute este un simbol al faptului că bârfele se răspândesc în jurul tău. Ele pot afecta negativ relațiile personale, precum și afacerile.

Dream Vanga

În înțelegerea văzului, aceasta este ceea ce visează îngeri albi:

 • imaginea în sine indică evenimente pozitive, bucurie și liniște;
 • dacă visezi că mesagerul lui Dumnezeu a plutit deasupra capului unei persoane dragi ție, înseamnă că în viitorul apropiat poate muri;
 • a visat că o ființă supranaturală se afla în spatele cuiva care îți este necunoscut – în realitate vei afla că o persoană influentă și nobilă, cunoscută în anumite cercuri, a murit;
 • vezi-te ca un înger într-un vis – un avertisment că cheltuiești prea mult doar pentru tine. Primești suficiente fonduri pentru a le împărtăși celor care au mai multă nevoie de ele. Gândește-te la suflet, pentru că îți poți pierde proprietatea dobândită într-o clipă;
 • într-un vis, un serafim te cheamă în rai cu el – un semnal de pericol grav. Este posibil să fiți grav bolnav. Solicitați imediat asistență medicală dacă doriți să vă salvați viața.

Interpretarea viselor lui Loff

У Loffa în cartea de vis se spune că această imagine vizitează adesea visele omului modern. Poveștile despre mesagerii lui Dumnezeu, care sunt cunoscute de mai bine de un mileniu, au afectat gândurile inconștiente ale fiecărei persoane.

Deoarece acest simbol personifică în primul rând mesagerii, cu ajutorul său subconștientul poate încerca să transmită un gând visător. Ține minte, ai vorbit despre ceva cu un serafim? Întreaga conversație poate fi decisivă.

Pe de altă parte, îngerii păzitori ajută o persoană în situații dificile. Adesea li se atribuie rolul celor care îndeplinesc dorințele. Oamenii sunt obișnuiți să strige către puteri superioare atunci când nu pot face față singuri problemelor actuale. Dacă nu știți sursa ajutorului, atunci apelați la ceva necunoscut. Aceasta este proiecția dorințelor tale subconștiente în tărâmul viselor.

Oricare dintre aceste interpretări se poate aplica visului tău. Pentru a determina semnificația exactă a imaginii, trebuie să vă amintiți mai multe detalii ale acesteia. Analizează tot ce vezi. Este important să înțelegeți cum vă simțiți cu adevărat despre ființele supranaturale – indiferent dacă credeți în ele sau le considerați ficțiune.

Pentru cei care nu au încredere în religie, simbolul poate reprezenta o încercare de a obține sprijin. Nu contează din ce parte vine. Însuși faptul de a ajuta este important pentru tine.

În plus, trebuie să vă gândiți dacă ați avut un dialog cu mesagerul lui Dumnezeu? Îți amintești despre ce vorbea exact? Sau poate că îngerul făcea ceva în viziunea ta? Toate acestea pot da indicii despre ce domeniu al vieții te face să te simți inconfortabil. După ce ați analizat visul, puteți determina ce trebuie făcut.

Fiul lui Nostradamus

După cum a definit Nostradamus, această imagine personifică calmul și armonia. Într-o zi va veni vremea când oamenii vor putea trăi liniștiți și fericiți. A te vedea ca un serafin este un semn că cineva apropiat are nevoie de sprijinul tău. Poti ajuta.

Am visat că o creatură divină te cheamă în rai – o persoană iubită s-ar putea îmbolnăvi grav. Dacă visezi un oraș întreg în care locuiesc mesageri ai lui Dumnezeu în loc de oameni obișnuiți, asta vorbește despre viitorul tău. La un moment dat, îți vei conecta viața cu statul Taiwan.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a subliniat că simbolul însuși mărturisește evenimente pozitive din viața visătorului. Adesea prevestește câștigarea respectului, a bogăției. Dar a vorbi cu creaturi supranaturale este un semn rău care prevestește moartea cuiva. A auzi pe cineva spunând ceva – întâlnește o persoană neobișnuită. Să vezi un înger într-un vis care zboară deasupra casei, visează să primească vești bune.